De nieuwe A-Klasse Limousine.

De eerste A-Klasse met three box-design.

Als klein kind hebben we al auto's getekend volgens het zogenaamde three box-design. Met de nieuwe A-Klasse Limousine is dit werkelijkheid geworden. Het is een model geworden dat niet alleen dynamisch maar ook tijdloos elegant oogt. De nieuwe A-Klasse Limousine met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) en sportief three box-design.

De A-Klasse.

Limousine for a next generation.

Bij stilstand een perfecte indruk maken. Van 0 naar 100 een blijvende indruk achterlaten en meteen nieuwe maatstaven aanleggen op de weg van A naar B en naar WWW. De A-Klasse treft de tijdgeest – midden in het hart. Atletisch in alle opzichten. Met innovatieve Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën, uitgebreider en verfijnder dan ooit in deze klasse. Past niet in een hokje, maar past wel precies in uw leven.

De C-Klasse Limousine.

Gedistingeerde sportiviteit.

De C-Klasse Limousine koppelt onbegrensd rijplezier aan uniek comfort. Het fraaie design draagt de sensuele puurheid uit van de Mercedes-Benz vormgeving die ook onze grote limousines kenmerkt. De uitgekiende lichtgewicht constructie, uitmuntende aerodynamica en zuinige motoren maken het model een toonbeeld van efficiëntie. Verleg uw grenzen en beleef onovertroffen rijgenot.

De E-Klasse Limousine.

Toonbeeld van comfort en veiligheid op de weg.

De E-Klasse Limousine is het overtuigende resultaat van de nieuwe Mercedes-Benz designfilosofie. Het model belichaamt moderne stijl en gedistingeerde sportiviteit beter dan welke andere limousine uit het premiumsegment dan ook. De Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën ontlasten de bestuurder en zorgen voor comfort en veiligheid van een ongekend niveau voor een limousine. Zoals het een E-Klasse betaamt.

De nieuwe S-Klasse Limousine.

Het nieuwe businesscomfort.

De nieuwe S-Klasse Limousine stelt de automobiele norm voor efficiëntie en comfort. Met omvangrijke vernieuwingen is dit de koploper in het premiumsegment. Zo besteedt het model alle mogelijke aandacht aan het lichamelijke en geestelijke welzijn van de inzittenden. Met comfortsystemen die u naar wens energie geven of juist ontspannen en assistentiesystemen die alles in de gaten houden om de bestuurder meer dan ooit te ontzien. Voor exemplarische veiligheid in elke situatie.

De Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine.

De absolute wereldtop in luxueuze automobiliteit.

De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine combineert traditionele elegantie met superieure luxe. Vanuit elk perspectief onderstreept het indrukwekkende voorkomen deze stelling. Het interieur kenmerkt zich door een royale ruimte en architectuur, die zich tegelijkertijd manifesteert als multifunctionele werkplek en exclusieve salon. Met al het denkbare comfort dat u als First Class-reiziger mag verwachten. De bestuurder wordt ondersteund door ultramoderne assistentiesystemen.