De afbeelding toont het interieur van de EQA van Mercedes-EQ met uitrustingslijn Electric Art met moderne, roségoudkleurige accenten voor de bekleding en luchtuitstroomopeningen.
De afbeelding toont de cockpit van de EQA van Mercedes-EQ met driespaaks multifunctioneel sportstuur in nappaleder.
De afbeelding toont de stoelen van de EQA van Mercedes-EQ met uitrustingslijn Electric Art met bekleding in lederlook ARTICO en stof Cupertino tweekleurig roségoud en titaangrijs pearl.

Uitrustingslijn Electric Art: interieur.

Met Electric Art toont de EQA duidelijk in het interieur dat het om een elektrisch model gaat.

Uitrustingslijn Electric Art: interieur.

Met Electric Art toont de EQA duidelijk in het interieur dat het om een elektrisch model gaat.

Met uitrustingslijn Electric Art straalt het interieur in elke vezel elektrische mobiliteit uit. Kleuraccenten in modern roségoud sieren zowel de bekleding in lederlook ARTICO als de luchtuitstroomopeningen. Het backlit sierdeel is eveneens exemplarisch voor technologische vooruitgang. Speciale 45,7 cm (18 inch) vijfspaaks lichtmetalen velgen dragen dit naar buiten uit.

Oog voor detail.

Autosleutels uitgevoerd in chroom en roségoud.

De afbeelding toont twee autosleutels voor de EQA van Mercedes-EQ met uitrustingslijn Electric Art. Eén daarvan is uitgevoerd in zwart met een sierrand in chroom, de andere heeft een roségoudkleurige sierrand.

Fraai design. De autosleutels voor de uitrustingslijn Electric Art en Edition 1.

Oog voor detail.

Autosleutels uitgevoerd in chroom en roségoud.

Het verschil zit in de details. De unieke designervaring van de EQA met uitrustingslijn Electric Art is doorgevoerd tot in de exclusieve autosleutels. Eén daarvan is uitgevoerd in zwart met een sierrand in chroom, de andere heeft een roségoudkleurige sierrand.

Overige onderdelen:

  • Driespaaks multifunctioneel sportstuur in nappaleder, aan onderzijde afgevlakt, geperforeerd op greepgedeelte, met touch control buttons

  • Instaplijsten met verlicht opschrift 'EQA' in blauw