Een Mercedes moet u ervaren. Vraag vandaag nog uw proefrit aan!

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een proefrit afspraak.
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een proefrit afspraak.
Vul de verplichte velden in
Vul de verplichte velden in

Leuk dat u een proefrit wilt maken!

Wij bellen u binnen 30 minuten terug.

ERROR!

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw telefoonnummer. Probeer het nog eens.

Acties.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Lease uw EQA Business Solution Luxury privé of zakelijk, met [Select & Drive].


Private Lease vanaf €549,- p.m.*, Operational Lease vanaf €529,- p.m.**

Lease uw EQA Business Solution Luxury privé of zakelijk, met [Select & Drive].


Private Lease vanaf €549,- p.m.*, Operational Lease vanaf €529,- p.m.**

EQA.

Uw nieuwe EQA Business Solution Luxury leasen kan zowel privé als zakelijk. Dat levert u hoe dan ook een bijzonder rijkelijk uitgeruste EQA op voor een scherpe prijs: 18” lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, EASY PACK-achterklep, zitcomfortpakket, sfeerverlichting …

Waar u ook heen gaat, geniet van zijn stilte, zijn compacte atletische vormgeving, onovertroffen veiligheid en vooruitstrevend MBUX infotainmentsysteem met twee 7,25” displays. Met de nieuwe 100% elektrische EQA via [Select & Drive] kiest u voor een dynamische rijbeleving en een aantrekkelijke maandprijs.

 *Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een EQA 250 Business Solution. Consumentenadviesprijs van €50.985,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021. Getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering. 

***Leasetarief per maand exclusief BTW op basis van Operationele Service Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een EQA 250 Business Solution. Consumentenadviesprijs van €50.985,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een zakelijk aanbod. Tarieven zijn inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering (eigen risico WA schade €300), houderschapsbelasting en alle afleverkosten. Optioneel zijn vervangend vervoer, winterbanden en een brandstofpas incl. brandstofvoorschot . Acceptatie onder voorbehoud door Athlon Car Lease Nederland B.V., mede handelend onder Mercedes-Benz Financial Services, Postadres: Postbus 60250, 1320 AH in Almere. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021. Getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

€6.000 korting op uw volgende smart.

smart korting

€6.000 korting op uw volgende smart.

2 of 4 plaatsen: 0 lokale uitstoot. Geniet met uw smart van 100% elektrisch en emissievrij rijden, en de stad zal u er rijkelijk voor belonen. Want wie zorg draagt voor het milieu, krijgt er heel wat voor terug: een betere luchtkwaliteit, maar ook €6.000 aan korting op onze voorraadmodellen! Jawel, onze auto’s willen enkel het beste voor u, en voor de stad.

*Actie geldig tot en met 31/12/2021.

Start uw zomer met uw nieuwe exclusieve Mercedes-Benz.

Start uw zomer met uw nieuwe exclusieve Mercedes-Benz.

Exlusieve-Mercedes-benz

Maakt u ook plannen voor de zomer? Perfect. Uw avontuur kan beginnen met onze Mercedes-Benz GLS en C-Klasse Cabrio. Ontdek snel onze voorraad en rij onmiddellijk weg in uw nieuwe exclusieve Mercedes-Benz.

De GLA Private Lease vanaf €539,- p.m.* met [Select & Drive].

GLA Private Lease

De GLA Private Lease vanaf €539,- p.m.* met [Select & Drive].

Z’n sportief ogende en dynamische proporties maken de GLA tegelijk compact en toch uiterst functioneel. Met aan boord meer dan voldoende ruimte voor uw leven, en voor het avontuur. Stap in en geniet van alle comfort, zoals het MBUX infotainmentsysteem en de hogere zitpositie. Wat ook uw plannen zijn, deze GLA is uw ultieme compagnon.

De Mercedes-Benz GLA met Private Lease is er al vanaf €539,- per maand. Inclusief alle kosten, exclusief zorgen. Da’s een bijzonder compact bedrag voor deze compacte en veelzijdige SUV.

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een GLA 180 Automaat. Consumentenadviesprijs van € 48.037,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150,- eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering. 

De A-Klasse Private Lease vanaf €399,- p.mnd.* met [Select & Drive].

A-Klasse Privélease

De A-Klasse Private Lease vanaf €399,- p.mnd.* met [Select & Drive].

Een jong en dynamisch karakter voorzien van moderne luxe en comfort. Dat is de A-Klasse. In 2019 was hij bovendien de best geteste auto in de categorie Veilige Compacte Gezinsauto’s. Wat de A-Klasse een auto maakt waar u altijd en overal van op aan kunt.

