Lease en koop.

De afbeelding toont het interieur van de A-Klasse Limousine vanuit het perspectief van de voorpassagier.

Ervaar de highlights van de A-Klasse Limousine.

Stap in.
Stap in.
De afbeelding toont een zijaanzicht van de A-Klasse Limousine.

Bent u nog steeds geïnteresseerd in de A-Klasse Limousine?

 Met slecht twee klikken vraag u een proefrit, showroombezoek of offerte aan.

 Met slecht twee klikken vraag u een proefrit, showroombezoek of offerte aan.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de geopende bagageruimte van de A-Klasse Limousine.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd. Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

A-Klasse Limousine Business Solutions.

A-Klasse Limousine Business Solution

A-Klasse Limousine Business Solutions.

De A-Klasse Limousine heeft iets revolutionairs; er zit beweging in zijn aanwezigheid, er straalt positieve verandering door zijn aura. Zo voelt het, en zo ziet hij eruit. Vanbinnen bedient u de A-Klasse Limousine via MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Een systeem dat meer en meer van u leert om u zodoende steeds beter te helpen. De Business Solutions A-Klasse Limousine is ook als Hybrid Plug-in verkrijgbaar.

Voor iedere Mercedes-Benz Business Solution geldt hetzelfde. U bent verzekerd van een bijzonder rijke standaarduitvoering, de modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en ze sluiten perfect aan bij de wensen van zowel de privé als zakelijk rijder.

A-Klasse Limousine Private Lease vanaf € 499,- per maand.

A-Klasse Limousine Privélease

A-Klasse Limousine Private Lease vanaf € 499,- per maand.

De A-Klasse Limousine toont zich van zijn meest sportieve kant met een dynamisch elegant uiterlijk. Daarbij is de innovatieve connectiviteit in de auto een ware ontdekking. Complex in techniek, eenvoudig in gebruik. De A-Klasse Limousine biedt meer ruimte, meer comfort, meer luxe, meer alles.

Wilt u de Mercedes-Benz A-Klasse privé leasen? Vanaf € 499,- per maand geniet u volop van alle luxe en comfort die bij deze ongekend rijk uitgevoerde auto standaard zijn inbegrepen.

A-Klasse Limousine: brandstofverbruik gecombineerd: 0,9 - 8,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 21 - 188 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling.&nbsp;De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>