Highlights


Wat maakt de Mercedes-Benz coupés nou zo bijzonder?

De drang naar doorontwikkeling.

Highlights


Wat maakt de Mercedes-Benz coupés nou zo bijzonder?

De drang naar doorontwikkeling.

De coupés van Mercedes-Benz staan voor dynamiek. Dat is direct te zien aan het sportieve exterieur. Het elegante design. En de drang door doorontwikkeling. Met moderne, digitale technologieën en gedeeltelijke kunstmatige intelligentie bewijzen de coupés hun innovatiekracht.

Een selectie van de highlights:

  • De CLA Coupé leert dankzij het multimediasysteem MBUX en kunstmatige intelligentie de bestuurder elke dag beter kennen.
  • In de E-Klasse Coupé biedt MBUX augmented reality ondersteuning met virtuele aanwijzingen bij het navigeren.
  • De nieuwste assistentiesystemen maken elke rit in een Mercedes-Benz Coupé veiliger en ontspannener.

De C-Klasse Coupé.

Atleet in topvorm.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé.

De C-Klasse Coupé.

Atleet in topvorm.

De C-Klasse Coupé kenmerkt zich door een perfect afgetraind lichaam. De dynamische belijning en gespierde vlakken vertegenwoordigen het pure, sportieve coupédesign. Krachtig ogende stijlelementen als de bumper en de standaard diamond grille zorgen er bovendien voor dat de C-Klasse Coupé de uitstraling heeft van een sterk en individueel karakter.

CLA Coupé.

Opvallend zelfbewust.

De afbeelding toont een vooraanzicht van de Mercedes-Benz CLA Coupé.

CLA Coupé.

Opvallend zelfbewust.

Helemaal nieuw in de stad en vastberaden om een blijvende indruk achter te laten. Het design straalt op u af. De performance geeft uw leven vaart. En de interface spreekt uw taal. Dat is uw CLA Coupé. Progressieve dynamiek vanaf de motorkap tot aan de achterzijde. Het naar voren hellende front kijkt brutaal voor zich uit. Frameloze portieren benadrukken het tomeloze karakter van een coupé. Met gespierde schouders en een brede achterzijde trekt de CLA Coupé alle blikken naar zich toe.

CLS Coupé.

Risk an Affair.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz CLS.

CLS Coupé.

Risk an Affair.

Een nieuwe interpretatie van een designicoon. De verleiding van de CLS is nauwelijks te weerstaan, zowel aan de buiten- als binnenzijde, met kenmerkende features die variëren van de overhellende voorzijde tot de verlichte luchtuitstroomopeningen. Ook kenmerkt het model zich door pure innovatiekracht, met nieuwe assistentiesystemen, het ENERGIZING-pakket plus en EQ Boost.

De nieuwe E-Klasse Coupé.

Dynamiek over de hele linie.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

De nieuwe E-Klasse Coupé.

Dynamiek over de hele linie.

De nieuwe E-Klasse Coupé is een synthese van luxueus comfort en dynamische sportiviteit. In het coupédesign zijn krachtig ogende contouren en tijdloze moderniteit met elkaar versmolten. Dit komt vooral sterk tot uiting in de sportieve AMG Line. De nieuwe E-Klasse Coupé straalt vanuit elke gezichtshoek pure dynamiek uit.

GLC Coupé.

Meer dan een SUV. Meer dan een coupé. Meer dan ooit tevoren.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz GLC Coupé.

GLC Coupé.

Meer dan een SUV. Meer dan een coupé. Meer dan ooit tevoren.

Er zijn personen die direct opvallen. Vanwege hun verschijning. Hun zelfbewustzijn. En hun uniek karakter. Hetzelfde geldt voor de GLC Coupé, die als geen tweede de beste eigenschappen van een SUV en coupé in zich weet te verenigen. Op geheel eigen wijze. Dynamischer en sportiever dan ooit tevoren.

GLE Coupé.

Bent u klaar voor uw grootse optreden?

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz GLE Coupé.

GLE Coupé.

Bent u klaar voor uw grootse optreden?

Vervolgens stapt u in. De nieuwe GLE Coupé is er namelijk voor geschapen boven zichzelf uit te stijgen en stormenderhand elke uithoek van de wereld te veroveren. Met het opzienbarende, sportieve design. Een revolutionaire, nieuwe cockpit. En een volactief onderstel dat nieuwe maatstaven in zijn klasse aanlegt.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé in een stedelijke omgeving.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

Bij de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé wordt de imposante performance van een sportwagen gecombineerd met de praktische aspecten van een elegant vierdeurs model. Het sprekende design met een ver doorgetrokken motorkap, imposante voorzijde en gespierd uiterlijk benadrukt de sportieve genen van deze vierdeurs coupé.

Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers Remastered.

De afbeelding toont een vooraanzicht van de Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers Remastered.

Het verder verfijnde design van de modelwijziging, de sublieme performance, hogere veiligheid en comfort zorgen ervoor dat de passie van onze ingenieurs op het wegdek kan worden overgedragen, waardoor de modellen nóg begerenswaardiger zijn geworden. Afhankelijk van het model wordt de nadruk met de Mercedes-AMG GT, GT C en GT R steeds verder verschoven van sportiviteit naar compromisloze performance. Het topmodel, de Mercedes-AMG GT R, vertegenwoordigt het volledige potentieel van de GT-familie, waarmee de uit de autosport afkomstige imposante kennis van onze ingenieurs heel intens kan worden beleefd.

Meer informatie


Altijd in alle opzichten overtuigend.

De Mercedes-Benz coupés hebben zich ontwikkeld van sportwagens uit het hogere segment tot platforms voor innovatie.

Meer informatie


Altijd in alle opzichten overtuigend.

De Mercedes-Benz coupés hebben zich ontwikkeld van sportwagens uit het hogere segment tot platforms voor innovatie.

De coupés van Mercedes-Benz belichamen als vanouds elegantie op vier wielen. Het is al een tijd geleden dat deze modellen uitsluitend verkrijgbaar waren als exclusieve sportwagens uit het hogere segment. Sinds het eind van de jaren zestig maken zij ook steevast deel uit van het middensegment.

Tegenwoordig bieden Mercedes-Benz coupés niet alleen krachtig ogend design en dynamisch rijgedrag, maar ook moderne, digitale technologieën, zoals (afhankelijk van model en uitrusting):

  • virtuele navigatie met MBUX augmented reality
  • aansturing middels gebaren via de MBUX-interieurassistent
  • aansturing met natuurlijke spraak dankzij LINGUATRONIC
  • draadloos opladen van mobiele apparaten
  • aansturing van de smartphone via het multimediasysteem