Acties.

Acties.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.


A-Klasse Launch Edition.


A-Klasse Launch Edition.

A-Klasse Launch Edition

De revolutionaire nieuwe A-Klasse staat vanaf mei bij de Mercedes-Benz dealer. Zijn komst wordt nu al gevierd met een aantrekkelijk introductiemodel; zowel de A180 d als de A 200 zijn tot en met 30 juni 2018 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition. De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 39.924,- met een klantvoordeel van € 2.178,-.

De uitrusting bestaat onder meer uit:

  • Line Style Plus met 17 inch lichtmetalen velgen en High performance LED koplampen
  • Advantage pakket (inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerpakket, spiegelpakket)
  • Connectiviteitspakket, smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me).

Bekijk alle details van deze aantrekkelijke Launch Edition in de prijslijst.


Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions

Mercedes-Benz Upgrade Editions

    

Mercedes-Benz begint het nieuwe jaar goed met de Upgrade Editions voor de A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders. Bekijk hieronder alle details per actiemodel of vraag de Mercedes-Benz dealer om meer informatie of een offerte.

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 januari 2018 t/m 31 maart 2018.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse in mei geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

Maart is dé maand voor goed zakendoen.

Maart is dé maand voor goed zakendoen.

Inruilvoorstel Mercedes-Benz

Maart is dé maand voor goed zakendoen.

Maart is dé maand voor goed zakendoen.

Het is in maart goed zakendoen bij de Mercedes-Benz dealer, want u krijgt deze maand extra veel terug voor uw huidige auto. Koopt u voor 1 april 2018 een nieuwe Mercedes uit voorraad, dan kunt u niet alleen snel de weg op met uw fonkelnieuwe Mercedes, u krijgt ook een verrassend hoge inruilpremie op uw huidige auto. En het mooie: deze premie is ook geldig in combinatie met de Upgrade Editions.

Actievoorwaarden:

 

• Alleen geldig op nieuwe voorraadauto’s uit de voorraad van de Mercedes-Benz dealer 

• Voor nieuwe orders met een uiterste registratiedatum van 31 maart 2018

• Extra veel voordeel in combinatie met de Upgrade Editions

• Niet i.c.m. overige acties in maart


Upgrade auto, downgrade rente


Upgrade auto, downgrade rente


Upgrade auto, downgrade rente


Upgrade auto, downgrade rente

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes Upgrade Edition starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,99% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. De Mercedes-Benz dealer legt u graag alle details uit.

Actievoorwaarden 3,99% rente of lager
- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 1 januari 2018 t/m 31 maart 2018
- Oók i.c.m. Business Solutions, Upgrade Editions en Sport Editions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,5% rentekorting:
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van voertuig uit voorraad
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een servicecontract via Mercedes-Benz Financial Services
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een verzekering via Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT

Mercedes-Benz komt u tegemoet

Mercedes-Benz komt u tegemoet

Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz komt u tegemoet

Mercedes-Benz komt u tegemoet

Tussen nu en najaar 2018 gaat Mercedes-Benz geleidelijk over op een nieuwe methode om de uitstoot en het brandstofverbruik te meten. De resultaten van deze WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Testing Procedure) methode geven het praktijkverbruik van een auto beter weer en zorgen dus voor meer transparantie. Hoewel het verbruik van een Mercedes-Benz hetzelfde blijft, kan het op papier tot een hoger verbruik, en dus tot een hogere CO2-uitstoot leiden. Hierdoor kunnen sommige modellen in een hogere klasse vallen, wat ook gevolgen heeft voor de BPM-berekening van een nieuwe Mercedes-Benz. Gelukkig komt Mercedes-Benz u daar in tegemoet.

Hoe komen we u tegemoet?

Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, kan u rekenen op een compensatie tot en met 31 maart. Dat doen we op twee manieren. Allereerst zal Mercedes-Benz u het eventuele verschil in BPM vergoeden. Daarnaast geven wij u de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren, mocht u dat willen.

De tegemoetkoming in BPM geldt voor alle personenwagens en motorrijvoertuigen die na 1 juni 2018, maar mét een uiterste registratiedatum van 31 december 2018 geproduceerd worden, met uitzondering van bestelde nieuwe Mercedes-AMG modellen, de nieuwe CLS (C257), de nieuwe A-Klasse (W177) en de G-Klasse. Daarnaast geldt de compensatie enkel voor een eventuele BPM-verhoging. Voor een verhoging in fiscale bijtelling geldt een regeling waarbij u uw bestelling kosteloos kunt annuleren.


A-Klasse Upgrade Editions


A-Klasse Upgrade Editions


A-Klasse Upgrade Editions


A-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe A-Klasse staat vanaf mei bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de A-Klasse Upgrade Edition. Het mooie aan deze voorraadmodellen is dat u zo lang de voorraad strekt extra veel voordeel op de optiepakketten heeft. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.137,-. De A-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


B-Klasse Upgrade Editions


B-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz B-Klasse

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de B-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 3.974,-. De B-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


C-Klasse Limousine Upgrade Editions


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine en Estate

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de C-Klasse Limousine. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.078,-. De C-Klasse Limousine Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


C-Klasse Estate Upgrade Editions


C-Klasse Estate Upgrade Editions

Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de C-Klasse Estate. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.320,-. De C-Klasse Estate Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


CLA Upgrade Editions


CLA Upgrade Editions

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake en Coupé

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de CLA Coupé of CLA Shooting Brake. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De CLA Coupé of CLA Shooting Brake Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


E-Klasse Upgrade Editions


E-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine en Estate

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de E-Klasse Limousine of Estate. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 8.040,-. De E-Klasse Limousine of Estate Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


GLA Upgrade Editions


GLA Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLA

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De GLA Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


GLC Upgrade Editions


GLC Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLC SUV

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 7.568,-. De GLC Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


GLC Coupé Upgrade Editions


GLC Coupé Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLC Coupé Upgrade Editions

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC Coupé. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 31 maart 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.539,-. De GLC Coupé Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,99%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse Estate Sport Edition

De compacte A-Klasse en de C-Klasse Limousine en Estate zijn tijdelijk leverbaar als Sport Edition. Voor beide modellen is een sportief en attractief optiepakket samengesteld dat een aanzienlijk klantvoordeel oplevert van ruim € 4.000,-.

De Sport Editions zijn onder meer uitgerust met:

  • AMG styling exterieur
  • Lichtmetalen velgen (18 inch)
  • High-performance led-koplampen
  • Dakhemel zwart
  • Zitcomfortpakket
  • Achteruitrijcamera

Voor zowel de A-Klasse als de C-Klasse Limousine en Estate Sport Edition gelden daarnaast ook nog modelspecifieke extra’s zoals het Garmin MAP PILOT navigatiesysteem, parkeerpakket, achteruitrijcamera en stoelverwarming voor de C-Klasse. Op de A-Klasse onder meer een diamond grill, verlaagde comfortvering en het licht- en zichtpakket.

Actievoorwaarden:
- Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en geadviseerde kosten rijklaar maken.
- Niet combineerbaar met de actie automaat zonder meerprijs of andere acties.