De Mercedes-Benz V-Klasse.

Levensgroot.

Na de productie van de content kan het product zijn gewijzigd.

Voertuigconcept


Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn gezinnen ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Voertuigconcept


Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn gezinnen ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Helaas ondersteunt uw apparaat deze functie niet.

Helaas ondersteunt uw apparaat deze functie niet.

Probeer het apparaat te draaien om de modus 'liggend' te activeren of gebruik een apparaat met hogere resolutie.

Vol leven.

Waar het leven zich ook afspeelt, de Mercedes-Benz V-Klasse is erbij – en alles past erin.
De afbeelding toont een gezinsuitstapje van drie kinderen en hun vader.
Sluiten
Voor iedereen die grootse plannen heeft.
De Mercedes-Benz V-Klasse beschikt over veel ruimte en is daarmee voorbereid op alle situaties in het leven. Of u nu een voetbalspeelster en haar uitrusting moet vervoeren of een fietstocht of surfvakantie met het gezin plant, met de Mercedes-Benz V-Klasse bent u op praktisch alle situaties voorbereid – en komen de belevenissen u tegemoet.
De afbeelding toont de Mercedes-Benz V-Klasse met open achterruit, waarbij bagage wordt ingeladen door moeder en dochter.

Brengt gezinnen comfortabel naar hun bestemming.

In de Mercedes-Benz V-Klasse kunt u veilig, comfortabel en exclusief reizen.
De afbeelding toont een detailopname van opzij van de Mercedes-Benz V-Klasse met drie kinderen achterin en hun moeder achter het stuur.
Sluiten
Puur genoegen.
Om de bestemming van uw dromen te bereiken, kunt u niet om de V-Klasse heen. Of u nu de bergen in of naar zee gaat, met de V-Klasse kunnen inzittenden en uitrusting veilig en comfortabel worden vervoerd. Al volledig omgekleed voor de volgende wedstrijd? Geen enkel probleem. De V-Klasse is een uitstekend teambusje. Op zomervakantie met de kinderen en hun speelgoed en knuffeldieren? In de V-Klasse beschikt over meer dan genoeg ruimte voor alles en iedereen. Dankzij het variabele ruimteconcept zijn tot acht zitplaatsen beschikbaar – en ook nog eens veel ruimte voor bagage.
De afbeelding toont het ruimteconcept van de Mercedes-Benz V-Klasse van de bovenzijde met plaats voor acht personen.
De afbeelding toont een dynamische rit van een Mercedes-Benz V-Klasse met uitrustingslijn AVANTGARDE en AVANTGARDE-sportpakket exterieur.

Net zo waardevol als de tijd met het gezin: de V-Klasse met twee schuifdeuren.

Altijd goede vooruitzichten.

Mercedes-Benz V-Klasse. Daarop kunt u vertrouwen.
De afbeelding toont een wakeboarder die met zijn wakeboard onder de arm over het strand loopt.
Sluiten
Veel plezier, veel veiligheid.
Er zijn vele redenen waarom de V-Klasse de juiste partner voor uw gezin is. Zo vormen nieuwe, veeleisende routes naar de volgende vakantiebestemming en winderige wegen naar het strand geen enkel probleem. En ook na opwindende activiteiten kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat de V-Klasse u veilig en comfortabel terugbrengt. Dankzij talrijke assistentiesystemen kan de V-Klasse u namelijk in de meest uiteenlopende situaties ondersteunen. Zo helpt de standaard zijwindassistent slingerbewegingen bij plotselinge windvlagen te voorkomen. Met zo veel avonturen in de planning wilt u toch zeker weten dat uw gezin in goede handen is.
De afbeelding toont een detailopname van het dashboard van de Mercedes-Benz V-Klasse en geactiveerde zijwindassistent.
Veiligheid voorop.
In een Mercedes-Benz V-Klasse voelt u zich beslist op uw gemak. Dat is ook geen wonder, want u wordt bij het rijden optimaal ondersteund door een integraal veiligheidsconcept met talrijke assistentiesystemen. Eén van de vele highlights is het rijassistentiepakket. Dit is een intelligente combinatie van vier assistentie- en veiligheidssystemen die voor comfort voor de bestuurder en voor meer veiligheid kunnen zorgen.
De afbeelding toont een detailopname van het dashboard van de Mercedes-Benz V-Klasse met geactiveerd rijassistentie- en veiligheidssysteem.

