Koppel

400 Nm tot 500 Nm<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p>

Acceleratie

4,9 sec. tot 4,0 sec.

van 0 naar 100 km/h

Vermogen

225 kW tot 310 kW<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p>

Highlights model


Instant your way.

De modellen van de Mercedes-AMG CLA Shooting Brake staan met hun sportieve, maar desalniettemin functioneel design, voor enorm veel rijplezier en praktisch nut in het segment van de compacte sportwagens.

Highlights model


Instant your way.

De modellen van de Mercedes-AMG CLA Shooting Brake staan met hun sportieve, maar desalniettemin functioneel design, voor enorm veel rijplezier en praktisch nut in het segment van de compacte sportwagens.

De afbeelding toont de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake voor een hangar.

Exterieur

De afbeelding toont de cockpit van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake vanuit het zicht van de bestuurder.

Interieur

De afbeelding toont een achteraanzicht van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake op een vliegveld.

Performance

Exterieurdesign


Instant ease.

Exterieurdesign


Instant ease.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

  De Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake onderscheidt zich met zijn aansprekend design duidelijk van de AMG Line. De meest opvallende details zijn de AMG-voorskirt met speciale flics, de AMG-dorpelverbreders en de spoilerrand in carrosseriekleur. Net zo opvallend is de AMG-achterskirt met diffusorlook.

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake voor een diner.

  AMG-voorskirt

  De afbeelding toont de voorskirt van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  De klassieke AMG-styling met de speciale AMG-grille en het AMG-opschrift laten geen enkele twijfel bestaan over de herkomst van dit model. Alleen een echte Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake heeft een AMG-voorskirt met aan de buitenste luchtinlaten aangebrachte flics als luchtgeleidingselementen. In de luchtinlaten vallen vooral de frontsplitter en sierdelen in zilverchroom direct op.

  AMG-achterskirt

  De afbeelding toont een achteraanzicht van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Ook de achterskirt is uitgevoerd in de typerende AMG-stijl. Met de speciale diffusorlook en uitlaatsierstukken links en rechts met een diameter van 90 mm oogt de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake ook van achteren sportief en dynamisch.

  High-performance AMG-remsysteem

  De afbeelding toont de banden en rem van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Het high-performance AMG-remsysteem zorgt voor optimaal remvermogen en korte remwegen, met remklauwen met vier zuigers en remschijven van 350 mm aan de vooras en remklauwen met één vaste zuiger en remschijven van 330 mm aan de achteras. Kortom, ook met een sportieve rijstijl kunt u optimaal afremmen.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

  Een designicoon en prestatiekampioen in één. Zowel de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake als Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake zijn heel duidelijk te herkennen aan de speciale AMG-grille. Het design verloochent nauwelijks dat de modellen heel nauw verwant zijn aan de Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ 4-Door Coupé. Daarbij zijn ook de AMG-achterskirt met de markante AMG-uitlaat, AMG-dorpelverbreders, AMG-velgen en voorspatschermen heel imposant.

  De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake voor een hangar.

  AMG-voorskirt

  De afbeelding toont de speciale AMG-grille van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  De Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake onderscheiden zich zichtbaar van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake door de AMG-voorskirt met speciale AMG-grille. De grille verwijst zonder meer naar de pittige power die onder de motorkap schuilt.

  Dynamisch achteraanzicht

  De afbeelding toont de achterzijde van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.

  Ook aan de achterzijde van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake is performance duidelijk af te lezen. De AMG-achterskirt met speciale diffusorlook en de AMG-dakspoilerrand laten er geen twijfel over bestaan dat het weliswaar om een estate, maar zeker niet om een doorsnee gezinsauto gaat.

  AMG-velgen en -spatschermen

  De afbeelding toont de velgen en spatschermen van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Dankzij de grote spoorbreedte, ver uitkragende spatschermen en het opschrift 'TURBO 4MATIC+' is het model een echte blikvanger. De als optie leverbare 19 inch kruisspaaks gesmede velgen met rode remklauwen maken het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ nog indrukwekkender.

  AMG-dorpelverbreders

  De afbeelding toont het design van de flanken van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Design is alles. Om die reden zijn voor de Mercedes-AMG modellen van modelserie 45 verschillende pakketten als optie leverbaar, zoals het AMG-zilverchroompakket exterieur met in zilverchroom uitgevoerde frontsplitter en accenten in de dorpelverbreders of het nightpakket met talrijke in zwart hoogglanzend uitgevoerde elementen.

Interieurdesign


Instant recharge.

