De C-Klasse Estate.

Meer vrijheid en flexibiliteit.

De C-Klasse Estate geeft uw wensen alle vrijheid – met een royale ruimte die zich in alles laat zien. In meeslepend design dat nooit meer loslaat. In Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën die voor een uniek rijgevoel zorgen. En in nóg meer bagageruimtevolume dat flexibel kan worden aangepast aan wat u nodig hebt. Geniet van bijzondere luxe: meer ruimte in uw leven.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De E-Klasse Estate.

Nieuwe intelligentie. En ruimte om die te ontplooien.

In de E-Klasse Estate ziet de grootste ruimte in het premiumsegment er ongelooflijk elegant uit, aangevuld met optimale functionaliteit en exclusief comfort. Een oplettende Mercedes-Benz als geen ander seriemodel. De Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën maken van uw E-Klasse Estate de meest ideale partner die zakenreizigers, gezinnen en andere verkeersdeelnemers zich op de weg kunnen wensen.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De E-Klasse All-Terrain.

Baanbrekend innovatief.

Spontaan een kortere weg nemen op elk terrein. Op landwegen, door de sneeuw en door het zand – de E-Klasse All-Terrain bewijst zijn superioriteit niet alleen op onverharde ondergrond. De SUV-kenmerken stralen op overtuigende wijze een stedelijke lifestyle uit. Innovatieve technologieën zorgen voor de optimale symbiose van het typerende comfort van de E-Klasse en terreinvaardigheden. Ervaar zelf het meest royale ruimteaanbod in het premiumsegment, ook buiten de verharde weg.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.