Use case Taxatie NL

Een persoonlijk taxatievoorstel in 3 stappen.

Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand van uw huidige auto zorgen wij voor een persoonlijke taxatie.
Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand van uw huidige auto zorgen wij voor een persoonlijke taxatie. U kiest vervolgens voor welk Mercedes-Benz model u een inruilvoorstel wilt ontvangen.

Een dynamische optie met grootse mogelijkheden.
U rijdt de C-Klasse Estate vanaf € 635,- p/m in privélease*


C-Klasse Estate

Een dynamische optie met grootse mogelijkheden.
U rijdt de C-Klasse Estate vanaf € 635,- p/m in privélease*


De C-Klasse zit vol innovaties en technologieën die het rijden comfortabeler, efficiënter en aangenamer maken. Heeft u echter nog grotere wensen, dan heeft de Estate ook een grote oplossing. Voor riant vervoer van flink bemeten objecten beschikt deze immers over maar liefst 1.510 liter bagageruimte. De optionele EASY PACK-achterklep kan elektrisch worden geopend en gesloten; een comfortfeature dat snel onmisbaar blijkt.

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Privélease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een C 160 Estate (Standaarduitvoering, zonder extra opties). Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp , ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.

C-Klasse Estate Business Solution

C-Klasse Estate Business Solution

C-Klasse Estate Business Solution

De Mercedes-Benz C-Klasse Estate is nu ook verkrijgbaar als Business Solution. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

Maak nu kennis met de C-Klasse Estate.

Maak een afspraak voor een proefrit.

Zoek een dealer bij u in de buurt.