Reparatie en garanties.

Reparatie en garanties.

Veiligheid en reparatie


Veiligheid en reparatie.

Veiligheid en reparatie


Veiligheid en reparatie.

In goede handen.

Een medewerker van een Mercedes-Benz werkplaats en een klant schudden elkaar de hand.

In goede handen.

Wanneer u voor een Mercedes-Benz kiest, kiest u ook voor veiligheid en kwaliteit. De allerbeste grondstoffen, de complexe carrosserieconstructies van staal en aluminium en de geïntegreerde voertuigelektronica van de actieve en passieve veiligheidssystemen vereisen niet alleen gedegen kennis van de bijbehorende reparatiewerkzaamheden, maar ook een perfect geoutilleerde werkplaats. Laat uw veiligheid niet aan het toeval over, maar reken op de specialisten van Mercedes-Benz.

Erkend Schadeherstel


Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

Erkend Schadeherstel


Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

Voor optimale veiligheid en waardebehoud

Mercedes-Benz erkend schadeherstel gesprek dealer

Voor optimale veiligheid en waardebehoud

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dat kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen. Maar ook een kleine schade, zoals krassen en pitten. Of ruitschade, na bijvoorbeeld een opspattend steentje. Het is dan van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld. Zonder dat de waarde van uw auto terugloopt. Of de veiligheid in het gedrang komt. Er is er maar één die daarvoor alle benodigde kennis en kunde in huis heeft: de officiële Mercedes-Benz dealer!

Ongevalschade


Reparatie van ongevalschade.

Ongevalschade


Reparatie van ongevalschade.

In een noodsituatie naar uw Mercedes-Benz dealer.

Moeder en kind spelen op de grond voor een gele Bobby Car.
Play
Moeder en kind spelen op de grond voor een gele Bobby Car.
Opnieuw bekijken

In een noodsituatie naar uw Mercedes-Benz dealer.

Of het nu gaat om carrosserieschade, spuitwerkzaamheden of de vervanging van onderdelen: als ongevalschade moet worden gerepareerd, staan de vakmensen van de Mercedes-Benz werkplaats voor u klaar. Hier is uw auto in handen van specialisten die elke dag met de complexe modellen en uiterst robuuste stalen carrosserieën van Mercedes-Benz modellen werken en daarom volledig met uw Mercedes-Benz vertrouwd zijn. Bovendien kunt u erop rekenen dat hierbij Mercedes-Benz originele onderdelen conform de voorschriften van de fabrikant worden gebruikt. En oudere modellen worden net zo professioneel en efficiënt gerepareerd.

Zo draagt de Mercedes-Benz reparatie van ongevalschade bij aan het waardebehoud van uw auto en wordt ervoor gezorgd dat u ook in de toekomst van de volledige garantie kunt blijven genieten.

SmallRepair


SmallRepair.

SmallRepair


SmallRepair.

Voor de sporen van het gebruik van alledag.

De afbeelding toont een vrouw die van binnenuit een hartje op de ruit van een auto schildert.

Voor de sporen van het gebruik van alledag.

Krassen, blutsen, steenslag: het valt in het dagelijkse gebruik nauwelijks te vermijden. Precies daarvoor is Mercedes-Benz SmallRepair bedoeld. Dankzij innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine beschadigingen binnen en buiten snel en goedkoop worden verholpen zonder onderdelen te vervangen. En natuurlijk met de gebruikelijke hoge en beproefde Mercedes-Benz kwaliteit.

Service Experience Magazine.

Mercedes-Benz Service Experience

Service Experience Magazine.

Tips & tricks, stijlvolle accessoires en nieuwe ontwikkelingen. Dit vindt u allemaal terug in de nieuwe editie van Service Experience, hét magazine van Mercedes-Benz Customer Services.

Garanties


Garanties.

Garanties


Garanties.

 • Garantie op nieuwe voertuigen

  Deze verantwoordelijkheid nemen we graag op ons.

  De afbeelding toont een detailopname van een vrouw aan het stuur van een auto.

  Deze verantwoordelijkheid nemen we graag op ons.

  Voor alle Mercedes-Benz personenwagens geldt sinds 1 september 2005 voor heel Europa een tweejarige garantie op nieuwe voertuigen.

  De garantie wordt verstrekt door de verkopende nationale organisatie. De garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van het voertuig of, indien dit eerder is, de datum van de eerste kentekenregistratie. Er is geen kilometerbeperking. De garantie op nieuwe voertuigen is een aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken en zorgt ervoor dat u de eerste twee jaar goed gedekt bent.

  De Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen geldt voor de lidstaten van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

 • Garantie op occasions

  Het kwaliteitszegel voor occasions.

  De afbeelding toont een oudere E-Klasse en een man die ervoor zit.

  Het kwaliteitszegel voor occasions.

  Als u bij ons een occasion aanschaft, is de auto niet alleen grondig door onze experts gecontroleerd, maar in de meeste gevallen ook voorzien van de Mercedes-Benz Europa-garantie met een looptijd van minstens 12 maanden.

  Hiermee blijft u ook mobiel als u pech hebt, ongeacht waar u zich op dat moment in West-Europa bevindt. We repareren uw auto zonder dat u ook maar een cent aan arbeidsloon en – tot 100.000 kilometer – materiaalkosten hoeft te betalen. Ook voor auto's met een hogere kilometerstand vergoeden we de loonkosten volledig.

  Als uw droomauto, al dan niet met ster, niet van de Mercedes-Benz Europa-garantie is voorzien, kunt u gewoon eens bij de verkoopmedewerker navraag doen.

