Avontuur | V-Klasse | Vans | Mercedes-Benz

Brengt u dichterbij het avontuur.

Of het nu regent, stormt of sneeuwt. Meer tractie om beter vooruit te komen.

Efficiënte motoren met een hoog koppel.

Behoren zowel de grotestadsjungle als de omliggende natuur tot uw territorium? De V-Klasse met permanente vierwielaandrijving 4MATIC [1] is op beide voorbereid. Dankzij het elektronische tractiesysteem 4ETS helpt de V-Klasse u een handje: of u nu over natte, gladde wegen of over met sneeuw of ijzel bedekte wegen rijdt. Hierbij spelen veiligheid, comfort en dynamiek altijd de hoofdrol, zodat u en uw passagiers altijd met een gerust hart onderweg zijn, ongeacht de weers- en wegdekomstandigheden. En aangezien de voertuighoogte ook met vierwielaandrijving onder de 2-meter-grens blijft, verliest de V-Klasse niets van zijn exemplarische gebruiksgemak en kan in garages, (ondergrondse) parkeergarages en wasstraten worden gereden.

[1] Permanente vierwielaandrijving 4MATIC is als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.

Bij een ongeval.

Bescherming op maat bij een ongeval

De uitgebreide uitrusting met airbags en verdere veiligheidssystemen in de V-Klasse zorgt voor optimale bescherming bij een ongeval. Tot de standaarduitrusting behoren airbags, windowbags en thorax/pelvis sidebags voor bestuurder en bijrijder. De optionele windowbags achterin breiden de airbagbescherming uit naar het passagierscompartiment. Met de ISOFIX-kinderzitjesverankering kunnen kinderzitjes eenvoudig op de afzonderlijke stoelen achterin of op twee zitplaatsen van de driepersoonsbank worden bevestigd.