eVito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

De 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 44.450 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 429 per maand*

Proefrit aanvragen

Nu tijdelijk 0% rente op een nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen.**

Kiest u ervoor om een nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen te leasen, dan profiteert u nu tijdelijk van 0% rente met een looptijd van maximaal 36 maanden. U rijdt de eVito Gesloten Bestelwagen vanaf € 619 per maand.** 100% elektrisch, 0% rente. De voorraad is beperkt, dus grijp uw kans en profiteer vandaag nog van deze scherpe rente-actie.

De nieuwste eVito: de eerste elektrische bestelwagen in zijn klasse.

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk). De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 137 km.1 De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 41 kWh en kan bij een laadvermogen van 7,2 kW in ca. 6 uur tijd  van 0 tot 100% worden opgeladen.

De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes “lang” en “extralang”. Met zijn laadruimte van 6,0 m³ resp. 6,6 m³ hebt u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 938 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 913 kg.

Bij uw eVito Gesloten Bestelwagen is het onderhoudspakket eMaintenance inbegrepen. Deze dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Lees meer over onderhoud voor uw eVito.

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen wanneer uw voertuig vooral in de stad onderweg is en gebruikt wordt voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

Benieuwd naar alle voordelen van de eVito Gesloten Bestelwagen?
Reserveer dan nu direct een proefrit en ervaar het zelf.

1

Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Het stroomverbruik is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

financiele-voordelen-zzp

Financiële voordelen als ZZP'er.

De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Door middel van de kleinschaligheidsaftrek, de milieu-investeringsaftrek en de winstvrijstelling. Zo kan het totale belastingvoordeel voor een ZZP’er oplopen tot ruim € 11.000 (!), met een bijtelling van 12%. Hierdoor valt de netto-investering terug naar € 30.000. Bekijk het rekenvoorbeeld aan de hand van de eVito Gesloten Bestelwagen en ontdek de voordelen voor u als ZZP’er. Zo onderneemt ook u duurzaam en bent u klaar voor de toekomst.

Financiële voordelen voor een B.V.

Ook voor B.V's moedigt de overheid elektrisch rijden aan. Onder meer met de kleinschaligheidsaftrek en de milieu-investeringsaftrek. Zo kan het totale belastingvoordeel bij aanschaf van een elektrische bedrijfswagen voor uw B.V. oplopen tot € 4.854,72. Hierdoor is de netto-investering een stuk lager dan de vanafprijs. De netto bijtelling zakt ook, want de bijtelling is dan slechts 12%. Voor het gedeelte tot € 68.507 geldt een belastingtarief van 37,10%, voor het gedeelte boven € 68.507 is het tarief 49,50%. Ontdek aan de hand van het rekenvoorbeeld de voordelen voor uw B.V. en onderneem duurzaam.

Highlights.

  1. Aandrijving
  2. Connectiviteit
  3. Betrouwbaarheid
  4. Binnenruimte
Elektrische energie zo efficiënt mogelijk gebruiken.

De intelligente bedrijfsstrategie zorgt voor een zo rendabel mogelijk energiegebruik: Met drie rijprogramma's en vier recuperatiefases kan het stroomverbruik en daarmee de actieradius worden geoptimaliseerd. De drie rijprogramma's "E+", "E" en "C" worden via de rijprogrammaschakelaar en de vier recuperatiefases "D–", "D", "D+" en "D++" worden via de stuurwielschakelpaddles gekozen. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen als het voertuig wordt vertraagd. De accu laadt bijvoorbeeld op wanneer u bergafwaarts rijdt, in plaats van energie te verliezen in de vorm van warmte door het remmen.

Uitstekend entertainment en altijd op de hoogte.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke aansluitingen zorgen voor de beste verbindingen en voor uitstekend entertainment. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Staat dag en nacht voor u klaar.

U zult uw eVito snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. U krijgt bij de levering een beproefd voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze omvangrijke wintertest met temperaturen tot -30 °C hebben doorstaan. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie en de bestendige materialen in het interieur zorgen ervoor dat het voertuig als visitekaartje voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

Genieten van uw werk.

Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de eVito brengt u met zijn riante binnenruimte in een opperbeste werkstemming. Op de robuuste en comfortabele stoelen beleeft u ook lange ritten uitermate ontspannen. In de winter is de standaardstoelverwarming voor de bestuurder een welkome aanvulling. Daarnaast is een optionele bijrijdersbank leverbaar, waarmee u voorin plaats hebt voor twee passagiers. De optionele audiosystemen zorgen onderweg voor een goede connectiviteit en goed entertainment. Bovendien helpt het navigatiesysteem Audio 40 u uw bestemming sneller te bereiken.

Een voorbeeldig veiligheidsniveau, ook met elektro-aandrijving.

Goed beschermd hoogspanningsboordnet.

De elektrisch aangedreven Vans van Mercedes-Benz ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests. Daarom zijn ze op het gebied van veiligheid op het toonaangevende niveau van Mercedes-Benz.

De aandrijflijn, de hoogspanningsaccu en de hoogspanningskabels zijn goed beschermd. Alle hoogspanningskabels zijn uitstekend geïsoleerd. Als de crashsensoren een ernstig ongeval waarnemen, wordt de spanning in het voertuig meteen uitgeschakeld.

Alles over elektrisch rijden. 

Meer weten over elektrisch rijden? Lees alles over duurzaam ondernemen, opladen en subsidies. Ontdek wat bij uw onderneming past. 

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de EQ Ready-app.

Hoeveel bereik heb ik echt met een elektrische bedrijfswagen? Hoe vaak moet ik een elektrische Mercedes-Benz opladen? 

De manier waarop u de elektrische bestelauto inzet bepaalt of elektrisch rijden bij uw onderneming past.  Benieuwd of een elektrische bedrijfswagen iets voor u is? Analyseer uw dagelijkse ritten met de EQ Ready-app en krijg antwoord op uw vragen. Zo kunt u erachter komen of elektrisch rijden bij uw onderneming past. De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met temperatuurscenario’s.

Veelgestelde vragen.

Hoe laadt u uw eVito op? En hoe haalt u het maximale uit uw elektrische bestelwagen? Hier vindt u alle antwoorden op uw veelgestelde vragen over de eVito.

Kom nu meer te weten over de eVito Gesloten Bestelwagen.

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Niet geldig in combinatie met de duurzaamheidspremie. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
** Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Actie alleen geldig op eVito Gesloten Bestelwagen met motorcode ME0. Geldig tot 31 december 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een eVito Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw eVito Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.

Lorem Ipsum