De afbeelding toont de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line. Het design van de voorzijde kenmerkt zich door de speciaal voor AMG ontworpen black panel-grille.
De afbeelding toont de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief multispaaks lichtmetalen AMG-velgen.

Een ruime keuze aan aerodynamisch geoptimaliseerde lichtmetalen velgen benadrukt het dynamische uiterlijk van de EQA.

AMG Line: exterieur.

Benadrukt de sportieve kant van de EQA.

De afbeelding toont het design van de voorzijde van de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief de speciale AMG-voorskirt met sierdelen in chroom.

De speciaal voor AMG ontworpen black panel-grille met twin blade-design.

De afbeelding toont het design van de achterzijde van de Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief de speciale AMG-achterskirt in diffusorlook met sierdeel in chroom.

De speciale AMG-achterskirt in diffusorlook met sierdeel in chroom.

De afbeelding toont de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief de zijwandbekledingen in zwart generfd met verchroomde accenten.

Zijwandbekleding in zwart generfd met verchroomde accenten.

De afbeelding toont het linker voorwiel van de nieuwe EQA van Mercedes-EQ met een zilverkleurige 20 inch multispaaks lichtmetalen AMG-velg.
De afbeelding toont het linker voorwiel van de nieuwe EQA van Mercedes-EQ met een zilverkleurige 19 inch vijfspaaks lichtmetalen AMG-velg.
De afbeelding toont het linker voorwiel van de nieuwe EQA van Mercedes-EQ met een zilverkleurige 18 inch vijfspaaks lichtmetalen AMG-velg.

AMG Line: exterieur.

Benadrukt de sportieve kant van de EQA.

De expressieve styling van AMG Line zorgt ervoor dat het exterieur fascinerend dynamisch oogt. Met de EQC maken de sportieve AMG-genen de overstap naar elektrische mobiliteit. De combinatie tussen het unieke design en techniek vormt een duidelijk statement. Hierbij is onder andere het twin blade-design van de grille opnieuw vormgegeven. Ook bevat AMG Line een AMG-achterskirt in diffusorlook.

AMG Line: interieur.

Zo sportief kan autorijden voelen.

De afbeelding toont het interieur van de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief het driespaaks multifunctioneel sportstuur in nappaleder.
De afbeelding toont de cockpit van de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief sportstoelen en luchtuitstroomopeningen in zilverchroom.
De afbeelding toont de cockpit van de EQA van Mercedes-EQ met AMG Line, inclusief sportstoelen met bekleding in lederlook ARTICO en microvezel DINAMICA zwart met dubbele siernaad in rood.

AMG Line: interieur.

Zo sportief kan autorijden voelen.

Het toch al sportieve rijgevoel wordt verder versterkt in het interieur door de sportstoelen met stevige zijdelingse ondersteuning, bekleed in lederlook ARTICO en microvezel DINAMICA, en het aan de onderzijde afgevlakte multifunctionele sportstuur in nappaleder. In combinatie met de luchtuitstroomopeningen in zilverchroom en de backlit sierdelen worden de moderne EQ-designelementen verbonden met de sportieve look van AMG Line.

Overige onderdelen:

  • Siernaden op dashboard en bovenzijde portieren

  • AMG-sportpedalen van geborsteld rvs met rubbernoppen

  • Instaplijsten met verlicht opschrift 'EQA' in blauw

  • AMG-vloermatten