De C-Klasse Coupé.

Verbluffende dynamiek.

Het is vanzelfsprekend dat de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé niemand onberoerd laat. Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert hij moeiteloos het straatbeeld en staat hij altijd in het middelpunt. Het ultieme statement voor individualisten die dynamiek met al hun zintuigen willen beleven. Onder de kap het hart van een atleet en de beste Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën die we ooit ontwikkeld hebben – voor vrijwel onbegrensd rijplezier. Laat u meeslepen.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De CLA Coupé.

Beneemt zelfs de lucht de adem.

Zodra de CLA Coupé zich laat zien, worden trendy buurten het podium en rustige achterafstraatjes de backstage. Het avant-gardistische design legt nieuwe maatstaven aan. Het spel met de straat is virtuoos. Ook in de digitale wereld weet de ster te overtuigen, want de CLA Coupé zorgt voor fascinerende verbindingsmogelijkheden tussen bestuurder, auto en buitenwereld.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De CLS Coupé.

Esthetiek voor de straat.

Maakt meteen indruk. De CLS Coupé koppelt het comfort van een limousine aan de elegantie van een coupé. Een echt stijlicoon in alle opzichten. Vier portieren, comfortabele zitplaatsen achterin en een luxueus interieur bieden alle ruimte voor ultiem welbehagen. Stap in en geniet van het moment waarop de kracht van de motor op de weg wordt overgedragen.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De E-Klasse Coupé.

Moderne luxe van formaat.

Volgens de rijke traditie van exclusieve Gran Turismo's, beschikt de nieuwe E-Klasse Coupé over vier volwaardige zitplaatsen voor royaal comfort en ruimte tijdens lange reizen. Er is geen andere coupé waarin u zó dynamisch en veilig onderweg bent. Dankzij de perfecte proporties en zijn sensuele puurheid is de nieuwe E-Klasse Coupé een echte designklassieker. Dankzij het unieke technologiepakket is hij een Masterpiece of intelligence. Waar wacht u nog op?

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De S-Klasse Coupé.

Adembenemend design.

De nieuwe S-Klasse Coupé legt nieuwe maatstaven aan in het segment van de luxe coupés. Deze generatie van droomauto's fascineert met een krachtig ogend exterieur en stijlvol, onmiskenbaar design in het luxueuze interieur.

De GLC Coupé.

Esthetiek en atletiek in een nieuwe vorm.

De GLC Coupé combineert SUV-elementen en coupélijnen in een ongeëvenaarde topontmoeting. Als markante en expressieve coupé plaatst het model met brede schouders en hoge taillelijn zich nadrukkelijk op de voorgrond. Op de weg valt het model op door het uitzonderlijk dynamische rijgedrag en ongebreidelde sportiviteit. Daarbij is de GLC Coupé ongekend gebruiksvriendelijk dankzij het royale ruimteaanbod en de flexibele bergruimte. Een model dat voor u gemaakt lijkt.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De GLE Coupé.

Ongekend wendbaar. Buitengewoon indrukwekkend.

De GLE Coupé is het toonbeeld van moderne vormgeving. Een SUV met de dynamiek en elegantie van een coupé. De vormgeving combineert elementen van een SUV en coupé, het rijgedrag, performance en wendbaarheid. De hoge zitpositie zorgt voor een onovertroffen rijgevoel, terwijl de horizontale belijning een sportieve atmosfeer uitstraalt. Beleef moderne luxe in een nieuwe, dynamische vorm.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

Bij de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé wordt de imposante performance van een sportwagen gecombineerd met de praktische aspecten van een elegant vierdeurs model. Het sprekende design met een ver doorgetrokken motorkap, imposante voorzijde en gespierd uiterlijk benadrukt de sportieve genen van deze vierdeurs coupé.

Prijs af fabriek inclusief 19 % btw.

De Mercedes-AMG GT.

Ontworpen om u in vervoering te brengen.

Een lange motorkap, een ver naar achter geplaatste cockpit en een brede, gespierde achterzijde. Dat kunnen alleen maar de proporties van een sportwagen van Mercedes-AMG zijn. U stapt in en drukt op de startknop. Hij ontwaakt en begint langzaam te ademen. Heel even maar. Zodra het gaspedaal wordt ingetrapt, verzamelen alle paardenkrachten zich in deze unieke AMG-sound. Geweldig, als de V8-motor van de Mercedes-AMG GT op vol vermogen draait. Superieur, als u wegrijdt.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.