Personenvervoer | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Personenvervoer.

Onbezorgd van deur tot deur dankzij Mercedes-Benz VanPartner.

Waardevol transport vraagt om de beste oplossing.

Personenvervoer is zeer afwisselend en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. U wilt immers dat elke passagier comfortabel en veilig de plaats van bestemming bereikt. Optimaal rijcomfort door luchtvering, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid zijn letterlijk van levensbelang.

Ombouw van bussen of voertuigaanpassingen voor rolstoel- en groepsvervoer: de hoeveelheid in- en ombouwoplossingen is eindeloos. Met de juiste oplossing brengt u uw passagiers onbezorgd en comfortabel van deur tot deur.

U én uw passagiers kunnen op Mercedes-Benz vertrouwen!

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Rolstoelbus.

Met de flexibiliteit van een rolstoelbus combineert u de mogelijkheid van maximaal 8 zitplaatsen of 4 opstelplaatsen voor rolstoelen.

Inrijplaat

Met een inrijplaat kunnen passagiers eenvoudig met een rolstoel of scootmobiel uw voertuig inrijden. Een vergrendelsysteem zorgt voor een veilige en comfortabele rit.

Lift

Een lift maakt uw bus niet alleen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, het maakt uw dagelijks werk ook nog eens een stuk gemakkelijker.

Lage vloer buurtbus.

Dankzij de lage instap is de buurtbus goed toegankelijk voor mensen met een rollator of kinderwagen. De buurtbus biedt ruimte aan maximaal 8 personen.

Verlaagde instap

De verlaagde instap bestaat uit twee treden. Deze zijn voorzien van een felgele kleur, waardoor slechtzienden ook veilig in kunnen stappen.

Goed bereikbare zitplaatsen

Alle zitplaatsen zijn makkelijk bereikbaar en voorzien van een handgreep voor extra houvast tijdens het in- en uitstappen. Tevens is er ruimte om een rollator te plaatsen en vast te zetten.

Dé bestelwagen voor personenvervoer.

 

De Mercedes-Benz Sprinter is ruim en daardoor de eerste keuze voor personenvervoer. Informeer bij uw Mercedes-Benz dealer welk model en welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.