Interieurdesign


Instant recharge.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

  Ook in het interieur wordt de dynamische esthetiek naadloos voortgezet. De met lederlook ARTICO nevagrijs/zwart beklede sportstoelen passen perfect bij het AMG Performance-stuurwiel in nappaleder. De AMG-middenconsole is eveneens sportief vormgegeven. In het AMG-menu op het combi-instrument kunt u extra informatie bekijken, zoals de ingeschakelde versnelling, het 'Warm-up'-menu, de G-krachtmeter, RACE TIMER en motorgegevens.

  De afbeelding toont het interieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  AMG-combi-instrument

  De afbeelding toont het combi-instrument van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Op het AMG-combi-instrument wordt waardevolle informatie weergegeven voor sportieve rijders. Op het 10,25 inch (26 cm) mediadisplay wordt bovendien speciale AMG-content weergegeven, zoals het AMG-opstartlogo, voertuig- en motorgegevens, alsmede het als optie leverbare AMG TRACK PACE.

  AMG-middenconsole

  De afbeelding toont de middenconsole van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  De exclusieve AMG-middenconsole in zwart hoogglanzend met toetsen voor de rijdynamische functies verwijst bij stilstand al naar het enorme technische potentieel van de auto. De aan de voorzijde oplopende, sportief vormgegeven AMG-middenconsole bevat geïntegreerde schakelaars voor handmatig schakelen, bediening van de drietraps ESP® en het AMG RIDE CONTROL-onderstel (optie). Kortom, de AMG-middenconsole is niet alleen in visueel opzicht een waar highlight.

  AMG-stuurwieltoetsen

  De afbeelding toont de stuurwieltoetsen van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Met het als optie AMG Performance-stuurwiel houdt u direct contact met het asfalt en kunt u eenvoudig verschillende parameters voor uw sportwagen wijzigen. De ronde draaischakelaar dient voor de aansturing van de rijprogramma's. De twee verticaal aangebrachte, gekleurde displaytoetsen en drukschakelaars kunnen naar eigen inzicht worden geconfigureerd. Met de beide displaytoetsen kunnen verdere AMG-functies van de middenconsole worden overgedragen naar het stuurwiel.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

  Dat de nieuwe Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake volledig op performance zijn georiënteerd, wordt ook direct duidelijk in het sportief vormgegeven interieur. Het AMG-combi-instrument, AMG Performance-stuurwiel, de AMG-middenconsole en sportstoelen benadrukken zonder meer de sportiviteit die een echte Mercedes-AMG uitstraalt.

  De afbeelding toont het interieur van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  AMG-combi-instrument

  De afbeelding toont het AMG-combi-instrument van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake .

  Het AMG-combi-instrument is dankzij de drie verschillende weergavestijlen, inclusief 'Supersportstand' met centrale, ronde toerenteller en balkvormige extra informatie, gemaakt voor topprestaties, en perfect geïntegreerd in het MBUX-multimediasysteem.

  AMG Performance-stuurwiel

  De afbeelding toont het AMG Performance-stuurwiel van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Het als optie leverbare AMG Performance-stuurwiel met 12-uur-markering en opschrift 'AMG' zorgt ook bij een sportieve rijstijl voor optimaal contact met het asfalt. Het stuurwiel is leverbaar in drie uitvoeringen. Met behulp van de als optie leverbare AMG-stuurwieltoetsen kunnen diverse voertuiginstellingen worden bediend.

  AMG-middenconsole

  De afbeelding toont de AMG-middenconsole van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Met de sportieve, aan de voorzijde oplopende middenconsole houdt u alles moeiteloos onder controle. Daar bevinden zich namelijk de schakelaars voor handmatig schakelen, bediening van de drietraps ESP® en het AMG RIDE CONTROL-onderstel.

AMG-uitrustingen


Stel zelf uw Mercedes-AMG CLA Shooting Brake samen.

AMG-uitrustingen


Stel zelf uw Mercedes-AMG CLA Shooting Brake samen.

  AMG-nightpakket

  De afbeelding toont het AMG-nightpakket van de Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

  De markante designelementen in zwart en zwart hoogglanzend benadrukken het expressieve karakter van de auto. Ook de in dezelfde kleur gespoten frontsplitter en de zwart verchroomde uitlaatsierstukken dragen hieraan bij. De donkergetinte ruiten vanaf de B-stijl zijn niet alleen fraai maar ook warmtewerend.

  AMG-aerodynamicapakket*

  De afbeelding toont het AMG-nightpakket en AMG-aerodynamicapakket van de Mercedes-AMG Shooting Brake.

