Advanced plus-pakket.

De tweede uitrustingsupgrade voor uw EQB.

Advanced plus-pakket.

De tweede uitrustingsupgrade voor uw EQB.

De afbeelding toont het vlak voor draadloos opladen in de middenconsole van de EQB van Mercedes-EQ.

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur.

Opladen tijdens het rijden. Uw smartphone ligt in een handomdraai op zijn vaste plaats op het oplaadvlak om daar draadloos opgeladen te worden. Alle compatibele smartphones kunnen draadloos worden opgeladen, onafhankelijk van het model en merk.

De afbeelding toont de automatische airconditioning THERMOTRONIC in de EQB van Mercedes-EQ.

Automatische airconditioning THERMOTRONIC.

THERMOTRONIC regelt de temperatuur individueel voor twee zones, zodat u als bestuurder en uw voorpassagier onafhankelijk van elkaar de gewenste temperatuur kunnen instellen. Aangezien de fijngevoelige sensoren ook gewijzigde omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer de temperatuur omhoog gaat omdat de zon is gaan schijnen, registreren, hoeft u niet steeds zelf bij te sturen.

De afbeelding toont het KEYLESS GO-comfortpakket voor de EQB van Mercedes-EQ.

KEYLESS GO-comfortpakket.

Met het KEYLESS GO-comfortpakket kunt u uw auto contactloos starten en afsluiten als u de autosleutel bij u hebt. Dankzij HANDSFREE ACCESS kunt u de achterklep volledig automatisch openen en sluiten zonder deze aan te raken.

De afbeelding toont een detailopname van het sound system van de EQB van Mercedes-EQ.

Advanced sound system.

Met het sound system neemt ook het rijplezier in akoestisch opzicht toe. Het nauwkeurig op het interieur afgestemde luidsprekersysteem zorgt voor een dynamische muziekweergave.

De afbeelding toont het grote, volledig digitaal instrumentendisplay met hoge resolutie in de EQB van Mercedes-EQ.

Volledig digitaal instrumentendisplay.

Op het volledig digitale instrumentendisplay, onderdeel van de widescreen cockpit, bevinden zich alle belangrijke informatie en prestatiegegevens direct in uw blikveld.

De afbeelding toont het 26 cm (10,25 inch) mediadisplay in de EQB van Mercedes-EQ.

Mediadisplay.

Het grote, 26 cm (10,25 inch) mediadisplay met touchbediening, eveneens onderdeel van de widescreen cockpit, geeft uw multimediacontent scherp en in briljante beeldkwaliteit weer.

De afbeelding toont een detailopname van de buitenspiegel van de EQB van Mercedes-EQ.

Spiegelpakket.

Met een druk op de knop kunnen de buitenspiegels elektrisch worden ingeklapt om zo de auto iets slanker te maken. Daarnaast kunnen de buitenspiegels en achteruitkijkspiegel storend licht van achteropkomend verkeer registreren en vervolgens de spiegels automatisch dimmen.

De afbeelding toont een grafische voorstelling van het parkeerpakket met achteruitrijcamera in de EQB van Mercedes-EQ.

Parkeerpakket met achteruitrijcamera.

Met dit pakket blijft u ook krappe parkeerplaatsen de baas. De actieve parkeerassistent met PARKTRONIC zoekt naar een passende parkeerplaats en assisteert aansluitend bij het inparkeren. Bovendien kan de achteruitrijcamera dankzij het zicht naar achteren helpen dure blikschade te voorkomen.

De afbeelding toont een grafische voorstelling van de dodehoekassistent in de EQB van Mercedes-EQ.

Dodehoekassistent.

De dodehoekassistent kan u met zicht- en hoorbare signalen waarschuwen voor een mogelijke aanrijding van opzij met andere verkeersdeelnemers. Ook bij stilstand blijft het systeem waakzaam en kan dit bijvoorbeeld waarschuwen wanneer u het portier op het onjuiste moment opent.