Bereik uw doelen eerder.

Mercedes-Benz V-Klasse. Nu ook bij zakelijk gebruik toonaangevend.
De afbeelding toont een detailopname van een vrouw achter het stuur en een man op de voorpassagiersstoel in de Mercedes-Benz V-Klasse.
Sluiten
Uitstekende geluidsbeleving.
De V-Klasse overtuigt met een ultieme surround sound. Het perfect op elkaar afgestemde versterker- en luidsprekersysteem Burmester® Het Burmester® surround sound system is als optie leverbaar voor de V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE en standaard bij de V-Klasse EXCLUSIVE. levert met vijftien luidsprekers zulke hoogwaardige geluidsprestaties dat het lijkt alsof u naar een symfonieorkest luistert. Ook al is het om stil van te worden, voor de communicatie in de Mercedes-Benz V-Klasse worden gesprekken van de bestuurder en voorpassagier met behulp van de geïntegreerde microfoon van voren naar achteren doorgegeven – kristalhelder en versterkt.
De afbeelding toont een detailopname van het Burmester® surround sound system in de Mercedes-Benz V-Klasse.
Voor iedereen die veel onderweg is voor zijn werk.
Mensen met een bijzonder beroep zien dit vaak als hun roeping. Ze hebben geen vaste tijden en zijn veel onderweg. Zo oefenen leden van een klassiek ensemble overdag en zijn ze ook na zonsondergang vaak nog samen, bijvoorbeeld onderweg in een Mercedes-Benz V-Klasse. Van gerenommeerde sopraan tot popster - in de V-Klasse is alles wat nodig is voor een bijzondere avond, in een stijlvolle ambiance.

Altijd een superieure look.

Wie beroepsmatig veel onderweg is, moet op zijn vervoer kunnen vertrouwen. Vooral als hij net als de V-Klasse voor exclusieve mobiliteit staat.
De sfeervolle opname toont een vrouw die 's avonds uit de schuifdeur van de Mercedes-Benz V-Klasse stapt.
Sluiten
De sfeervolle opname toont een Mercedes-Benz V-Klasse 's avonds met geopende schuifdeur.

Uitnodigend: de Mercedes-Benz V-Klasse met twee schuifdeuren.

Comfort en elegantie gaan hand in hand.
Net zo comfortabel als de Mercedes-Benz V-Klasse u naar uw bestemming brengt, kan er elegant worden in- en uitgeladen. De afzonderlijk te openen achterruit kan met de hand worden geopend en gesloten – onafhankelijk van de achterklep.
De afbeelding toont de Mercedes-Benz V-Klasse met geopende achterruit.

In stijl worden vervoerd en ontspannen aankomen.

Mercedes-Benz V-Klasse. Een statement van uitstekende smaak.
Indrukwekkende presentatie van een Mercedes-Benz V-Klasse met uitrustingslijn EXCLUSIVE.
Sluiten
Het interieur van de Mercedes-Benz V-Klasse met uitrustingslijn EXCLUSIVE heeft de uitstraling van een VIP-lounge.

De uitrustingslijn EXCLUSIVE. Maakt van het interieur een VIP-lounge.

Door en door exclusief.
Wie succesvol is en daarvoor veel onderweg is, wil deze tijd doorbrengen in een sfeervolle ambiance. De Mercedes-Benz V-Klasse met uitrustingslijn EXCLUSIVE voldoet hieraan in alle opzichten met luxe op een geheel nieuw niveau. Zo vormen de sierdelen in geborsteld aluminium een bijzondere highlight. Ook het panoramaschuifdak is een waardevolle aanvulling: de inzittenden kunnen de direct omgeving op zich laten inwerken – en als inspiratiebron gebruiken. Eén van de meest fascinerende voorbeelden hiervoor is – met al zijn schaduwen en kleuren – de avondhemel.
De afbeelding toont het voor- en zijaanzicht van de Mercedes-Benz V-Klasse vanuit vogelvluchtperspectief.

