De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé.

De C-Klasse Coupé.

Atleet in topvorm.

De nieuwe C-Klasse Coupé kenmerkt zich door een perfect afgetraind lichaam. De dynamische belijning en gespierde vlakken vertegenwoordigen het pure, sportieve coupédesign. Krachtig ogende stijlelementen als de nieuwe bumper en de standaard diamond grille zorgen er bovendien voor dat de C-Klasse Coupé de uitstraling heeft van een sterk en individueel karakter.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz CLA Coupé.

De CLA Coupé.

Opvallend zelfbewust.

Helemaal nieuw in de stad en vastberaden om een blijvende indruk achter te laten. Het design straalt op u af. De performance geeft uw leven vaart. En de interface spreekt uw taal. Dát is uw nieuwe CLA Coupé. Progressieve dynamiek vanaf de motorkap tot aan de achterzijde. Het naar voren hellende front kijkt brutaal voor zich uit. Frameloze portieren benadrukken het tomeloze karakter van een coupé. Met zijn gespierde schouders en brede achterzijde weet hij alle blikken naar zich toe te trekken.

De nieuwe CLS maakt indruk als stijlicoon van een nieuw tijdperk. De duidelijke vlakverdeling en sensuele vormen zorgen voor adembenemende elegantie.

De CLS.

Risk an affair.

Een nieuwe interpretatie van een designicoon. De verleiding van de CLS is nauwelijks te weerstaan, zowel aan de buiten- als binnenzijde, met kenmerkende features die variëren van de overhellende voorzijde tot de verlichte luchtuitstroomopeningen. Ook kenmerkt het model zich door pure innovatiekracht, met nieuwe assistentiesystemen, het ENERGIZING-comfortprogramma en EQ Boost.

De afbeelding toont de nieuwe E-Klasse Coupé.

De nieuwe E-Klasse Coupé.

Made to win the day.

De nieuwe E-Klasse Coupé is een synthese van luxueus comfort en dynamische sportiviteit. Het coupédesign is een combinatie van krachtig ogende contouren en tijdloze moderniteit, wat vooral uitstekend tot uiting komt in de sportieve AMG Line. De nieuwe E-Klasse Coupé straalt vanuit elke gezichtshoek dynamiek uit.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz GLC Coupé.

De nieuwe GLC Coupé.

Meer dan een SUV. Meer dan een coupé. Meer dan ooit tevoren.

Er zijn personen die direct opvallen. Vanwege hun verschijning. Hun zelfbewustzijn. En hun uniek karakter. Hetzelfde geldt voor de nieuwe GLC Coupé, die als geen tweede de beste eigenschappen van een SUV en coupé in zich weet te verenigen. Op geheel eigen wijze. Dynamischer en sportiever dan ooit tevoren.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz GLE Coupé.

De GLE Coupé.

Bent u klaar voor uw grote optreden?

Stap dan in. De nieuwe GLE Coupé is er namelijk voor geschapen boven zichzelf uit te stijgen en stormenderhand elke uithoek van de wereld te veroveren. Met het opzienbarende, sportieve design. Een revolutionaire, nieuwe cockpit. En een volledig actief onderstel dat de absolute norm in deze klasse stelt.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé in een stedelijke omgeving.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

Bij de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé wordt de imposante performance van een sportwagen gecombineerd met de praktische aspecten van een elegant vierdeurs model. Het sprekende design met een ver doorgetrokken motorkap, imposante voorzijde en gespierd uiterlijk benadrukt de sportieve genen van deze vierdeurs coupé.

De Mercedes-AMG GT R. Tot het uiterste getest en gerijpt in de 'groene hel' van de Nürburgring.

De Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers - Remastered.

Het verfijnde design van de modelwijziging, de sublieme performance, hogere veiligheid en comfort getuigen van de passie van onze ingenieurs, waardoor de modellen nóg begerenswaardiger zijn geworden. Afhankelijk van het model wordt de nadruk met de Mercedes-AMG GT, GT C en GT R steeds verder verschoven van sportiviteit naar compromisloze performance. Het topmodel, de Mercedes-AMG GT R, vertegenwoordigt het volledige potentieel van de GT-familie, waarmee de uit de autosport afkomstige imposante kennis van onze ingenieurs heel intens kan worden beleefd.