Comfort


Duik in de wereld van modern luxury van Mercedes-Benz.

Comfort


Duik in de wereld van modern luxury van Mercedes-Benz.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé van opzij met een blik in het royale interieur.
De afbeelding toont de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé van opzij met een blik in het royale interieur.

Ruimte die indruk maakt.

De ruimte is voor een coupé uitermate royaal. De E-Klasse Coupé is dan ook bijzonder geschikt om met vier personen in stijl lange trajecten af te leggen, geheel in de traditie van de Gran Turismo's.

De afbeelding toont de sfeervolle ambiance in het interieur van de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

U stapt in en voelt zich direct helemaal thuis.

Dankzij het aangename, indirecte licht zorgt de sfeerverlichting voor een unieke ambiance in het interieur. Omdat de sfeerverlichting over 64 kleuren beschikt, kunt u deze volledig afstemmen zoals u dat wilt.

De sfeerverlichting bestaat volledig uit leds en kan comfortabel worden ingeschakeld, traploos worden gedimd en uitgeschakeld via het multimediasysteem. Met behulp van de verlichte luchtuitstroomopeningen worden de temperatuurinstellingen gevisualiseerd.

De afbeelding toont de luchtuitstroomopeningen in de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé met automatische airconditioning THERMOTRONIC.

Drie individuele klimaatzones met THERMOTRONIC.

Aan boord van de E-Klasse Coupé geniet iedere passagier van een individueel klimaat. Dankzij drie klimaatzones en drie klimaatstijlen kan de airconditioning volledig individueel worden afgesteld.

Daarbij kunnen de bestuurder en de voorpassagier onafhankelijk van elkaar de temperatuur en luchtcirculatie instellen. De temperatuur kan afzonderlijk worden ingesteld voor het achtercompartiment.

Op het touchpad van de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé kunnen de functies van het multimediasysteem intuïtief worden aangestuurd.

Touchpad met controller. Voor comfortabele bediening.

Op het touchpad kunnen de functies van het multimediasysteem met bewegingen van één of twee vingers intuïtief worden aangestuurd.

Het touchpad dient, aanvullend op de spraakgestuurde bediening en de controller, als invoer en is in de handsteun geïntegreerd.

De afbeelding toont de gordelaanreiker in het interieur van de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

De gordelaanreiker. Uiterst attent.

Met de gordelaanreiker kunnen de bestuurder en voorpassagier de veiligheidsgordel comfortabeler aangespen.

Nadat er is ingestapt, wordt de veiligheidsgordel aangereikt. De gordelaanreiker kan ook met behulp van een knop op de middenconsole worden geactiveerd.

Het Burmester® high-end 3D-surround sound system zorgt voor fascinerend, ruimtelijk geluid in de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

Burmester® 'wellness sound'.

Met het Burmester® high-end 3D-surround sound system kunt u dankzij 23 speciale luidsprekers van fascinerende driedimensionale audio genieten in het interieur van de E-Klasse Coupé.

Het sound systeem levert dezelfde geluidskwaliteit als luxe muzieksystemen voor huiselijk gebruik. De 3D-audiobeleving kan de akoestiek en atmosfeer van bijvoorbeeld een operahuis of jazzkelder perfect weergeven. Met behulp van de VIP-functie kan het geluid individueel worden afgesteld voor afzonderlijke zitplaatsen.

Rijeigenschappen


Dynamisch onderweg.

U kunt de nieuwe E-Klasse Coupé in een rijstand zetten die u zelf wilt. Met DYNAMIC SELECT kan met één vingertop een comfortabele, sportieve, uiterst sportieve, efficiënte of individuele rijstijl worden ingesteld.

Rijeigenschappen


Dynamisch onderweg.

U kunt de nieuwe E-Klasse Coupé in een rijstand zetten die u zelf wilt. Met DYNAMIC SELECT kan met één vingertop een comfortabele, sportieve, uiterst sportieve, efficiënte of individuele rijstijl worden ingesteld.

