Highlights


Wat maakt de Mercedes-Benz estates nou zo bijzonder?

Genoeg ruimte voor uw dagelijkse bezigheden.

Highlights


Wat maakt de Mercedes-Benz estates nou zo bijzonder?

Genoeg ruimte voor uw dagelijkse bezigheden.

De estates zijn de stationcars van Mercedes-Benz. Alle modellen beschikken over alle ruimte die u nodig hebt. En de dynamiek die u van een Mercedes-Benz verwacht. Voor alle uitdagingen die uw dagelijks leven met zich meebrengt.

Een selectie van de highlights:

  • Het multimediasysteem MBUX leert u dankzij kunstmatige intelligentie steeds beter kennen
    (E-Klasse).
  • De Intelligent Drive-assistentiesystemen zorgen ervoor dat u en uw dierbaren ontspannen op uw bestemming aankomen.
  • Dankzij de EASY PACK-achterklep van de E-Klasse kunt u alles comfortabel in- en uitladen.

C-Klasse Estate.

Inspirerend modern.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz C-Klasse Estate.

C-Klasse Estate.

Inspirerend modern.

De drang om vooruit te komen staat op het gezicht van de C-Klasse Estate geschreven. De led-koplampen verlichten het wegdek nauwkeuriger, feller en intelligenter dan ooit tevoren. Daarachter verschuilen zich volledig geëlektrificeerde motoren die uitstekende prestaties leveren als het om efficiëntie gaat. Een volledig digitale cockpit, de allernieuwste assistentiesystemen - één druk op de knop is voldoende om volop van rijplezier te kunnen genieten. Hoewel er heel veel nieuw is, blijft één ding toch hetzelfde - het streven van de C-Klasse om zichzelf bij elke rit opnieuw te overtreffen.

De nieuwe E-Klasse Estate.

Made to win the day.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate.

De nieuwe E-Klasse Estate.

Made to win the day.

Ruimte, comfort, veiligheid en innovaties. Deze karakteristieken zijn als vanouds kenmerkend voor de nieuwe E-Klasse Estate. Een dergelijke sportiviteit van het model is echter nooit eerder vertoond. Het dynamischere design, de geavanceerde veiligheidsfeatures, digitale cockpit, MBUX en beproefde comfortfeatures leggen opnieuw maatstaven aan in het hogere segment.

De nieuwe E-Klasse All-Terrain.

Slecht weer is van ondergeschikt belang.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain.

De nieuwe E-Klasse All-Terrain.

Slecht weer is van ondergeschikt belang.

Regen, blubber, sneeuw? Het is allemaal geen probleem voor de nieuwe E-Klasse Estate All-Terrain, die met een aantal features is uitgerust om vooruit te blijven komen. Speciale highlights daarvan zijn het instelbare AIR BODY CONTROL-onderstel, de intelligente vierwielaandrijving 4MATIC en een all-terrain rijstand die duidelijk voor meer bodemvrijheid zorgt.

CLA Shooting Brake.

Verbluffend uitnodigend.

De afbeelding toont een zijaanzicht van de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.

CLA Shooting Brake.

Verbluffend uitnodigend.

De perfecte proporties van de CLA Shooting Brake beginnen bij de licht naar voren overhellende diamond grille, worden voortgezet door de frameloze portieren en gespierde schouderpartij, en eindigen in de opvallende achterzijde. In het design van het interieur van de CLA Shooting Brake is technologische power gekoppeld aan een sportieve stijl. Dit karakter wordt tot in het kleinste detail verder benadrukt door ultramoderne aanduidings- en bedieningselementen. Hier kunt u doen wat u wilt en zijn wie u bent.

Meer informatie


De Estate, oftewel het Duitse 'T-Modell', staat voor 'transport' en 'toerisme'.

Bij de Mercedes-Benz estates staat ruimte voorop.

Meer informatie


De Estate, oftewel het Duitse 'T-Modell', staat voor 'transport' en 'toerisme'.

Bij de Mercedes-Benz estates staat ruimte voorop.

De aanduiding 'T' van de Duitse benaming van de Estate stond oorspronkelijk voor 'transport' en 'toerisme'. Met deze afkorting werd niet alleen verwezen naar de royale ruimte waarover deze modellen beschikken, maar ook naar het feit dat dergelijke ruimte onlosmakelijk met prestaties en comfort verbonden is.

De Duitse krant "Die Welt" typeerde al in 2009 de Mercedes-Benz E-Klasse Estate als de 'stationcar bij uitstek'* Hetzelfde geldt overigens ook voor alle overige Mercedes-Benz estates. Deze modellen beschikken onder andere over:

  • Maximaal 1820 liter bagageruimtevolume (plug-in hybrid-modellen 1660 liter) en een derde, uitneembare en neerklapbare bank (optie) bij de E-Klasse Estate
  • 460 liter bagageruimtevolume (plug-in hybrid-modellen 315 liter) en 1480 liter (plug-in hybrid-modellen 1335 liter) maximale bagageruimtecapaciteit bij de C-Klasse Estate
  • standaard Cargo-stand van de rugleuning bij de E-Klasse Estate
* Die Welt, 13 december 2009 (geraadpleegd op 17 november 2020). Auteur: Stefan Anker 'Das neue T-Modell ist der Kombi schlechthin' (https://www.welt.de/motor/article4830459/Das-neue-T-Modell-ist-der-Kombi-schlechthin.html)