Lease en koop.

Lease of koop uw Mercedes-Benz G-Klasse.

G-classe SUV

Ervaar zelf de highlights van de G-Klasse.

Maak nu een afspraak voor een proefrit.
Maak nu een afspraak voor een proefrit.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Download de brochure en prijslijst van de G-Klasse.

De afbeelding toont de brochure en prijslijst van de Mercedes-Benz G-Klasse in het Duits en Engels, alsmede de algemene Mercedes-Benz catalogus.

Originele accessoires


Originele accessoires voor de G-Klasse.

Originele accessoires


Originele accessoires voor de G-Klasse.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz G-Klasse van opzij.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd. Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

G-Klasse: brandstofverbruik gecombineerd: 10,7 - 15,5 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 280 - 351 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling.&nbsp;De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>