Use case Taxatie NL

Een persoonlijk taxatievoorstel in 3 stappen.

Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand van uw huidige auto zorgen wij voor een persoonlijke taxatie.
Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand van uw huidige auto zorgen wij voor een persoonlijke taxatie. U kiest vervolgens voor welk Mercedes-Benz model u een inruilvoorstel wilt ontvangen.

Elegant zoals altijd. Dynamisch als nooit tevoren. U rijdt de C-Klasse Limousine vanaf € 614,- p/m in Privélease*


C-Klasse Limousine

Elegant zoals altijd. Dynamisch als nooit tevoren. U rijdt de C-Klasse Limousine vanaf € 614,- p/m in Privélease*


Exemplarisch comfort en high-end technologieën voor verbazingwekkende dynamiek: dat vat de C-klasse goed samen. Innovaties zoals Dynamic Body Control en Multibeam Led bewijzen de vooruitstrevendheid van de makers. Een highlight in het interieur is het ENERGIZING-programma, dat uw reis niet alleen ontspannen houdt, maar u tijdens de rit ook activeert en stimuleert. Wat zoekt u nog meer in een auto? Een zeer aantrekkelijk leaseaanbod misschien.

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Privélease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een C 160 Limousine (Standaarduitvoering, zonder extra opties). Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp , ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.

C-Klasse Limousine Business Solution

C-Klasse Business Solution

C-Klasse Limousine Business Solution

De Mercedes-Benz C-Klasse Limousine is nu ook verkrijgbaar als Business Solution. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

Maak nu kennis met de C-Klasse Limousine.

Maak een afspraak voor een proefrit.

Zoek een dealer bij u in de buurt.