Mobilo


De Mercedes-Benz mobiliteitsoplossing.

Mobilo


De Mercedes-Benz mobiliteitsoplossing.

Met Mobilo komt u altijd op uw bestemming aan.

De afbeelding toont een monteur die een eigenaresse van een Mercedes-Benz de hand schudt.
Play
De gezochte video is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
Opnieuw bekijken

Met Mobilo komt u altijd op uw bestemming aan.

Bij pech, een ongeval, een klein ongemak of vandalisme zorgen onze experts in heel Europa ervoor dat u gewoon verder kunt. Dat kan met een reparatie ter plaatse, vervangend vervoer of een vliegticket. En als u liever rustig wilt wachten tot uw auto weer gerepareerd is, betalen we graag de hotelovernachting voor u. Daarvoor is één telefoontje voldoende. U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer 00800 1 777 7777. In een noodsituatie staan in meer dan 40 landen in Europa meer dan 3000 erkende Mercedes-Benz servicepartners voor u klaar.

 

Pech assistentie voor doven en slechthorenden is beschikbaar via het volgende e-mail adres:
hls.bel@cac.mercedes-benz.com
Voor snellere assistentie vragen wij u vriendelijk de volgende informatie te verschaffen:
Voertuigdetails (Chassisnummer (VIN) en kenteken/nummerplaat), Eigenaar/bedrijfsgegevens, symptoom beschrijving en locatie van de stranding. De S24H collega’s zullen u contacteren als verdere informatie noodzakelijk is.

De mobiliteitsoplossing Mobilo is standaard bij elke Mercedes-Benz personenwagen en wordt na elke service bij Mercedes-Benz gratis verlengd–30 jaar lang.

SterGarantie


SterGarantie.

SterGarantie


SterGarantie.

 • Wat is SterGarantie?

  De extra zekerheid van SterGarantie.

  Mercedes-Benz service: SterGarantie

  De extra zekerheid van SterGarantie.

  SterGarantie is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden.<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  Tijdens de fabrieksgarantie kunt u SterGarantie voor maximaal 3 jaar afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kan dit steeds voor 1 jaar. Dat is volledige zekerheid. SterGarantie biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie. En daarmee gaat Mercedes-Benz weer een belangrijke stap verder.

 • Voordelen SterGarantie

  De voordelen van SterGarantie<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  Mercedes-Benz service: SterGarantie

  De voordelen van SterGarantie<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  •  Flexibele en snelle schadeafhandeling zonder onvoorziene kosten.
  •  Geen eigen risico bij eventuele reparatie.
  •  Hogere restwaarde, onder voorwaarde dat uw onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd bij de officiële Mercedes-Benz dealer.
  •  Geldig in heel Europa.
  •  Kan worden afgesloten tot 8 jaar na eerste kentekenregistratie en tot een maximum van 200.000 km.
  •  Gekoppeld aan de auto en dus overdraagbaar bij particuliere verkoop van uw auto.
  •  Mogelijkheid tot jaarlijkse verlenging van de verzekerde periode.
  •  Geen kilometerbeperking gedurende de looptijd van de SterGarantie.
 • Premies

  Hieronder vindt u een premieoverzicht van alle modellen. Vraag uw dealer naar de actuele voorwaarden en premie voor uw eigen Mercedes-Benz<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p> . Voertuigen mogen niet meer dan 200.000 km hebben gereden bij het afsluiten van het SterGarantie product. SterGarantie is onder voorwaarden beschikbaar voor buitenlandse kentekens, lesvoertuigen en taxivoertuigen, maar niet af te sluiten voor koeriersdiensten/hulpdiensten/taxi- en verhuurbedrijven/waardetransport/4x4 voertuigen.

 • Voorwaarden SterGarantie

  Voorwaarden SterGarantie<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  Mercedes-Benz SterGarantie

  Voorwaarden SterGarantie<p>Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.</p>

  • Op het moment dat u SterGarantie afsluit mag het aantal gereden kilometers niet meer dan 200.000 km zijn.
  • Voertuigen die jonger zijn dan 24 maanden en waarbij het onderhoud is uitgevoerd door de officiële Mercedes-Benz dealer kunnen direct gebruikmaken van het SterGarantie product.
  • Wilt u SterGarantie afsluiten, maar is uw Mercedes-Benz niet altijd onderhouden door de officiële Mercedes-Benz dealer? Of ouder dan 24 maanden? In dat geval moet u vooraf een ingangscontrole laten uitvoeren door de officiële Mercedes-Benz dealer en eventuele gebreken laten herstellen.
  • SterGarantie kan niet worden afgesloten voor: buitenlandse voertuigen, koeriersdiensten, lesvoertuigen, hulpdiensten en taxi- en verhuurbedrijven.

Verzekering


De ontspannen weg naar uw autoverzekering.

Verzekering


De ontspannen weg naar uw autoverzekering.

Vrouw en man schudden elkaar de hand voor een Mercedes-Benz

Heeft u wel eens nagedacht over mogelijke schade aan of diefstal van uw auto? Hopelijk overkomt het u nooit, maar juist op dat moment merkt u hoe belangrijk goede voorwaarden en service bij een autoverzekering zijn.

Bij schade of diefstal wilt u graag snel en klantvriendelijk geholpen worden. Het is dan prettig om te kunnen vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling: met uw eigen dealer als
aanspreekpunt, hulpdiensten die snel ter plaatse zijn, een
vergelijkbare Mercedes-Benz als vervangende auto (indien beschikbaar) en schadeherstel alleen met Mercedes-Benz originele onderdelen.

Bereken zelf uw premie voor een Mercedes-Benz autoverzekering.