C-Klasse Limousine Business Solutions vanaf € 309,- netto bijtelling*.

C-Klasse Limousine Business Solution

C-Klasse Limousine Business Solutions vanaf € 309,- netto bijtelling*.

Dynamiek als drive; dat is de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine. Dat betekent nooit achteroverleunen, maar constant in de voorhoede van innovatie zitten. Met het elegante signatuur intact biedt hij bovendien extra comfort met het ENERGIZING-comfortprogramma. Tegelijkertijd geeft deze auto genoeg stimulans voor een actieve levensstijl.

Voor iedere Mercedes-Benz Business Solution geldt hetzelfde. U bent verzekerd van een bijzonder rijke standaarduitvoering, de modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en ze sluiten perfect aan bij de wensen van zowel de privé als zakelijk rijder.

*De C-Klasse Limousine Business Solution is er al vanaf €45.195,-. Deze consumentenadviesprijs is inclusief: geadviseerde kosten rijklaar maken €1.020,-, recyclingbijdrage €37,50, leges aanvraag kenteken €39,- en leges tenaamstelling kenteken €5,98. Netto bijtelling op basis van 38,1% inkomstenbelasting. De genoemde bedragen zijn rekenvoorbeelden. Voor officiële dealeradressen, kosten en leveringsvoorwaarden, zie mercedes-benz.nl.

C-Klasse Limousine Privélease vanaf € 639,- per maand.

C-Klasse Limousine Privélease

C-Klasse Limousine Privélease vanaf € 639,- per maand.

Traditie en sportiviteit vinden elkaar in de C-Klasse Limousine. Het Mercedes-Benz Limousine-model met vloeiende contouren die een volledige harmonie vormen met zijn indrukwekkende postuur. Binnen springen de luxueuze afwerking en de detaillering direct in het oog. Alles dient efficiëntie en is perfect afgestemd op uw dagelijkse leven.

Met Privélease van Select & Drive rijdt u een Mercedes-Benz C-Klasse Limousine al vanaf € 639,- per maand. Kies voor ontspanning in de ambitieuze C-Klasse Limousine.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine met achterfietsdrager.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

Een compleet overzicht van de Mercedes-Benz originele accessoires voor de nieuwe C-Klasse Limousine kunt u hier vinden:

Vind uw nieuwe C-Klasse Limousine of vraag uw proefrit aan.

Zoek uw nieuwe C-Klasse Limousine

Vraag uw proefrit aan

C-Klasse Limousine: brandstofverbruik gecombineerd: 4,1 - 9,9 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 108 - 227 g/km (NEDC)<p>Opgaven voor vermogen en koppel volgens wettelijke voorschriften (verordening (EU) 715/2007) in de laatst geldende versie. Verbruikswaarden en CO₂-emissies volgens wettelijke voorschriften (Verordeningen (EU) 715/2007 en (EU) 2017/1153) in de laatst geldende versie. De aangegeven NEDC waarde is afgeleid van de WLTP waarde die volgens de nieuwe cyclus Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) is gemeten voor een voertuig in de basisuitrusting.<br> </p>