Het avontuur tegemoet.

Mercedes-Benz V-Klasse. De weg komt tot leven.
Een Mercedes-Benz V-Klasse met dakbox en achterfietsdrager met fietsen op een bochtig traject – op weg naar nieuwe avonturen.
Sluiten
De afbeelding toont een Mercedes-Benz V-Klasse met achterfietsdrager, waarmee maximaal vier fietsen voor nieuwe avonturen kunnen worden vervoerd.

Voor avonturen op twee wielen: achterfietsdrager voor maximaal vier fietsen.

De box voor alles.
Wie op reis gaat heeft niet alleen wat te vertellen maar moet ook veel meenemen. Met de Mercedes-Benz dakbox 400 met een volume van 400 liter, waarin maximaal 75 kg bagage kan worden opgeborgen, is dat geen enkel probleem. Kortom, u kunt gewoon alles meenemen. De praktische box kan gemakkelijk en veilig op de dakreling worden gemonteerd - en de dakreling kan weer eenvoudig op het dak van de Mercedes-Benz V-Klasse worden bevestigd. De dakbox is dan ook de perfecte oplossing en gemaakt voor het volgende avontuur.
De afbeelding toont een Mercedes-Benz V-Klasse met dakbox, die met een volume van maximaal 400 liter ruimte voor het volgende avontuur biedt.
Always on the road.
Een avontuur begint met het instappen in de Mercedes-Benz V-Klasse en duurt tot ver na zonsondergang. Dankzij de royale ruimte, variabiliteit en functionaliteit biedt de V-Klasse niet alleen ruimte voor running gear maar ook voor een complete racefietstocht – wat niet alleen succesvolle triatleten indrukwekkend vinden. Bovendien bent u in de V-Klasse ontspannen en veilig onderweg en kunt u uitkijken naar nieuwe ervaringen. Achter de volgende bocht kan zo maar een nieuw avontuur te wachten staan.

Altijd nieuwe bestemmingen bereiken.

Mercedes-Benz V-Klasse. Wanneer leven beleven wordt.
De afbeelding toont de Mercedes-Benz V-Klasse op het strand en twee vrouwen die hun racefietsen willen inladen.
Sluiten
Ontspannen aankomen is beter.
Het multimediasysteem COMAND Online COMAND Online is als optie leverbaar voor de V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE. Deze uitrusting is standaard bij de V-Klasse EXCLUSIVE. Om van alle functies van COMAND Online te kunnen gebruikmaken, is een smartphone met Bluetooth® of een smartphone met mobiel internet vereist. helpt de bestuurder veilig en ontspannen op de bestemming aan te komen. Met de snelle navigatie vanaf harde schijf is dynamische routegeleiding mogelijk – in realtime, waarbij rekening wordt gehouden met actuele verkeersinformatie. COMAND Online geeft deze gegevens overzichtelijk weer met behulp van topografische 3D-kaarten. Daarnaast zorgen de entertainment- en communicatietools van COMAND Online voor nóg meer gemak en plezier. Met een internetbrowser, centraal mediadisplay, geïntegreerde harde schijf van 80 GB en een dvd-speler zou u bijna vergeten dat u onderweg bent en zich niet in uw woonkamer thuis bevindt.
De afbeelding toont een detailopname van het multimediasysteem COMAND Online met snelle navigatie vanaf harde schijf.
Elk terrein is prima.
Soms is de weg zelf de bestemming en dan kan de permanente vierwielaandrijving 4MATIC De permanente vierwielaandrijving 4MATIC is in combinatie met 7G-TRONIC PLUS als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE. een welkome aanvulling zijn. De vierwielaandrijving zorgt voor tractie en hoge rijstabiliteit op praktisch elke ondergrond, of het nu asfalt, grind, zand of modder is. Dit systeem is een echt voordeel voor mensen die zich in elk terrein thuis willen voelen. Strandliefhebbers, bijvoorbeeld, zijn vooral onder de indruk van de automatische 4MATIC-remimpulsen waarmee er aanzienlijk gemakkelijker kan worden weggereden op zand en andere rulle ondergronden. Zo worden ook afgelegen hoeken van de wereld bereikbaar – en kunt u het avontuur de vrije loop laten.
De afbeelding toont een detailopname van het opschrift '4MATIC' op de Mercedes-Benz V-Klasse.
De opengewerkte tekening van de Mercedes-Benz V-Klasse toont een uitvoering met twee afzonderlijke stoelen en een ingeladen fiets achter van de bovenzijde.

