Nood- en hulpdiensten | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Nood- en hulpdiensten.

Vervoer waar u op kunt vertrouwen.

Wanneer elke seconde telt.

In uw werk kan het op seconden aankomen. Hoe sneller u op de plaats van bestemming bent, hoe beter. U moet altijd inzetbaar zijn en een betrouwbare, snelle bestelwagen is daarbij essentieel.

Met een maatwerkoplossing kunnen wij de juiste in- of ombouwoplossing aandragen voor uw bestelwagen. Van huisartsenpost tot verkeersregelaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als tijd belangrijk is, is betrouwbaar vervoer essentieel.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Traffic support.

Bent u op zoek naar voertuigen voor traffic support? Neem direct contact met ons op voor meer informatie en samen zoeken we naar de beste oplossing.

Dé bestelwagen voor hulpdiensten.

Betrouwbaar én snel. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en een Mercedes-Benz Van ProCenter helpt deze optimaal uit te rusten.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.