Landbouw en groenvoorziening | VanPartner | Mercedes-Benz Vans

Landbouw en groenvoorziening.

Oplossingen die nét iets verder gaan.

Buiten de gebaande paden werken.

Werken in de natuur vraagt veel van een bestelwagen. Elk terrein moet namelijk bereikbaar zijn. Praktische inzetbaarheid, robuustheid en een hoog laadvermogen zijn de basisvoorwaarden. Een juiste in- of ombouwoplossing maakt uw werk gemakkelijker en leuker.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Blijf groeien met een Mercedes-Benz bestelwagen.

Open opbouw.

Met een open opbouw kunt een legio ladingen eenvoudig vervoeren. De goede kwaliteit en flexibiliteit van de opbouw maken uw werk gemakkelijk.

Kwaliteit

Dikker staal, een zinkbeschermlaag en een vloer van duurzaam hardhout of beton. De open opbouw is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lange levensduur. Uiteraard kunt u de opbouw helemaal aanpassen naar uw eigen wens.

Flexibiliteit

Afhankelijk van wat u moet vervoeren, kunt u laadbak invullen zoals u dat wilt. De neerklapbare en afneembare aluminium zijwanden zorgen ervoor dat u ook grote lengtes kunt vervoeren.

BE-trekkers.

De BE-trekker is beschikbaar in verschillende wielbasissen met een standaard- of dubbelcabine. De oplegger heeft een kleinere en lichter uitgevoerde koppelschotel en mag dus met een BE-rijbewijs bestuurd worden.

Maatwerk

Standaard wordt het chassis voorzien van een schotelframe, verlichting en remventielen. Uiteraard is dit uit te breiden met opties zoals zijbeplating, luchtvering, een trekhaak, een reservewiel en een gereedschapskist.

Dé bestelwagen voor landbouw en groenvoorziening.

 

De Sprinter Chassiscabine met open laadbak heeft zich onweerlegbaar bewezen. Pas de bestelwagen helemaal naar wens aan, voor optimale inzet. De ideale bestelwagen voor moeilijk begaanbaar terrein.

Onze VanPartners.

Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.