Ook voor passagiers met fietsen: de variabele stoelconfiguratie.

Winnaars onder elkaar.

Mercedes-Benz V-Klasse. Om groots voor de dag te komen.
De afbeelding toont twee power ladies bij hun fietstraining en de Mercedes-Benz V-Klasse op het strand.
Sluiten
Uitdagingen vormen een goede drijfveer.
Voor de IRONMAN power ladies Anja Beranek en Kaisa Lehtonen geldt: hoe veeleisender de taak, des te intensiever de ervaring. Stilstand is voor hen geen optie. De Mercedes-Benz V-Klasse past uitstekend bij dit credo. De V-Klasse helpt de power ladies erbij steeds weer grenzen te overwinnen – als trouwe metgezel bij trainingen en wedstrijden. Zo kunnen de power ladies als succesvol team functioneren en hun triatlon-lifestyle ten volle leven.
De afbeelding toont Anja Beranek en Kaisa Lehtonen in de Mercedes-Benz V-Klasse.

V 220 d, lang, met automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS. Brandstofverbruik stadsverkeer/provinciale wegen/gecombineerd: 7,3/6,4/6,8 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 179 g/km; efficiëntieklasse: B. [1][*]

V 250 d, lang, met automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS. Brandstofverbruik stadsverkeer/provinciale wegen/gecombineerd: 7,1/6,6/6,8 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 179 g/km; efficiëntieklasse: B. [1][*]

[1] De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO2-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. In samenhang met de geselecteerde opties kunnen de waarden variëren.[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de 'Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens', die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Highlights


Highlights.

Ervaar de variabiliteit van de V-Klasse.

Een veelzijdig interieurconcept maakt de Mercedes-Benz V-Klasse tot een comfortabele MPV met vele mogelijkheden. Het royaal vormgegeven interieur is toonaangevend op het gebied van ergonomie, functionaliteit en design.

Highlights


Highlights.

Ervaar de variabiliteit van de V-Klasse.

Een veelzijdig interieurconcept maakt de Mercedes-Benz V-Klasse tot een comfortabele MPV met vele mogelijkheden. Het royaal vormgegeven interieur is toonaangevend op het gebied van ergonomie, functionaliteit en design.

De afbeelding toont de fascinerende cockpit van de Mercedes-Benz V-Klasse.
De afbeelding toont de fascinerende cockpit van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Aangename ambiance.

Een belevenis voor de zintuigen – visueel, ergonomisch en qua gevoel. Exclusieve details als het mediadisplay met hoogwaardige glazen oppervlak benadrukken de hoogwaardige kwaliteit.

De afbeelding toont de exclusieve cockpit van de Mercedes-Benz V-Klasse die met eersteklas materialen is afgewerkt.

Ruime cockpit.

Het interieur beschikt over een perfect ontworpen cockpit die met eersteklas materialen is afgewerkt. Het panoramaschuifdakHet panoramaschuifdak is als optie leverbaar. Bij de V-Klasse EXCLUSIVE is dit standaard. verwent u met nóg meer licht en lucht.

De afbeelding toont het achtercompartiment met vier comfortabele afzonderlijke stoelen en open schuifdeur.

Ruimtewonder.

