Bouwbedrijven | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Bouwbedrijven.

De beste bestelwagen dankzij de ideale in- of ombouwoplossing.

Uw partner op de bouwplaats.

De bouwsector blijft groeien en uw tijd is hoogstwaarschijnlijk schaars. Uw Mercedes-Benz dealer zorgt ervoor dat u de bestelwagen rijdt, die uw werk zo eenvoudig mogelijk maakt. Dit is veelal een combinatie van het juiste model en de ideale in- of ombouwoplossing.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Op uw Mercedes-Benz bestelwagen kunt u bouwen!

Dubbele cabines.

Ruimte, comfort én een functioneel design: het komt allemaal samen in de dubbele cabine van Mercedes-Benz. Zo gaat u goed voorbereid op weg.

Design

Functioneel en met oog voor detail. De dubbele cabine beschikt over een hoog afwerkingsniveau en is met zijn riante ruimte zeer geschikt voor het vervoer van zowel personen als goederen.

Comfort

De dubbele cabine heeft genoeg plek voor alle bouwmaterialen en is voorzien van comfortabele zitplaatsen voor uw collega's. Deze bestelwagen beschikt standaard over een ruime driezitsbank en airconditioning.

 

Dé bestelwagen voor in de bouw.

Veel ruimte, robuust en niet kapot te krijgen. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en een Mercedes-Benz dealer helpt deze optimaal uit te rusten.

De bestsellers van Mercedes-Benz.

De bestseller-voertuigen zijn vooraf uitgeruste basisvoertuigen die bij veel klanten uit de branche Bouwsector populair zijn. Deze basisvoertuigen zijn de ideale basis voor een op- of ombouw door een carrosseriebouwer.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken