Nieuws.

Nieuws.

Het belangrijkste nieuws van Mercedes-Benz in één oogopslag.

Het belangrijkste nieuws van Mercedes-Benz in één oogopslag.

Newsitems


Nieuws

Newsitems


Nieuws

  • Mercedes-Benz A-Klasse L Limousine

   Wereldpremière Mercedes-Benz A-Klasse L Limousine

   A-Klasse L-Limousine

   Vlak voordat in West-Europa de nieuwe A-Klasse Hatchback in mei in de showroom staat, viert een nieuwe variant van de compacte modelfamilie – in de vorm van de A-Klasse L Limousine – zijn debuut tijdens de Auto China (25 april t/m 4 mei) in Beijing. Het limousinemodel dat daar gepresenteerd wordt heeft een 6 cm langere wielbasis (2.789 in plaats van 2.729 mm) en is alleen voor de Chinese markt ontwikkeld. Deze A-Klasse variant wordt exclusief gebouwd door Beijing Benz Automotive Co. Ltd (BBAC), een joint venture tussen Daimler en de Chinese partner BAIC Motor. De marktintroductie in China staat gepland voor de tweede helft van 2018. Een versie van de limousine gericht op de behoeften van klanten buiten China, wordt eveneens geïntroduceerd in de tweede helft van het jaar.

  • Ultieme perfectie en vakmanschap

   Maybach toont nieuwe vorm van luxueus leven

   Maybach interieur

   Mercedes-Benz presenteert de Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Het design van de cross-over is gebaseerd op dat van een exclusieve high-end limousine en een SUV en is tot stand gekomen volgens de designfilosofie van sensuele puurheid. Om deze ultieme vorm van luxe en de kern van de merkbeleving ook bij de klant thuis tastbaar te maken, hebben de designers een bijpassende thuisomgeving ontwikkeld die luxe en verfijning uitstraalt. Net als de modellen van Mercedes-Maybach worden de fraai gestileerde, unieke meubelstukken gepresenteerd tijdens de ‘Auto China 2018’. Het zijn nieuwe benchmarks in het topsegment en ze voldoen aan de hoogste standaards qua design, materialen en vakmanschap.

  • Wereldpremière voor de Vision Mercedes- Maybach Ultimate Luxury

   Wereldpremière voor de Vision Mercedes- Maybach Ultimate Luxury

   Vision Mercedes-Benz Maybach Ultimate Luxury

   Tijdens ‘Auto China 2018’ in Beijing presenteert Mercedes-Benz de Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Het design van de cross-over is gebaseerd op dat van een exclusieve high-end limousine en een SUV en is tot stand gekomen volgens de designfilosofie van sensuele puurheid. De showcar combineert het comfort en de sterke punten van beide carrosserievarianten. Hiertoe behoren de hogere zitpositie en de atletische uitstraling. De Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury is een elektroauto met viercompacte permanent-magneet synchroon motoren en volledig variabele vierwielaandrijving.

  • De nieuwe Mercedes-AMG C 63-modellen

   Meer individualiteit voor de krachtigste C-Klasse

   De nieuwe Mercedes-Benz C-63

   Krachtige V8-motoren, fascinerende rijdynamiek en een uitrusting met een duidelijke autosportlink hebben van de topmodellen van de Mercedes-AMG C-Klasse ware bestsellers gemaakt. De C 63 vormt de perfecte belichaming van het performance- en sportwagenmerk en biedt nu als Limousine, Estate, Coupé en Cabriolet nog meer dynamiek en een moderner interieur met meer individualiseringsmogelijkheden. De AMG SPEEDSHIFT MCT 9G-transmissie met natte wegrijkoppeling zorgt voor nog snellere schakelreacties. De 4,0-liter V8-biturbomotor is leverbaar in twee vermogensvarianten met 350 kW/476 pk of 375 kW/510 pk voor alle vier de carrosserievarianten en zorgt voor prestaties op sportwagenniveau. De topsnelheid van de C 63 S Limousine en Coupé bedraagt 290 km/h. 