Met de V-Klasse kunnen tot acht personen en veel bagage worden vervoerd. Standaard zijn achter vier comfortabele afzonderlijke stoelen aanwezigNaar keuze., die op elk gewenst moment gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz V-Klasse met open bestuurdersportier en schuifdeur.

Ruimte voor flexibiliteit.

Met de schuifdeur aan de linkerzijde[1] beschikt het model over een extra toegang om in en uit te laden of in en uit te stappen, wat praktisch is bij weinig ruimte.

 

De schuifdeur links is als optie leverbaar voor de V-Klasse en standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE. 

De afbeelding toont de Mercedes-Benz V-Klasse in cavansietblauw met afzonderlijk te openen achterruit.

De ideale bagageruimte.

De Mercedes-Benz V-Klasse beschikt over een intelligent interieurconcept en uitgebreide mogelijkheden om gemakkelijk te kunnen in- en uitladen, zoals de afzonderlijk te openen achterruit. De afzonderlijk te openen achterruit is als optie leverbaar voor de V-Klasse en standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.


Ervaar meer over het variabele ruimteconcept.

De V-Klasse is perfect afgestemd op de alledaagse praktijk. Ook van binnen bewijst de V-Klasse met het variabele ruimteconcept echt groots te zijn.


Ervaar meer over het variabele ruimteconcept.

De V-Klasse is perfect afgestemd op de alledaagse praktijk. Ook van binnen bewijst de V-Klasse met het variabele ruimteconcept echt groots te zijn.

Interieurconcept


Het intelligente interieurconcept.

Nooit eerder kon ruimte zo flexibel worden ingedeeld als bij de V-Klasse.

Interieurconcept


Het intelligente interieurconcept.

Nooit eerder kon ruimte zo flexibel worden ingedeeld als bij de V-Klasse.

De opengewerkte tekening van de Mercedes-Benz V-Klasse toont de twee driepersoonsbanken van de bovenzijde.
De opengewerkte tekening van de Mercedes-Benz V-Klasse toont een driepersoonsbank en ruimte voor bagage en lange voorwerpen van de bovenzijde.
De opengewerkte tekening van de Mercedes-Benz V-Klasse toont een uitvoering met twee afzonderlijke stoelen en een ingeladen fiets achter van de bovenzijde.
De opengewerkte tekening van de Mercedes-Benz V-Klasse toont de modulaire stoelconfiguratiemogelijkheden van de Mercedes-Benz V-Klasse met afzonderlijke stoelen en een driepersoonsbank van de bovenzijde.
De opengewerkte tekening van de Mercedes-Benz V-Klasse toont de achterzitplaatsen naar elkaar gericht en een klaptafel van de bovenzijde.
De afbeelding toont de achterzijde Mercedes-Benz V-Klasse met open achterklep en zicht op het beschermingsnet tussen de bagage en inzittenden.

Carrosserielengten


De Mercedes-Benz V-Klasse in drie verschillende carrosserielengten.

Precies de juiste lengte voor u: de V-Klasse in de carrosserielengte standaard, lang en extra lang.

Carrosserielengten


De Mercedes-Benz V-Klasse in drie verschillende carrosserielengten.

Precies de juiste lengte voor u: de V-Klasse in de carrosserielengte standaard, lang en extra lang.

 • Standaard

  De afbeelding toont de standaarduitvoering van de Mercedes-Benz V-Klasse van opzij.

  Carrosserielengte

  4,895 m

  Hoogte: 1,88 m. Past in praktisch elke ondergrondse parkeergarage.

  Bagageruimtevolume

  610 l

  bij maximaal acht zitplaatsen.

 • Lang

  De afbeelding toont de lange uitvoering van de Mercedes-Benz V-Klasse van opzij.

  Carrosserielengte

  5,14 m

  Hoogte: 1,88 m. Past in praktisch elke ondergrondse parkeergarage.

  Bagageruimtevolume

  1030 l

  bij maximaal acht zitplaatsen.

 • Extra lang

  De afbeelding toont het zijaanzicht van de Mercedes-Benz V-Klasse in de extra lange uitvoering.

