Upgrade Business Solutions.

Tijdelijk extra veel opties zonder meerprijs.

Mercedes-Benz Upgrade Business Solution


Mercedes-Benz Upgrade Business Solution

Mercedes-Benz Upgrade Business Solution


Mercedes-Benz Upgrade Business Solution

Mercedes-Benz Business Upgrade Solution

    

Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC. Tot en met 31 december 2018 nog meer auto tegen een veel lagere fiscale waarde. Het principe: kies voor Business Solution en krijg zonder meerprijs het uitgebreide Business Solution Plus pakket. Of kies voor Business Solution Plus, dan upgraden wij het optiepakket kosteloos naar de Business Solution AMG uitvoering. Bij de Business Solution AMG heeft u nu ook tijdelijk de mogelijkheid om kosteloos een nightpakket te selecteren*. Bekijk alle details van de pakketten en het voordeel per pakket in de leaflet (PDF):

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 september 2018 t/m 31 december 2018.

 

 

*Actie naar nightpakket is alleen van toepassing op de Business Solutions AMG in combinatie met de upgrade edition voor de A-Klasse, CLA (Coupe/Shooting Brake), GLA, C-Klasse (Limousine/Estate), E-Klasse (Limousine/Estate) en GLC (SUV). De actie geldt voor een periode van 1 september t/m 31 december 2018. De betreffende auto’s hebben een uiterste besteldatum van 31 december 2018.

E-Klasse Taxi Edition


E-Klasse Taxi Edition

E-Klasse Taxi Edition


E-Klasse Taxi Edition

Het beeld toont een Mercedes-Benz E-Klasse taxi

De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.

 

Enkele Taxi Edition feiten op een rij:

  • Zowel als E-Klasse Limousine als Estate leverbaar.

  • Alleen leverbaar uit voorraad.

  • Op basis van de E 200 d met 9G-TRONIC Automatische transmissie, een vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 360 Nm.  

  • Uitgebreide uitrustingsmogelijkheden specifiek gericht op de personenvervoerbranche.  

  • Een zeer scherpe prijsstelling vanaf € 36.995,- (excl. BTW & BPM)!

  • De huidige taxi financieringsactie 2,99% + gratis twee jaar verlengde garantie van Mercedes-Benz Financial Services is tevens van toepassing op de Taxi Edition!

Let op! Deze actie is geldig tot 30 september 2018.

Rijscholen


Rijscholen

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Rijscholen


Rijscholen

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Het beeld toont de voorkant van een grijze Mercedes-Benz A-Klasse lesauto.

Bij Mercedes-Benz staan veiligheid en comfort voorop. Net als kwaliteit en betrouwbaarheid. Thema’s die u als rijschoolhouder vast meteen herkent. Bovendien wilt u in een aantrekkelijke lesauto rijden – en uw leerlingen ongetwijfeld ook. Sterker nog: dat vinden zij waarschijnlijk het belangrijkste. Want wie wil nou niet z’n eerste kilometers in een Mercedes-Benz rijden?

Verantwoord rijden
Als u kiest voor Mercedes-Benz, kiest u voor verantwoord en representatief rijden. Met een efficiënte motor, een gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Bovendien kiest u met Mercedes-Benz voor het mooiste visitekaartje van uw rijschool.

* In verband met het nieuwe model A-Klasse is op dit moment alleen het voormalige model A-Klasse tegen aantrekkelijke condities uit voorraad leverbaar als lesauto.