Advanced-pakket.

De eerste uitrustingsupgrade voor uw EQB.

Advanced-pakket.

De eerste uitrustingsupgrade voor uw EQB.

De afbeelding toont het grote, volledig digitaal instrumentendisplay met hoge resolutie in de EQB van Mercedes-EQ.

Volledig digitaal instrumentendisplay.

Op het volledig digitale instrumentendisplay, onderdeel van de widescreen cockpit, bevinden zich alle belangrijke informatie en prestatiegegevens direct in uw blikveld.

De afbeelding toont het 26 cm (10,25 inch) mediadisplay in de EQB van Mercedes-EQ.

Mediadisplay.

Het grote, 26 cm (10,25 inch) mediadisplay met touchbediening, eveneens onderdeel van de widescreen cockpit, geeft uw multimediacontent scherp en in briljante beeldkwaliteit weer.

De afbeelding toont een detailopname van de buitenspiegel van de EQB van Mercedes-EQ.

Spiegelpakket.

Met een druk op de knop kunnen de buitenspiegels elektrisch worden ingeklapt om zo de auto iets slanker te maken. Daarnaast kunnen de buitenspiegels en achteruitkijkspiegel storend licht van achteropkomend verkeer registreren en vervolgens de spiegels automatisch dimmen.

De afbeelding toont een grafische voorstelling van het parkeerpakket met achteruitrijcamera in de EQB van Mercedes-EQ.

Parkeerpakket met achteruitrijcamera.

Met dit pakket blijft u ook krappe parkeerplaatsen de baas. De actieve parkeerassistent met PARKTRONIC zoekt naar een passende parkeerplaats en assisteert aansluitend bij het inparkeren. Bovendien kan de achteruitrijcamera dankzij het zicht naar achteren helpen dure blikschade te voorkomen.

De afbeelding toont een grafische voorstelling van de dodehoekassistent in de EQB van Mercedes-EQ.

Dodehoekassistent.

De dodehoekassistent kan u met zicht- en hoorbare signalen waarschuwen voor een mogelijke aanrijding van opzij met andere verkeersdeelnemers. Ook bij stilstand blijft het systeem waakzaam en kan dit bijvoorbeeld waarschuwen wanneer u het portier op het onjuiste moment opent.