  Carrosserielengte

  5,37 m

  Hoogte: 1,88 m. Past in praktisch elke ondergrondse parkeergarage.

  Bagageruimtevolume

  1410 l

  bij maximaal acht zitplaatsen.

Comfort


Comfort.

Hightech voor alle zintuigen.

Comfort


Comfort.

Hightech voor alle zintuigen.

De afbeelding toont een detailopname van de tablethouder in de Mercedes-Benz V-Klasse.

Zo wordt de achterbank een loungehoek.

Voorbereiding entertainment en comfort.

De afbeelding toont een detailopname van een luidspreker van het Burmester® surround sound system in de Mercedes-Benz V-Klasse.

De concertzaal voor onderweg.

Burmester® surround sound system.

Het parkeerpakket met 360°-camera ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse uitgebreid bij het vinden van een parkeerplek, het parkeren en het manoeuvreren.

Overzicht houden.

Parkeerpakket met 360°-camera.

De afbeelding toont een detailopname van het portierbedieningspaneel voor de stoelventilatie/-verwarming voor de bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers.

Uw mobiele comfortzone.

Stoelventilatie/-verwarming voor alle passagiers.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemen voor meer veiligheid, comfort en connectiviteit.

Ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Dankzij zijn assistentie- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u optimaal in alle rijsituaties zodat u veilig, ontspannen en zelfverzekerd onderweg bent.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemen voor meer veiligheid, comfort en connectiviteit.

Ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Dankzij zijn assistentie- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u optimaal in alle rijsituaties zodat u veilig, ontspannen en zelfverzekerd onderweg bent.

Adaptieve remassistent.

De adaptieve remassistent helpt de bestuurder een veilige afstand tot de voorligger aan te houden en geeft hoorbare waarschuwingssignalen bij botsingsgevaar. 

De adaptieve remassistent geeft een zichtbaar waarschuwingssignaal wanneer de minimale afstand tot een voorligger niet wordt aangehouden. Tegelijkertijd wordt de remassistent BAS PRO ingeschakeld. Dit systeem verhoogt automatisch de remdruk wanneer de bestuurder het rempedaal niet krachtig genoeg intrapt.

Led-Intelligent Light System.

Het led-Intelligent Light SystemHet led-Intelligent Light System is als optie leverbaar voor de V-Klasse en standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE. stemt de verlichting af op de licht-, wegdek- en weersomstandigheden. Dit zorgt niet alleen voor een beter zicht en betere zichtbaarheid maar ontlast bovendien de bestuurder.

De adaptieve koplampen kunnen zich automatisch op de rijsituatie afstemmen. De grootlichtassistent helpt verblinding van tegemoetkomend verkeer tegen te gaan. De actieve bochtenverlichting draait de koplampen in de richting van de bocht en zorgt zo voor een betere verlichting van het wegdek.

Spoorassistent.

De spoorassistentDe spoorassistent is als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE in combinatie met het spoorassistentiepakket of rijassistentiepakket, die beide eveneens als optie leverbaar zijn. helpt ongevallen veroorzaakt door het verlaten van de rijstrook te voorkomen. De spoorassistent is afhankelijk van de gewenste bedrijfstoestand vanaf een snelheid van ca. 60 km/h actief.

Een multifunctionele camera kan de rijstrookmarkeringen waarnemen en controleert of op de juiste rijstrook wordt blijven gereden. Wanneer een rijstrook onbedoeld wordt verlaten, waarschuwt de spoorassistent met een vibrerend stuurwiel dat de rijstrookmarkering wordt overschreden.

Afstandspilot DISTRONIC.

De op radar gebaseerde afstandspilot DISTRONIC<p>De actieve afstandsassistent DISTRONIC is als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.</p> houdt een veilige afstand aan ten opzichte van voorliggers en ondersteunt de bestuurder bijvoorbeeld in langzaamrijdend verkeer.

