Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Download de prijslijst van de C-Klasse Limousine.

De afbeelding toont de brochure en prijslijst van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine in het Duits en Engels, alsmede de algemene Mercedes-Benz catalogus.

C-Klasse Limousine Business Solutions.

C-Klasse Limousine Business Solution

C-Klasse Limousine Business Solutions.

Dynamiek als drive; dat is de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine. Dat betekent nooit achteroverleunen, maar constant in de voorhoede van innovatie zitten. Met het elegante signatuur intact biedt hij bovendien extra comfort met het ENERGIZING-comfortprogramma. Tegelijkertijd geeft deze auto genoeg stimulans voor een actieve levensstijl.

Voor iedere Mercedes-Benz Business Solution geldt hetzelfde. U bent verzekerd van een bijzonder rijke standaarduitvoering, de modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en ze sluiten perfect aan bij de wensen van zowel de privé als zakelijk rijder.

C-Klasse Limousine Private Lease vanaf € 649,- per maand.

C-Klasse Limousine Privélease

C-Klasse Limousine Private Lease vanaf € 649,- per maand.

Traditie en sportiviteit vinden elkaar in de C-Klasse Limousine. Het Mercedes-Benz Limousine-model met vloeiende contouren die een volledige harmonie vormen met zijn indrukwekkende postuur. Binnen springen de luxueuze afwerking en de detaillering direct in het oog. Alles dient efficiëntie en is perfect afgestemd op uw dagelijkse leven.

Met Private Lease van Select & Drive rijdt u een Mercedes-Benz C-Klasse Limousine al vanaf € 649,- per maand. Kies voor ontspanning in de ambitieuze C-Klasse Limousine.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine met achterfietsdrager.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

Een compleet overzicht van de Mercedes-Benz originele accessoires voor de C-Klasse Limousine kunt u hier vinden:

C-Klasse Limousine: brandstofverbruik gecombineerd: 1,2 - 11,2 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 32 - 253 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling.&nbsp;De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>