Wilt u in een A-Klasse rijden met Select & Drive Private Lease? Dat kan tegen een opmerkelijk voordelige prijs, want met Private Lease rijdt u een A-klasse al vanaf €399,- per maand.

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een A 180 Private Lease Base. Consumentenadviesprijs van € 33.913,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150,- eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

De B-Klasse Private Lease vanaf €429,- p.mnd.* met [Select & Drive].

B-Klasse Privélease

De B-Klasse Private Lease vanaf €429,- p.mnd.* met [Select & Drive].

De B-Klasse is de gezinsauto van Mercedes-Benz die het beste in de mens naar boven haalt. Avontuurlijk, maar tegelijkertijd veiliger dan ooit. En uiteraard inclusief MBUX-spraakbediening.

Met Mercedes-Benz Private Lease rijdt u al een B-Klasse vanaf €429,- per maand. Ga deze uitdaging dus gerust aan en beleef samen met uw gezin de mooiste tijd van uw leven in de Mercedes-Benz B-Klasse.

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een B 180. Consumentenadviesprijs van € 35.398,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150,- eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

Sportief, compleet en scherp geprijsd.

Sportief, compleet en scherp geprijsd.

Sportief, compleet en scherp geprijsd.

Als zakelijke rijder heeft u bepaalde wensen ‒ dat begrijpen wij als geen ander. U verwacht een rijk uitgeruste Mercedes-Benz die naadloos bij deze wensen aansluit. De Business Solutions-uitvoeringen van Mercedes-Benz A t/m E-klasse voorzien in al uw behoeften en zijn bovendien direct leverbaar.

Tegen een zeer aantrekkelijke prijs en netto bijtelling heeft u een Business Solution die standaard bijzonder rijk uitgerust is. Ga voor een oplossing die bij uw wensen past en kies voor de Business Solutions van Mercedes-Benz.

Niet de zorgen, wel de kwaliteit.

Niet de zorgen, wel de kwaliteit.

Niet de zorgen, wel de kwaliteit.

Private Lease biedt voor velen een eenvoudige uitkomst, want voor een vast bedrag per maand ervaart u de kwaliteit van Mercedes-Benz, terwijl alles voor u geregeld is. Het enige dat u hoeft te doen, is tanken.

Private Lease van Mercedes-Benz valt onder de Select & Drive-propositie, waar tevens keuze is uit Operationele lease en Financiële lease. Bovendien kunt u het model van uw keuze vrijwel helemaal configureren naar uw voorkeuren. Ervaar het gemak, de kwaliteit en de zorgeloosheid van Mercedes Benz Select & Drive.

Extra voorraadvoordeel

Extra voorraadvoordeel Mercedes-Benz

Extra voorraadvoordeel

Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Bekijk dan onze voorraad pagina met extra hoog voorraadvoordeel.

Aanbod geldig op een selectie auto’s uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie neem contact op met uw Mercedes-Benz Dealer.
 

Financieel maatwerk voor uw Mercedes-Benz.

Financieel maatwerk voor uw Mercedes-Benz.

Financieel maatwerk

Met een Mercedes-Benz kiest u voor een uitzonderlijke auto. En voor heel veel flexibiliteit, vooral in combinatie met onze financiële oplossingen. Zo neemt u snel en slim plaats achter het stuur van uw Mercedes-Benz.

U heeft aldus de zekerheid om te kunnen genieten van een exclusieve service, eigen aan Mercedes-Benz.

Voor u en al uw plannen.


De accessoirepakketten.

 

 

Werk, sport, vakantie: er speelt heel wat in uw dagelijks leven. En uiteraard pakt u alle activiteiten het liefst zo efficiënt mogelijk aan. Mercedes-Benz maakt het u makkelijk met handige accessoirepakketten én 10% korting. U hoeft alleen nog maar te kiezen.

Voor u en al uw plannen.


De accessoirepakketten.

 

 

Werk, sport, vakantie: er speelt heel wat in uw dagelijks leven. En uiteraard pakt u alle activiteiten het liefst zo efficiënt mogelijk aan. Mercedes-Benz maakt het u makkelijk met handige accessoirepakketten én 10% korting. U hoeft alleen nog maar te kiezen.

Comfort Pack

Comfort Pack.

Baby Pack.

Baby Pack.

Kid Pack.

Kid Pack.

Travel Pack.

Travel Pack.

Bike Pack.

Bike Pack.

Fietshouder.

Fietshouder.