Meer vermogen, meer rijplezier.

Het onderstel van de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé zorgt voor uitstekende rijeigenschappen.

AIR BODY CONTROL zorgt voor uitstekende rijeigenschappen.

Meer vermogen, meer rijplezier.

Het AIR BODY CONTROL-onderstel met meerkamerluchtvering zorgt in combinatie met een continue demperafstelling voor uitstekend afrolcomfort en rijdynamiek en kan naar believen comfortabeler of sportiever worden ingesteld. Met de 9G-TRONIC automatische transmissie met negen vooruitversnellingen kan nóg sneller en soepeler worden geschakeld.

Comfortuitrustingspakketten


We hebben onze beste comfortuitrustingspakketten perfect voor u gebundeld.

Comfortuitrustingspakketten


We hebben onze beste comfortuitrustingspakketten perfect voor u gebundeld.

AIR BALANCE-pakket

Met het AIR BALANCE-pakket kan het interieur worden geparfumeerd.

KEYLESS GO-pakket

Gemakkelijk openen, vergrendelen en starten.

Warmtecomfortpakket voor en achter

Binnen de kortste tijd behaaglijke warmte voor de bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers.

Opbergpakket

Het opbergpakket bestaat uit extra opberg- en bevestigingsmogelijkheden voor het interieur en de bagageruimte.

Memorypakket

Bedieningsgemak voor meerdere bestuurders.

Warmtecomfortpakket voor

Wanneer het koud is, zorgt de drietrapsverwarming plus in korte tijd voor weldadige warmte.

AMG Driver's Package

Met het AMG Driver's Package wordt de topsnelheid begrensd op 270 km/h.

Comfortopties


Topcomfort, volledig op uw wensen afgestemd.

Comfortopties


Topcomfort, volledig op uw wensen afgestemd.

  Panoramaschuifdak

  De afbeelding toont het panoramaschuifdak van de E-Klasse Coupé.

  Met het panoramaschuifdak ervaart u een fascinerend gevoel van vrijheid en geniet u bovendien in het interieur van een aangenaam lichte ambiance. Ook van buitenaf heeft het royale schuifdak een unieke uitstraling omdat het exterieur daardoor licht en exclusief oogt.

  Multicontourstoel voor de bestuurder en voorpassagier

  De afbeelding toont de multicontourstoelen voor de bestuurder en voorpassagier in de E-Klasse Coupé.

  Perfect of maat voor uitstekend zitcomfort. Bij deze stoelen zijn de vele instelmogelijkheden gecombineerd met een aantal exclusieve extra's voor uw welbehagen. De ergonomische details zorgen daarbij voor een perfecte zitpositie, terwijl de opblaasbare zijkussens intensieve zijdelingse ondersteuning bieden. En dankzij de aangename massagefuncties wordt elke rit een waar genot.

  COMAND Online

  De afbeelding toont een display met COMAND Online in de E-Klasse Coupé.

  Met COMAND Online, het perfect in de cockpit geïntegreerde premium navigatiesysteem in Mercedes-Benz look and feel, komt u snel en ontspannen op uw eindbestemming aan. Dankzij Live Traffic-verkeersinformatie en Car-to-X Communication kunnen bijvoorbeeld files worden omzeild en worden mogelijk gevaarlijke verkeerssituaties vroeger waargenomen.

  E-Klasse Coupé: brandstofverbruik gecombineerd: 4,9 - 8,8 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 126 - 202 g/km (NEDC)<p>Opgaven voor vermogen en koppel volgens wettelijke voorschriften (verordening (EU) 715/2007) in de laatst geldende versie. Verbruikswaarden en CO₂-emissies volgens wettelijke voorschriften (Verordeningen (EU) 715/2007 en (EU) 2017/1153) in de laatst geldende versie. De aangegeven NEDC waarde is afgeleid van de WLTP waarde die volgens de nieuwe cyclus Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) is gemeten voor een voertuig in de basisuitrusting.<br> </p>