  Het in een windtunnel ontwikkelde AMG-aerodynamicapakket verbetert de rijeigenschappen bij hoge snelheden en vormt de basis voor nóg meer rijplezier. De onderdelen van het pakket zorgen voor een hogere neerwaartse druk. De opvallende AMG-achterspoiler in zwart hoogglanzend is een duidelijk statement voor compromisloze performance.

  AMG-zilverchroompakket exterieur**

  De afbeelding toont het AMG-zilverchroompakket exterieur van de Mercedes-AMG Shooting Brake.

  Met het AMG-zilverchroompakket exterieur benadrukt u het exclusieve karakter van uw AMG. De frontsplitter en accenten in de dorpelverbreders zijn uitgevoerd in zilverchroom.

  AMG Performance-stoelenpakket

  De afbeelding toont de AMG Performance-stoelen van de Mercedes-AMG Shooting Brake.

  De AMG Performance-stoelen zorgen ervoor dat de bestuurder en voorpassagier één worden met de cockpit en bieden ideale zijdelingse ondersteuning. De zijkanten van de rugleuningen en zittingen sluiten perfect op het lichaam aan, zodat u bij dynamische rijmanoeuvres het echte racewagengevoel ervaart. De geïntegreerde stoelverwarming zorgt, indien nodig, voor extra comfort.

  AMG TRACK PACE

  De afbeelding toont het mediadisplay met de AMG TRACK PACE-functie in de Mercedes-AMG Shooting Brake.

  AMG TRACK PACE verandert uw AMG-model in een virtuele race-ingenieur. Met behulp van ronde-, sector- en acceleratietijden, alsmede telemetrische gegevens, kunt u uw rijvaardigheden op afgezette trajecten doelgericht analyseren en verbeteren.

  19 inch multispaaks lichtmetalen AMG-velgen

  De afbeelding toont een detailopname van de lichtmetalen AMG-velgen.
  *Alleen leverbaar in combinatie met het AMG-nightpakket. ** Alleen leverbaar voor de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Configureer nu de Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

  Naar de configurator van de Mercedes-Benz CLA Coupé.

  Naar de configurator

  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-aerodynamicapakket en AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-aerodynamicapakket en AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake met AMG-zilverchroompakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake met AMG-zilverchroompakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-aerodynamicapakket en AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake met AMG-aerodynamicapakket en AMG-nightpakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake met AMG-zilverchroompakket.
  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake met AMG-zilverchroompakket.
  • Voorzijde
  • Achterzijde

  Keuze niet beschikbaar.

  De gekozen uitrustingslijn bevat uitsluitend uitrustingen voor het exterieur of interieur van de nieuwe CLA Shooting Brake.

  • Standaard bij de CLA 35 4MATIC
  • Standaard bij de CLA 45 4MATIC+
  • AMG-nightpakket voor de CLA 35 4MATIC
  • AMG-aerodynamicapakket voor de CLA 35 4MATIC*
  • AMG-zilverchroompakket voor de CLA 45 S 4MATIC+**

  Keuze niet beschikbaar.

  De gekozen uitrustingslijn bevat uitsluitend uitrustingen voor het exterieur of interieur van de nieuwe CLA Shooting Brake.

  • Standaard bij de CLA 35 4MATIC
  • Standaard bij de CLA 45 4MATIC+
  • AMG-nightpakket voor de CLA 35 4MATIC
  • AMG-aerodynamicapakket voor de CLA 35 4MATIC*
  • AMG-zilverchroompakket voor de CLA 45 S 4MATIC+**

  Klikken en schuiven

  Kies twee uitrustingslijnen en beweeg de slider om deze met elkaar te vergelijken.

  Uitrusting wijzigen
  Uitrusting kiezen

  Kies twee uitrustingen om deze met elkaar te vergelijken.

  • Standaard bij de CLA 35 4MATIC
  • Standaard bij de CLA 45 4MATIC+
  • AMG-nightpakket voor de CLA 35 4MATIC
  • AMG-aerodynamicapakket voor de CLA 35 4MATIC*
  • AMG-zilverchroompakket voor de CLA 45 S 4MATIC+**
  • Standaard bij de CLA 35 4MATIC
  • Standaard bij de CLA 45 4MATIC+
  • AMG-nightpakket voor de CLA 35 4MATIC
  • AMG-aerodynamicapakket voor de CLA 35 4MATIC*
  • AMG-zilverchroompakket voor de CLA 45 S 4MATIC+**
  *Alleen leverbaar in combinatie met het AMG-nightpakket. ** Alleen leverbaar voor de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Performance


  Instant amazement.

