Garanties.

Deze verantwoordelijkheid nemen we graag op ons.

Garanties


Garanties.

Garanties


Garanties.

 • Garantie op nieuwe voertuigen

  De afbeelding toont een detailopname van een vrouw aan het stuur van een auto.

  De garantie wordt verstrekt door de verkopende nationale organisatie. De garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van het voertuig of, indien dit eerder is, de datum van de eerste kentekenregistratie. Er is geen kilometerbeperking. De garantie op nieuwe voertuigen is een aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken en zorgt ervoor dat u de eerste twee jaar goed gedekt bent.

  De Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen geldt voor de lidstaten van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

 • Garantie op occasions

  De afbeelding toont een oudere E-Klasse en een man die ervoor zit.

  Als u bij ons een occasion aanschaft, is de auto niet alleen grondig door onze experts gecontroleerd, maar in de meeste gevallen ook voorzien van de Mercedes-Benz Europa-garantie met een looptijd van minstens 12 maanden.

  Hiermee blijft u ook mobiel als u pech hebt, ongeacht waar in West-Europa u zich op dat moment bevindt. We repareren uw auto zonder dat u arbeidsloon en materiaalkosten hoeft te betalen (tot 100.000 km). Ook voor auto's met een hogere kilometerstand vergoeden we de loonkosten volledig.

  Als uw droomauto, al dan niet met ster, niet van de Mercedes-Benz Europa-garantie is voorzien, kunt u bij de verkoopmedewerker navraag doen.

Verlengde garantie


WarrantyExtension

Verlengde garantie


WarrantyExtension

 • Wat is WarrantyExtension?

  De extra zekerheid van WarrantyExtension.

  Mercedes-Benz service: SterGarantie

  De extra zekerheid van WarrantyExtension.

  WarrantyExtension is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden.<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  Tijdens de fabrieksgarantie kunt u WarrantyExtension voor maximaal 3 jaar afsluiten. Dat is volledige zekerheid. WarrantyExtension biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie. Daarmee gaat Mercedes-Benz weer een belangrijke stap verder.

 • Voordelen WarrantyExtension

  De voordelen van WarrantyExtension<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  Mercedes-Benz service: SterGarantie

  De voordelen van WarrantyExtension<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  •  Flexibele en snelle schadeafhandeling zonder onvoorziene kosten.
  •  Geen eigen risico bij eventuele reparatie.
  •  Hogere restwaarde, onder voorwaarde dat uw onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd bij de officiële Mercedes-Benz dealer.
  •  Geldig in heel Europa.
  •  Gekoppeld aan de auto en dus overdraagbaar bij particuliere verkoop van uw auto.
  •  Mogelijkheid tot verlenging van de verzekerde periode.
  •  Geen kilometerbeperking gedurende de looptijd van de WarrantyExtension.
 • Premies

  Loopt de garantie van uw auto bijna ten einde? Dan kunt u dankzij ons nieuwe Mercedes-Benz WarrantyExtension serviceprogramma deze garantie met maximaal 3 jaar verlengen. Alle onvoorziene reparaties en vervangingen van onderdelen die inbegrepen zijn in uw garantie blijven op deze manier gedekt. Zo kunt u nóg langer zorgeloos genieten van uw Mercedes-Benz.

 • Voorwaarden WarrantyExtension

Accucertificaat


Accucertificaat.

Accucertificaat


Accucertificaat.
accucertificaat

Om ervoor te zorgen dat u in alle rust kunt genieten van rijden in uw nieuwe Mercedes-Benz, is er het zogenoemde batterijcertificaat. Dit certificaat garandeert een probleemloos werkende accu gedurende minimaal 6 jaar, afhankelijk van het gekozen model.

Andere onderwerpen


Misschien bent u ook wel in de volgende onderwerpen geïnteresseerd.

Andere onderwerpen


Misschien bent u ook wel in de volgende onderwerpen geïnteresseerd.