Mercedes-Benz is klaar voor WLTP.  

Mercedes-Benz is klaar voor WLTP.  

Ontdek uw voordeel.

Ontdek uw voordeel.

Mercedes-Benz modellenportfolio gecertificeerd conform WLTP.

Mercedes-Benz modellenportfolio gecertificeerd conform WLTP.

Alle Mercedes-Benz personenwagens, die gebouwd zijn vanaf juli 2018, worden getest volgens de nieuwe WLTP meetmethode. Dankzij de WLTP profiteert u van realistischer vergelijkingsmateriaal voor de verbruiks- en emissiewaarden van verschillende automodellen.
 

Tegelijkertijd introduceerde Mercedes-Benz een geheel nieuwe generatie benzine- en dieselmotoren die voldoen aan de nieuwste Euro6d-temp norm in een groot deel van het gamma. Deze zijn nu al leverbaar in onder andere de nieuwe A- en C-Klasse, maar ook bijvoorbeeld in de E-Klasse, S-Klasse, CLS en G-Klasse.
 

Extra voordeel op meerdere modellen.

E-Klasses voordeel WLTP

Extra voordeel op meerdere modellen.

Bestelt u een nieuwe Mercedes-Benz voor 31 augustus 2018? Dan profiteert u van extra voordelen. Zo rijdt u ondanks de nieuwe meetmethode een nieuw model voor een hele aantrekkelijke prijs. Kies bijvoorbeeld voor een E-Klasse Limousine en ontvang een extra korting van € 1.450 incl. BTW, of voor een GLC en ontvang een korting die kan oplopen tot € 4.350 incl. BTW.

Voor voorraadmodellen die geproduceerd zijn voor 1 juni 2018 blijft de CO2-waarde ongewijzigd. Hierdoor zijn deze fiscaal erg interessant. Bovendien geniet u van extra voorraadpremies en aantrekkelijke financieringsvoorwaarden zoals een actierente van slechts 1%.
 

Business Solution modellen voor de zakelijke rijder

Business Solutions wltp

Business Solution modellen voor de zakelijke rijder

Onze Business Solutions zijn standaard rijk uitgerust en sluiten naadloos aan bij de wensen van de zakelijke rijder. Daarnaast hebben Mercedes-Benz Business Solutions modellen aantrekkelijke fiscale waarden. Uiteraard zetten we hierop ook in bij modellen met de nieuwe meetmethode. Zo profiteert u als zakelijke rijder altijd van een fiscaal aantrekkelijk aanbod.