Service en installatie | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Service en installatie.

Een Mercedes-Benz bestelwagen die tegen een stootje kan.

Voor service die verder gaat dan een glimlach.

Goede en snelle service is belangrijk voor uw klanten. Om uw klanten van dienst te zijn, is een handige mobiele werkplaats een must. Of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud, Mercedes-Benz heeft altijd de juiste oplossing voor uw werkzaamheden. Van een zuinige, betrouwbare bestelwagen tot de een op maat gemaakte opbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Mercedes-Benz VanPartner levert professionele oplossingen, volgens de standaard van Mercedes-Benz. Dat betekent onder meer een gegarandeerde levertijd en minimaal 24 maanden garantie.

Uw Mercedes-Benz bestelwagen zorgt voor een glimlach!

Inrichting.

U werkt efficiënt, overzichtelijk en veilig met een inrichting waarbij de laadruimte optimaal wordt benut. Zo heeft u bij iedere klus alles binnen handbereik.

Lichtgewicht

De inbouw is extra licht. Hierdoor kunt u voor iedere klus het maximale aantal benodigdheden meenemen.

Flexibel

Door een flexibele maatwerkoplossing heeft u altijd u de inrichting die geschikt is voor uw klus. U kunt zo efficiënt mogelijk aan de slag gaan.

 

Dakdrager systeem.

Niet genoeg ruimte? Met een passende dakdrager breidt u uw bestelwagen in een handomdraai uit. Zo weet u dus zeker dat u voor iedere klus alles mee kunt nemen.

Robuust

De dakdragers zijn zeer sterk en voldoen uiteraard aan alle richtlijnen. U gaat veilig op weg.

Dé bestelwagen voor de service en installatie.

Robuust, zuinig en betrouwbaar. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets meerdere keren verkozen tot Bestelauto van het Jaar. Overigens maakt het niet uit welke Mercedes-Benz bestelwagen u kiest, onze verkoop specialisten staan klaar om hem optimaal uit te rusten.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.