Interactieve voertuighandleidingen.

Ask Mercedes


Ask Mercedes.

Ask Mercedes


Ask Mercedes.

Uw intelligente virtuele assistent.

De afbeelding toont de key visual voor Ask Mercedes. Hierop wordt een smartphone weergegeven, waarop 'Any questions?' staat, met daaronder de lichtkring en drie punten. Op de achtergrond staat de lichtkring afgebeeld met een kleurverloop van magenta naar cyaan.

Uw intelligente virtuele assistent.

Lang zoeken of bladeren in het instructieboekje behoort tot het verleden. Dankzij augmented reality legt Ask Mercedes de werking van alle belangrijke functies van uw Mercedes-Benz heel eenvoudig en aanschouwelijk uit.

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe de inparkeerhulp werkt? Of hoe u uw smartphone in uw auto aansluit? Ask Mercedes toont u hoe dat gaat. Om gebruik te kunnen maken van de augmented reality-functie, hebt u de Ask Mercedes app nodig. Nu gratis de app downloaden.

App Guides


Het instructieboekje voor de smartphone of tablet.

App Guides


Het instructieboekje voor de smartphone of tablet.

De afbeelding toont een aantal smartphones met de app Guides geopend.

De Mercedes-Benz instructieboekjes voor uw smartphone of tablet. Met behulp van de Mercedes-Benz app Guides zijn instructieboekjes, zoekfuncties voor uw model en nuttige tips voor bijvoorbeeld pech onderweg op uw smartphone of tablet beschikbaar. Deze instructieboekjes zijn op dit moment nog niet voor alle modelseries beschikbaar.

Interactieve handleidingen


Online instructieboekjes.

Interactieve handleidingen


Online instructieboekjes.

Mercedes-Benz online instructieboekjes beleven

Functies leren kennen, de bediening begrijpen en overzicht verkrijgen: het online instructieboekje geeft u toegang tot een interactieve wereld van informatie over uw auto. Maak kennis met deze belangrijke en interessante details in woord, beeld en animaties.

 

Bij Modelkeuze kunt u voor alle modelseries een online versie vinden.