  • De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé en Cabriolet – nu nog sportiever

   De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé en Cabriolet – nu nog sportiever

   De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé en Cabriolet – nu nog sportiever

   Slechts een paar weken na de wereldpremière van de Limousine en Estate maakt de tweedeursversie van de C-Klasse duidelijk dat er ook bij de Coupé en Cabriolet ruimte was voor verdere verbetering. Sportiviteit en rijplezier worden aangevuld met een scherper design, digitaal combi-instrument en DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel. De Coupé en Cabriolet staan vanaf juli bij de dealer.

    

  • De nieuwe Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé en Cabriolet

   De nieuwe Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé en Cabriolet

   De nieuwe Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé en Cabriolet

   Kort na de Limousine en de Estate krijgen ook de C 43 4MATIC Coupé en Cabriolet (gecombineerd brandstofverbruik: 9,8-9,2 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie: 223-212 g/km) een omvangrijke update. Alle versies hebben de AMG-grille met dubbele lamel, de krachtig vormgegeven voorskirt en de nieuwe achterskirt met ronde dubbele uitlaatsierstukken als gemeenschappelijke uiterlijke kenmerken. Ontdek hem zelf.

  • De volgende mijlpaal op het gebied van elektrificatie: plug-in hybrids met dieseltechnologie

   De volgende mijlpaal op het gebied van elektrificatie: plug-in hybrids met dieseltechnologie

   De volgende mijlpaal op het gebied van elektrificatie: plug-in hybrids met dieseltechnologie

   Tijdens de Autosalon van Genève debuteren twee nieuwe voorseriemodellen van Mercedes-Benz die state-of-the-art dieseltechnologie combineren met de 9G-TRONIC negentraps hybride transmissie. Net als de S 560 e (gecombineerd brandstofverbruik 2,1 l/100 km, gecombineerde CO2-emissie 49 g/km) maken de C- en E-Klasse plug-in diesel hybrids in de toekomst gebruik van de derde generatie hybride technologie. De levering van de eerste exemplaren staat gepland voor de nazomer van 2018. Op dit moment treft het concern voorbereidingen voor de serieproductie van de nieuwe plug-in hybrids en zetten de engineers de laatste belangrijke stappen op weg naar de productiestart.

  • De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse: evolutie van een bestseller

   De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse: evolutie van een bestseller

   De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse: evolutie van een bestseller

   De meest succesvolle modelserie van Mercedes-Benz gaat zijn vijfde productiejaar in met omvangrijke wijzigingen. Het design van het exterieur en interieur werd op stijlvolle wijze doorontwikkeld. De elektronica-architectuur is geheel nieuw. De klant profiteert van een nieuwe user experience met een volledig digitaal combi-instrument (optie) en multimediasystemen met gepersonaliseerde informatie en muziek. De assistentiesystemen bevinden zich nu op het niveau van de S-Klasse. De nieuwe C-Klasse beleeft momenteel zijn wereldpremière tijdens de Autosalon van Genève (6-18 maart). De eerste exemplaren arriveren in juni bij de dealers.

  • DIGITAL LIGHT: de verlichting van de toekomst

   DIGITAL LIGHT: de verlichting van de toekomst

   Digital light

   De toekomst van autoverlichting is voor een select aantal Mercedes-Maybach klanten binnenkort al werkelijkheid: de revolutionaire koplamptechnologie DIGITAL LIGHT met nagenoeg verblindingsvrij grootlicht in HD-kwaliteit en een resolutie van meer dan 2 miljoen pixels gaat binnenkort in beperkte serieproductie voor de Mercedes-Maybach S-Klasse. DIGITAL LIGHT viert zijn wereldpremière in het topmodel van Mercedes-Maybach tijdens de Autosalon van Genève.