Automaat zonder meerprijs

Automaat zonder meerprijs

Nu een automaat zonder meerprijs.

Automaat zonder meerprijs

Automaat zonder meerprijs

Helemaal relaxed.

Nu een automaat zonder meerprijs.

Automaat zonder meerprijs

Man in auto onderweg naar de Mercedes-Benz Dealer

Tot einde 2017 geldt een mooie aanbieding waarbij op meerdere modellen de automaat zonder meerprijs wordt aangeboden. Mercedes-Benz rust de versies van de A-Klasse, B-Klasse , CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 zonder meerprijs uit met een automatische versnellingsbak, van toepassing op de motoren waar de automaat niet standaard is.

Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model. Het voordeel kan oplopen tot wel € 2.541 incl. BTW. Deze actie is combineerbaar met de huidige edities en andere acties, waardoor de berijder kan profiteren van extra veel voordeel. De automaat wordt bovendien tegen 0-prijs gefactureerd voor een lagere fiscale waarde.

Actievoorwaarden:

- Van toepassing op de Compact Cars A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA. En C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is).

- Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen voor de periode 1 september 2017 tot en met 31 december 2017.

- Geldig in combinatie met andere edities en acties (met uitzondering van de C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’).

- De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen.  

E-Klasse Taxi Edition

E-Klasse Taxi Edition

E-Klasse Taxi Edition

E-Klasse Taxi Edition

E-Klasse Taxi Edition

Het beeld toont een Mercedes-Benz E-Klasse taxi

De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.

 

Enkele Taxi Edition feiten op een rij:

 • Zowel als E-Klasse Limousine als Estate leverbaar.  

 • Op basis van de E 200 d met 9G-TRONIC Automatische transmissie, een vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 360 Nm.  

 • Uitgebreide uitrustingsmogelijkheden specifiek gericht op de personenvervoerbranche.  

 • Een zeer scherpe prijsstelling vanaf € 36.995,- (excl. BTW & BPM)!

 • De huidige taxi financieringsactie 2,99% + gratis twee jaar verlengde garantie van Mercedes-Benz Financial Services is tevens van toepassing op de Taxi Edition!

Let op! Deze actie is geldig tot 31 december 2017.

Rijscholen

Rijscholen

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Rijscholen

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Rijscholen

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Rijscholen

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Het beeld toont de voorkant van een grijze Mercedes-Benz A-Klasse lesauto.

Bij Mercedes-Benz staan veiligheid en comfort voorop. Net als kwaliteit en betrouwbaarheid. Thema’s die u als rijschoolhouder vast meteen herkent. Bovendien wilt u in een aantrekkelijke lesauto rijden – en uw leerlingen ongetwijfeld ook. Sterker nog: dat vinden zij waarschijnlijk het belangrijkste. Want wie wil nou niet z’n eerste kilometers in een Mercedes-Benz rijden?

Waardebon voor Peter Claassen Dubbele Bediening
De Business Solutions van Mercedes-Benz zijn eenvoudig om te bouwen tot lesauto. Dat is nu extra aantrekkelijk met de waardebon van € 450,- voor de montage van de dubbele bediening bij Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV.

Verantwoord rijden
Als u kiest voor Mercedes-Benz, kiest u voor verantwoord en representatief rijden. Met een efficiënte motor, een gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Bovendien kiest u met Mercedes-Benz voor het mooiste visitekaartje van uw rijschool.

Leasen voor een scherp tarief
U geeft al les in de sportieve A-Klasse Business Solution voor het scherpe tarief van € 799,-<p>Op basis van full operational lease. 36 maanden, 60.000 km/jr.<br> </p> per maand. Voor € 865,- per maand lessen uw leerlingen in de stijlvolle B-Klasse Business Solution.

 

Aantrekkelijke financieringsactie én verlengde garantie voor rijscholen
Mercedes-Benz Financial Services biedt rijscholen een extra aantrekkelijk aanbod. Tot en met 31 december 2017 financieren rijscholen de A-Klasse of de B-Klasse tegen slechts 2,99% en daarnaast ontvangt u gratis 2 jaar verlengde garantie. Inclusief 2 jaar fabrieksgarantie heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw Mercedes-Benz.

 • Actie is geldig t/m 31 december 2017.
 • Actie alleen geldig voor de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse & B-Klasse.
 • Actie geldt voor Netto Financial Lease.
 • Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.
 • Minimale looptijd 24 maanden.
 • Maximale looptijd 60 maanden.