Specials | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Specials.

Flexibel en snel met Mercedes-Benz VanPartner.

Een oplossing die werkt voor u.

De economie trekt aan. Er wordt steeds meer verkocht en ook in de verkoop van auto's kunt u het merken. Dat betekent meer werk voor u. De continue ontwikkelingen in de verschillende branche vragen wel om een flexibele houding. Wij helpen u graag met úw vervoer, zodat de basis in ieder geval goed geregeld is.

Maak uw werk gemakkelijk met een Mercedes-Benz oplossing voor uw bestelwagen. Een ideale combinatie tussen een bestelwagen en een in- of ombouwoplossing.

Maak uw werk gemakkelijker.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Auto-ambulance.

Wilt u een auto transporteren omdat deze bijvoorbeeld niet meer op de openbare weg mag? Dan is een auto-ambulance of autotransporter de uitkomst.

Hydraulische handpompbediening

Met deze handpompbediening kunt u de oplegger iets kantelen en heeft u, dankzij de minder grote hellingshoek, geen oprijplanken nodig om de auto de ambulance op te rijden.

Glasresteel.

Met deze lichtgewicht opbouw kunt u een grotere hoeveelheid glas snel en vooral veilig vervoeren.

Rubberen inleg

Voor extra veiligheid.

Dé bestelwagen voor Automotive.

Wilt u een auto transporteren omdat deze bijvoorbeeld niet meer op de openbare weg mag? Dan is een auto-ambulance of autotransporter de uitkomst.

 

Betrouwbaar én veilig. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en een Mercedes-Benz dealer helpt deze optimaal uit te rusten.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.