De afstandspilot DISTRONIC accelereert automatisch en remt het voertuig met maximaal de helft van het remvermogen af om een veilige afstand aan te houden. Wanneer de afstandspilot een situatie herkent waarin de bestuurder hard moet remmen, klinkt met tussenpozen een waarschuwingssignaal en gaat in het combi-instrument een waarschuwingslampje branden.

Intelligente technologieën 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – technologieën in detail.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Intelligente technologieën 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – technologieën in detail.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw V-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

De Mercedes-Benz V-Klasse met actieve afstandsassistent DISTRONIC houdt automatisch een veilige afstand aan ten opzichte van een voorligger en ondersteunt de bestuurder bijvoorbeeld op snelwegen en bij langzaamrijdend verkeer.

Actieve afstandsassistent DISTRONIC

Adaptieve remassistent in de Mercedes-Benz V-Klasse herkent voorliggers en helpt eveneens bij het voorkomen van kop-staartbotsingen.

Adaptieve remassistent

De afbeelding toont een dynamische rit van de Mercedes-Benz V-Klasse. De standaard zijwindassistent helpt slingerbewegingen bij windvlagen te voorkomen.

Zijwindassistent

Het spoorassistentiepakket in de Mercedes-Benz V-Klasse zorgt voor meer veiligheid bij het blijven rijden op de juiste rijstrook en bij het wisselen van rijstrook..

Spoorassistentiepakket

ATTENTION ASSIST in de Mercedes-Benz V-Klasse kan typische tekenen van vermoeidheid waarnemen en waarschuwt vervolgens de bestuurder hiervoor.

ATTENTION ASSIST

Het rijassistentiepakket van de Mercedes-Benz V-Klasse ondersteunt de veiligheid en kan helpen ongevallen te voorkomen.

Rijassistentiepakket

De Mercedes-Benz V-Klasse kan bijdragen aan het voorkomen van ongevallen, bijvoorbeeld wanneer er op snelwegen van rijstrook wordt gewisseld.

Dodehoekassistent

Het PRE-SAFE®-systeem kan vroegtijdig kritieke rijsituaties waarnemen en vervolgens preventieve beschermingsmaatregelen voor de inzittenden uitvoeren.

PRE-SAFE®

De verkeersbordenassistent ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse door onderweg snelheidsbeperkingen weer te geven.

Verkeersbordenassistent

Het parkeerpakket met achteruitrijcamera ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse bij het vinden van een parkeerplek, het parkeren en het manoeuvreren.

Parkeerpakket met achteruitrijcamera

Het parkeerpakket met 360°-camera ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse uitgebreid bij het vinden van een parkeerplek, het parkeren en het manoeuvreren.

Parkeerpakket met 360°-camera

Het led-Intelligent Light System van de Mercedes-Benz V-Klasse stemt de verlichting variabel af op de licht-, wegdek- en weersomstandigheden.

Led-Intelligent Light System

Afbeeldingen en video's


Afbeeldingen en video's van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Afbeeldingen en video's


Afbeeldingen en video's van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Zijaanzicht van de Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE met schuifdeur rechts en tweede schuifdeur links.
De Mercedes-Benz V-Klasse tijdens een gezinsuitstapje in de bergen.
De gezochte video is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
Opnieuw bekijken
Detailopname van de Mercedes-Benz V-Klasse die op een zonnige dag op een provinciale weg rijdt.
De Mercedes-Benz V-Klasse in briljantzilver 's nachts met geopende schuifdeur links.
Sportieve cockpit van de Mercedes-Benz V-Klasse. AMG Line met combi-instrument met kleurendisplay en sierdelen in carbonlook.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE met sierdelen in geborsteld aluminium en multifunctioneel stuurwiel in nappaleder.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE met metallic lak en panoramaschuifdak.
Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE met sfeerverlichting en sierdelen in ebbenhoutlook.
De Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE met AMG Line ziet er sportief en exclusief uit.
De Mercedes-Benz V-Klasse met AMG Line overtuigt met een sportief en exclusief exterieur.
De afbeelding toont een opname van het interieur van de Mercedes-Benz V-Klasse. De geopende schuifdeur en comfortabele zitplaatsen achter nodigen uit tot instappen.