  Performance


  Instant amazement.

  • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

   De Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde 2,0-liter viercilinder turbomotor met een vermogen van 225 kW[1] (306 pk), waarmee in 5,0 seconden van 0 naar 100 km/h kan worden geaccelereerd. Met de standaard vierwielaandrijving kan de aandrijvingskracht volledig variabel worden benut als pure voorwielaandrijving of in de verhouding 50:50 worden verdeeld over de voor- en achteras. Met de AMG Performance 4MATIC-aandrijving wordt uitstekende tractie gecombineerd met ongebreideld rijplezier. De AMG SPEEDSHIFT DCT automatische zeventraps transmissie met dubbele koppeling zorgt met zijn acceleratievermogen voor een extra kick. Instant yesss.

   De afbeelding toont de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake van achteren.

   2,0-liter viercilinder turbomotor

   De afbeelding toont de 2,0-liter viercilinder turbomotor van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   De 2,0-liter viercilinder AMG-motor met turbocompressor, vermogen van 225 kW <p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p>(306 pk) en koppel van 400 Nm <p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p>, is gebaseerd op motor voor de standaard modelserie. De motor onderscheidt zich door twinscroll-technologie, een watergekoelde turbocompressor en speciaal uitgevoerde luchtaanzuiging.

   AMG Performance 4MATIC

   De afbeelding toont de vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Nog sneller reagerende elektromechanische lamellenkoppeling voor een volledig variabele krachtverdeling en uitstekende tractie wanneer uit bochten wordt geaccelereerd. De rijprogramma's 'Comfort', 'Sport' en 'Sport+' zorgen voor rijplezier dat varieert van comfortabel tot uiterst sportief..

   AMG SPEEDSHIFT DCT zeventraps automatische transmissie

   De afbeelding toont de AMG SPEEDSHIFT DCT zeventraps transmissie van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   De AMG SPEEDSHIFT DCT zeventraps automatische transmissie zorgt voor een sportieve rijstijl. Indien gewenst kan met de transmissie met dubbele koppeling uiterst snel worden geschakeld. Daarnaast kan de transmissie worden gebruikt voor comfortabel schakelen met nauwelijks waarneembare schakelingen. Zo geniet u van het beste uit twee werelden: racen of comfort op lange afstanden. De keuze is aan u!

   AMG RIDE CONTROL-onderstel

   De afbeelding toont het AMG RIDE CONTROL-onderstel van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Het AMG RIDE CONTROL-onderstel vormt de sleutel naar onovertroffen performance in het dagelijks verkeer en op het racecircuit. De adaptieve demping zorgt voor een brede spreiding tussen een comfortabele en sportieve setup. Met één druk op de knop kan worden gekozen uit de afzonderlijke rijprogramma's, waardoor de karakteristiek van het onderstel verandert.

  • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

   De nieuw ontwikkelde 2,0-liter viercilinder AMG-turbomotor zet de traditie van zijn voorganger voort. Om deze kracht in toom te houden, beschikt het model over het high-performance AMG-remsysteem met rode remklauwen.

   De afbeelding toont de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC Shooting Brake van achteren.

   2,0-liter viercilinder turbomotor

   De afbeelding toont de motor van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   De viercilinder turbomotor zorgt bij de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ voor een vermogen van 285 kW<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p> (387 pk) en koppel van 480 Nm<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p>. De Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ beschikt over nog meer power, met een vermogen van 310 kW<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p> (421 PS) en koppel van 500 Nm<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) 715/2007 in de huidige versie.</p> voor ongebreidelde performance.

   AMG Performance 4MATIC+

   De afbeelding toont het onderstel van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   De nieuwe AMG Performance 4MATIC+-aandrijving met AMG TORQUE CONTROL zorgt voor rijprestaties op autosportniveau. Twee afzonderlijk van elkaar reagerende koppelingen aan de achteras verdelen de kracht volledig variabel en naar behoefte over de achterwielen. Bij de Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ is dit met name in de standaard Drift Mode merkbaar.

   AMG SPEEDSHIFT DCT achttraps automatische transmissie

   De afbeelding toont de transmissie van de Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ en Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Met de RACE START-functie bent u verzekerd van een optimale acceleratie vanuit stilstand. De kortstondige onderbreking van de ontsteking bij het opschakelen en de automatische tussengasfunctie bij het terugschakelen zorgen voor een emotionele geluidservaring.

  Actuele aanbiedingen

  De Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

  Instant wow!

  CLA Shooting Brake: brandstofverbruik gecombineerd: 1,1 - 9,1 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 25 - 207 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling.&nbsp;De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>