De afbeelding toont de C-Klasse Estate

De C-Klasse Estate.

Inspirerend modern.

De drang om vooruit te komen staat op het gezicht van de nieuwe C-Klasse Estate geschreven. De ultramoderne led-koplampen verlichten het wegdek nauwkeuriger, feller en intelligenter dan ooit tevoren. Daarachter verschuilen zich volledig geëlektrificeerde motoren die uitstekende prestaties leveren als het om efficiëntie gaat. Een volledig digitale cockpit, de allernieuwste assistentiesystemen - één druk op de knop is voldoende om volop van rijplezier te kunnen genieten. Hoewel er heel veel nieuw is, blijft één ding toch hetzelfde - het streven van de nieuwe C-Klasse om zichzelf bij elke rit opnieuw te overtreffen.

De afbeelding toont de nieuwe E-Klasse Estate.

De nieuwe E-Klasse Estate.

Made to win the day.

Ruimte, comfort, veiligheid, innovaties – het zijn kenmerkende features waarmee ook de nieuwe E-Klasse Estate blijft overtuigen. De sportieve uitstraling is echter geheel nieuw. Dynamisch design, geavanceerde veiligheidsfeatures, een digitale cockpit, MBUX en beproefde comfortfeatures zorgen wederom voor nieuwe maatstaven in het hogere segment.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain.

De nieuwe E-Klasse All-Terrain.

Slecht weer is van ondergeschikt belang.

Regen, blubber, sneeuw? Het is allemaal geen probleem voor de nieuwe E-Klasse Estate All-Terrain, die met een aantal features is uitgerust om vooruit te blijven komen. Speciale highlights daarvan zijn het instelbare AIR BODY CONTROL-onderstel, de intelligente vierwielaandrijving 4MATIC en een all-terrain rijstand die duidelijk voor meer bodemvrijheid zorgt