Nieuws.

Nieuws.

Het belangrijkste nieuws van Mercedes-Benz in één oogopslag.

Het belangrijkste nieuws van Mercedes-Benz in één oogopslag.

Newsitems


Nieuws

Newsitems


Nieuws

  • Wereldpremière voor de ‘Factory 56’ – de modernste autofabriek ter wereld

   Wereldpremière voor de ‘Factory 56’ – de modernste autofabriek ter wereld

   Mercedes-Benz Factory 56

   Mercedes-Benz Cars presenteert zijn ‘Factory 56’, de modernsteautofabriek ter wereld. “Onze ‘Factory 56’ staat voor een nieuwemanier van auto’s bouwen. Met de ‘Factory 56’ bouwt Mercedes-Benz Cars de autofabriek van de toekomt. Hier worden driebelangrijke toekomstthema’s gecombineerd: grotendeels digitaal enflexibel – ook geeft het een nieuwe betekenis aan de term ‘duurzameproductie’.

  • Nog verfijnder, nog exclusiever – de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse

   Nog verfijnder, nog exclusiever – de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse

   De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse

   De Mercedes-Maybach S-Klasse staat voor het ultieme in exclusiviteit en individualiteit. Het topmodel van Mercedes-Benz combineert de perfectie van de S-Klasse met de exclusiviteit van Maybach. Zijn nieuwe grille, tweekleurige lak (optie) en nieuwe exclusieve kleurencombinaties in het interieur zorgen voor een nog luxueuzere look. De Mercedes-Maybach S-Klasse beleeft zijn wereldpremière tijdens de Autosalon van Genève (6 tot en met 18 maart 2018).

  • Mercedes-AMG G 63: nieuwe looks, high-performance

   Mercedes-AMG G 63: nieuwe looks, high-performance

   De nieuwe Mercedes-AMG G 63

   Met de nieuwe Mercedes-AMG G 63 heeft de Mercedes-AMG G-Klasse de grootste verandering ooit doorgemaakt – en tegelijkertijd is het model trouw gebleven aan zichzelf. De G 63 blijft een unieke positie innemen ten opzichte van andere high-performance offroader. Die positie dankt hij aan zijn krachtige aandrijflijn, nieuw ontwikkelde AMG RIDE CONTROL wielophanging, AMG-specifieke rijstanden en het nieuwe interieur met de widescreen cockpit. 

  • Wereldprimeur nieuwe C-Klasse Limousine en Estate

   Mercedes-Benz Cars op de Autosalon van Genève 2018

   De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse

   Naast de A-Klasse, G-Klasse en de nieuwe vierdeurs Mercedes-AMG GT Coupé zorgt Mercedes-Benz dit jaar tijdens de Autosalon van Genève voor nog twee wereldprimeurs. De nieuwe C-Klasse maakt er zijn opwachting als Limousine en Estate, voorzien van nieuwe benzine- en dieselmotoren, evenals plug-in hybrid-varianten. De persconferentie vindt plaats op 6 maart om 12.30 uur in Hal 6.

  • Meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer

   Wensink Hoogeveen meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland

   Mercedes-Benz Cars Wensink

   Mercedes-Benz dealer Wensink in Hoogeveen is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Wensink kreeg de prestigieuze titel en de bijbehorende Klant Nr. 1-trofee omdat het bedrijf opvalt door de zeer hoge mate van klanttevredenheid. Dit heeft topprioriteit bij Mercedes-Benz Cars. Klanttevredenheid is namelijk de basis voor een ‘Best Customer Experience’. 

  • Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse

   Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse: de benchmark in de compacte klasse

   Mercedes-Benz A-Klasse

   De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign.

  • Mercedes-Benz Intelligent World Drive

   Mercedes-Benz Intelligent World Drive

   Mercedes-Benz S-Klasse

   Deep learning in landspecifieke praktijkomstandigheden speelt een centrale rol op weg naar autonoom rijden. Dat wordt duidelijk gemaakt door de Mercedes-Benz Intelligent World Drive, die na vijf maanden eindigt bij de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Een testauto op basis van de huidige S-Klasse voltooide een uitdagende studiereis op vijf continenten om te ‘leren’ tijdens geautomatiseerde testritten onder praktijkomstandigheden.

