Acties.

Acties.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad


Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad

Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad


Kosteloze opties op een C-Klasse uit voorraad

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine en Estate

Koop nu een nieuwe Mercedes met een optiepakket en krijg een upgrade voor dezelfde prijs. Bovendien geniet u kosteloos van nog meer extra opties op de C-Klasse Limousine (sedan) en de C-Klasse Estate (stationwagen) uit voorraad. Zo kan uw totale voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs of - als u zakelijk rijdt - in de netto bijtelling.

A-Klasse Launch Edition


A-Klasse Launch Edition.

A-Klasse Launch Edition


A-Klasse Launch Edition.

A-Klasse Launch Edition

De revolutionaire nieuwe A-Klasse staat bij de Mercedes-Benz dealer. Zijn komst wordt nu al gevierd met een aantrekkelijk introductiemodel; zowel de A180 d als de A 220 zijn tot en met 30 september 2018 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition. De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 39.924,- met een klantvoordeel van € 2.178,-.
 
De uitrusting bestaat onder meer uit:

 • Line Style Plus met 17 inch lichtmetalen velgen en High performance LED koplampen
 • Advantage pakket (inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerpakket, spiegelpakket)
 • Connectiviteitspakket, smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me).

Bekijk alle details van deze aantrekkelijke Launch Edition in de prijslijst.

Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions

Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions

Mercedes-Benz Upgrade Editions

    

Mercedes-Benz viert de zomer met de Upgrade Editions voor de A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse**, E-Klasse en GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders. Bekijk hieronder alle details per actiemodel of vraag de Mercedes-Benz dealer om meer informatie of een offerte.

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse** (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse (nu in de showroom) geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

** Gezien de komst van de nieuwe C-Klasse in juli geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model C-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen


Upgrade auto, downgrade rente

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen


Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen

Vrouw in Mercedes-Benz A-Klasse

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz hebben wij een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door aankoop van een voertuig uit voorraad of door het afsluiten van een verzekering of servicecontract zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. De Mercedes-Benz dealer legt u graag alle details uit.

Actievoorwaarden
- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018
- Oók i.c.m. Business Solutions en Upgrade Editions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,0% rentekorting:
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een servicecontract via
Mercedes-Benz Financial Services of bij aankoop van een verzekering via
Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT

Driver Score Insurance

Driver Score Insurance
Play
Driver Score Insurance
Opnieuw bekijken

Driver Score Insurance

Mercedes-Benz Insurance Services introduceert een nieuw product: Driver Score Insurance. Met goed rijgedrag krijgt u korting op de verzekeringspremie. Het is de verzekeringsoplossing voor auto’s die verbonden zijn met ‘Mercedes me’ van Mercedes-Benz.

De korting van maximaal 25% als beloning voor goed rijgedrag wordt gemeten aan de hand van een score gebaseerd op:

 • Starttijd van de rit en gereden kilometers

 • Percentage tijd doorgebracht op de snelweg

 • Versnellings- en vertragingsgedrag

 • Accelereren

 • GPS-locatie

Introductiecampagne A-Klasse

Introductiecampagne A-Klasse

U ontvangt naast de 10% startkorting een eenmalige KICK BACK van € 350,- na het afsluiten van Driver Score Insurance voor de nieuwe A-Klasse.

Upgrade Editions A-Klasse


A-Klasse Upgrade Editions

Upgrade Editions A-Klasse


A-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe A-Klasse staat bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de A-Klasse Upgrade Edition. Het mooie aan deze voorraadmodellen is dat u zo lang de voorraad strekt extra veel voordeel op de optiepakketten heeft. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.137,-. De A-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions B-Klasse


B-Klasse Upgrade Editions

Upgrade Editions B-Klasse


B-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz B-Klasse

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de B-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 1 september 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 3.974,-. De B-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions C-Klasse Limousine


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

Upgrade Editions C-Klasse Limousine


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine en Estate

De nieuwe C-Klasse staat vanaf juli bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de C-Klasse Limousine Upgrade Edition, waarbij u tot 1 september 2018 kosteloos een overtreffend pakket krijgt. Tijdelijk met nog meer gratis extra’s. Zo kan uw totaal fiscaal voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt in de bijtelling.

> Bekijk voorraad

Upgrade Editions C-Klasse Estate


C-Klasse Estate Upgrade Editions

Upgrade Editions C-Klasse Estate


C-Klasse Estate Upgrade Editions

Mercedes-Benz C-Klasse Estate

De nieuwe C-Klasse Estate staat vanaf juli bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de C-Klasse Estate Upgrade Edition, waarbij u tot 1 september 2018 kosteloos een overtreffend pakket krijgt. Tijdelijk met nog meer gratis extra’s. Zo kan uw totaal fiscaal voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt in de bijtelling.

> Bekijk voorraad

Upgrade Editions CLA


CLA Upgrade Editions

Upgrade Editions CLA


CLA Upgrade Editions

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake en Coupé

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de CLA Coupé of CLA Shooting Brake. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 1 september 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De CLA Coupé of CLA Shooting Brake Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions E-Klasse


E-Klasse Upgrade Editions

Upgrade Editions E-Klasse


E-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine en Estate

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de E-Klasse Limousine of Estate. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 1 september 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 8.040,-. De E-Klasse Limousine of Estate Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0 %, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions GLA


GLA Upgrade Editions

Upgrade Editions GLA


GLA Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLA

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 1 september 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De GLA Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions GLC Coupé


GLC Coupé Upgrade Editions

Upgrade Editions GLC Coupé


GLC Coupé Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLC Coupé Upgrade Editions

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC Coupé. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 1 september 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.539,-. De GLC Coupé Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions GLC


GLC Upgrade Editions

Upgrade Editions GLC


GLC Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLC SUV

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 1 september 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 7.568,-. De GLC Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Sport Editions


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse

Sport Editions


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse Estate Sport Edition

De compacte A-Klasse* en de C-Klasse Limousine en Estate** zijn tijdelijk leverbaar als Sport Edition. Voor beide modellen is een sportief en attractief optiepakket samengesteld dat een aanzienlijk klantvoordeel oplevert van ruim € 4.000,-.

De Sport Editions zijn onder meer uitgerust met:

 • AMG styling exterieur
 • Lichtmetalen velgen (18 inch)
 • High-performance led-koplampen
 • Dakhemel zwart
 • Zitcomfortpakket
 • Achteruitrijcamera

Voor zowel de A-Klasse als de C-Klasse Limousine en Estate Sport Edition gelden daarnaast ook nog modelspecifieke extra’s zoals het Garmin MAP PILOT navigatiesysteem, parkeerpakket, achteruitrijcamera en stoelverwarming voor de C-Klasse. Op de A-Klasse onder meer een diamond grill, verlaagde comfortvering en het licht- en zichtpakket.

Actievoorwaarden:
- Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en geadviseerde kosten rijklaar maken.
- Niet combineerbaar met andere acties.
- Zolang de voorraad strekt.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse (nu in de showroom) geldt de actie voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.
** Gezien de komst van de nieuwe C-Klasse in juli geldt de actie voor het voorgaande model C-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.