  • Samenspel van duurzame energie, opslagcapaciteit en elektromobiliteit

   Samenspel van duurzame energie, opslagcapaciteit en elektromobiliteit

   Mercedes-Benz klantencentrum Bremen

   De Mercedes-Benz fabriek in Bremen maakt zich op voor het tijdperk van elektromobiliteit en zet volop in op duurzaamheid met CO2-neutrale energie. Dat kunnen bezoekers van het Mercedes-Benz Klantencentrum in Bremen nu ook zelf ervaren. In samenwerking met de fabriek in Bremen en Lab1886 heeft Mercedes-Benz een zonnepaneleninstallatie gerealiseerd die wordt aangevuld met een Twin-Solar carport, laadpalen en een energieopslagunit. 

  • Mercedes-AMG 53-uitvoeringen van CLS, E-Klasse Coupé en E-Klasse Cabriolet

   Perfecte combinatie van performance en design

   Mercedes-Benz AMG 53 CLS

   Mercedes-AMG breidt zijn productportfolio uit met drie nieuwe modellen en lanceert tegelijkertijd nieuwe typeaanduidingen: de 53-uitvoeringen van de CLS, E-Klasse Coupé en E-Klasse Cabriolet. Ze combineren een krachtige performance met een sportieve stijl en een hoge efficiëntie. Hun kloppend hart: een nieuwe, geëlektrificeerde 3,0-liter motor met zowel een uitlaatgasturbo als een ondersteunende elektrische compressor. De zescilinder lijnmotor levert een vermogen van 320 kW/435 pk en een maximumkoppel van 520 Nm. Zijn EQ Boost startdynamo levert tijdelijk 16 kW extra vermogen en 250 Nm koppel. Daarnaast voorziet hij ook het 48V-boordnet van stroom. 

  • Nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse: een icoon opnieuw uitgevonden

   Nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse: een icoon opnieuw uitgevonden

   Mercedes-Benz G-Klasse

   De nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse debuteert in absolute topvorm. Zowel offroad als onroad en ongeacht de inzet maakt de terreinwagen indruk met zijn prestaties, geavanceerde assistentiesystemen, uitstekende rijeigenschappen en veiligheidsniveau. Tegelijkertijd zorgen het nieuwe onderstel, de DYNAMIC SELECT-rijprogramma’s, de ‘G-Mode’ en de drie 100%-sperdifferentiëlen niet alleen voor een verbeterd rijcomfort, maar ook voor meer dynamiek, op elke ondergrond.

  • ‘Stronger Than Time’: G-Klasse uit 1979 in barnsteen gegoten

   ‘Stronger Than Time’: G-Klasse uit 1979 in barnsteen gegoten

   Mercedes-Benz G-Klasse uit 1979 in barnsteen gegoten

   Via ‘s werelds grootste display vervaardigd uit synthetische hars onderstreept Mercedes-Benz op 14 januari 2018 de wereldpremière van de nieuwe G-Klasse op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. Vanaf vandaag siert een gigantisch amberkleurig blok gemaakt van 44,4 ton synthetische hars de entree van Cobo Hall, de expositiehal van de Detroit Motor Show. In het hars gaat een G-Klasse gehuld uit het allereerste productiejaar, 1979. 

  • Wereldpremière voor de nieuwe Mercedes-Benz User Experience

   Wereldpremière voor de nieuwe Mercedes-Benz User Experience

   Mercedes-Benz User Experience wereldpremière

   Mercedes-Benz maakt zich op voor de wereldpremière van het volledig nieuwe infotainmentsysteem Mercedes-Benz User Experience (MBUX) op de Consumer Electronics Show in Las Vegas (CES, 9-12 januari 2018). Met innovatieve technologie op basis van kunstmatige intelligentie en een intuïtief bedieningssysteem, luidt MBUX een nieuw tijdperk in op het gebied van infotainment en Mercedes me-connectiviteit. Het systeem zorgt voor een totaal nieuwe beleving in het interieur en gaat in 2018 al deel uitmaken van de standaarduitrusting bij de nieuwe generatie compacte modellen. 

  • Nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse: exclusief, modern interieur

   Nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse: exclusief, modern interieur

   Het interieur van de nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse

   Voor veel offroad-liefhebbers is het een legende en de ultieme maatstaf voor terreinrijden: de G-Klasse. Sinds 1979 zijn er 300.000 exemplaren van geproduceerd die hun eigenaren avontuurlijke ervaringen hebben geboden die met menig ander voertuig niet realiseerbaar zouden zijn geweest. Uiterlijk is de ‘G’ in die periode nauwelijks gewijzigd. Desondanks heeft deze bijzondere offroader zichzelf continu opnieuw uitgevonden. Met een compleet nieuw interieur en tal van nieuwe features heeft de G-Klasse nu zijn grootste transformatie ondergaan in bijna veertig jaar tijd, zowel in technisch als esthetisch opzicht – terwijl hij tegelijkertijd trouw aan zichzelf is gebleven.

  • De nieuwe Mercedes-Benz CLS: het origineel geperfectioneerd

   De nieuwe Mercedes-Benz CLS: het origineel geperfectioneerd

   De nieuwe Mercedes-Benz CLS

   De nieuwe Mercedes-Benz CLS combineert een uniek design met een luxueus interieur en een uitgebreide standaarduitrusting. De derde generatie van het origineel is per direct te bestellen, vanaf € 93.242 inclusief afleverkosten. De nieuwe CLS staat in maart 2018 bij de dealer. 

  • Mercedes-Benz geeft antwoord op grote vraag naar Privélease

   Mercedes-Benz geeft antwoord op grote vraag naar Privélease

   Privelease pagina Mercedes-Benz

   Het product Privélease neemt dagelijks toe in populariteit. Mercedes-Benz Financial Services speelt in op deze verschuiving van ‘kopen’ naar ‘leasen’ en lanceert een nieuwe, onderscheidende website. De nieuwe website is volledig ingericht op de customer journey van een potentiële Privélease-klant. 

  • Politie bekrachtigt overeenkomst met Mercedes-Benz voor nieuwe basis-politievoertuigen en surveillancehondenvoertuigen

   Politie bekrachtigt overeenkomst met Mercedes-Benz voor nieuwe basis-politievoertuigen en surveillancehondenvoertuigen

   Gerrit den Uyl (directeur Politiedienstencentrum), Eberhard Kern (CEO Mercedes-Benz Nederland) en Jorus Vos (Managing Director Vans Mercedes-Benz Nederland) tekenen de overeenkomsten voor de nieuwe Mercedes-Benz politievoertuigen.

   Directeur Politiedienstencentrum Gerrit den Uyl tekende op donderdag 30 november op de NIDV-beurs in Ahoy Rotterdam de overeenkomsten met Mercedes-Benz voor de levering van de nieuwe basis-politievoertuigen en surveillancehondenvoertuigen. Met de levering van 1.250 B-Klasses en 475 Vito’s aan de politie in de komende vier jaar is er sprake van een absolute doorbraak van Mercedes-Benz bij de Nederlandse hulpdienstensector: politie, brandweer en ambulance.

  • De nieuwe Mercedes-Benz CLS – derde generatie van het origineel maakt zijn debuut

   De nieuwe Mercedes-Benz CLS – derde generatie van het origineel maakt zijn debuut

   De nieuwe Mercedes-Benz CLS

   De nieuwe CLS is vormgegeven volgens de nieuwe designtaal van Mercedes-Benz, die te herkennen is aan de gewelfde oppervlakken en het gereduceerde aantal lijnen. Opvallende zaken zijn de grille die aan de onderzijde open is en een licht voorover hellende voorzijde. Andere features zijn de brede, laag geplaatste koplampen en de tweedelige achterlichten. Tegelijkertijd heeft het design eenzelfde tijdloze uitstraling als de allereerste CLS, die de basis vormde voor een nieuw segment en al snel uitgroeide tot een designicoon. 

  • Ask Mercedes: de virtuele assistent voor snelle hulp

   Ask Mercedes: de virtuele assistent voor snelle hulp

   Ask Mercedes-Benz app

   Tal van vragen die Mercedes-Benz rijders hebben over de displays, functies en bedieningselementen van hun auto, kunnen voortaan worden beantwoord door de virtuele assistent ‘Ask Mercedes’. De nieuwe service maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en combineert een chatbot met augmented reality-functies: vragen kunnen op een smartphonescherm worden getypt of mondeling gesteld met behulp van spraakherkenning.