Mercedes-Benz Vans V-Klasse | Ontspannen op weg!

Ontspannen de weg op met de Mercedes-Benz V-Klasse. 

Vanaf € 41.810 (excl. BTW/BPM)
Vanaf € 439 per maand*

Configureer nu

Het voertuigconcept van de V-Klasse.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse bent u met uw gezin ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

 

Een witte Mercedes-Benz V-Klasse staat in een loods.

Een waar genot voor alle zintuigen.

Een man bestuurt en bedient een Mercedes-Benz V-Klasse.

Dynamische rijprestaties ontspannen ervaren.

Een witte Mercedes-Benz V-Klasse rijdt door een bos.

Duurzaam – zowel in verbruik als in waardebehoud.

Revolutionair Infotainment: MBUX.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)

Met MBUX beschikt u standaard over een multimediasysteem dat nagenoeg niets te wensen overlaat. Het modulair opgebouwde Infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen, voor maar liefst 8 personen individualiseerbaar en uitbreidbaar: van de smartphone-integratie en de intelligente spraakbediening tot en met de Mercedes-Benz navigatie en de verkeersbordenassistent.

Ruimtewonder.

Maximaal acht personen en bagage – de V-Klasse is uitstekend geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer. Als veel ruimte nodig is, kunnen de stoelen ook volledig worden uitgenomen. Bij een maximale laadlengte van 2565 mm in de carrosserielengte extra lang (lang: 2335 mm, kort: 2090 mm) kunt u ook omvangrijke zaken vervoeren. Wanneer alle stoelen achterin worden uitgenomen, is een laadruimte van maar liefst 5010 l (lang: 4630 l, kort: 4200 l) beschikbaar voor bagage en vrijetijdsuitrusting.

Precies de juiste lengte voor u: de V-Klasse in de carrosserielengten kort, lang en extra lang.

Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Maximale laadlengte        
laadruimte
Carrosserielengte
Bagageruimtevolume
2090 mm
4200 l
4,90 m
610 l
2335 mm
4630 l
5,14 m
1030 l
2565 mm
5010 l
5,37 m
1410 l
Carrosseriehoogte: ca. 1,92 m. Past in praktisch elke ondergrondse parkeergarage. Bagageruimte bij maximaal 8 zitplaatsen.

Levensgroot.

Stap in en u zult van elke kilometer in de V-Klasse genieten. Hiermee zijn gezinnen en zakenlieden nóg ontspannender onderweg. Er kan nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Met de krachtige, onmiskenbare vormen is de V-Klasse een echte blikvanger – met name met de AMG Line of het nightpakket. Ook het interieur is groots: het variabele ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de multimediasystemen met uitstekende netwerkverbindingen zijn toonaangevend in het segment. Met de nieuwe topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk) [*] en negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit voor u een ware belevenis.

Een gezin dat door de bergen loopt.

Gezin

Een man loopt door de natuur, achter hem staat een witte Mercedes-Benz V-Klasse.

Avontuur

Twee zakenmannen en een net geklede chauffeur staan afgebeeld voor een Mercedes-Benz V-Klasse

Zakelijk gebruik

De voorkant van een witte Mercedes-Benz V-Klasse.

Dual Use

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

[1]

Brandstofverbruik gecombineerd: 5,9 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 156 g/km; efficiëntieklasse: A. De werkelijke verbruikswaarden zijn afhankelijk van het voertuiggewicht en de gekozen uitrustingen.

Comfort voor maximaal acht personen.    

2 rijen zitplaatsen - talloze mogelijkheden.

De V-Klasse groeit met u mee: In de beide rijen zitplaatsen achterin kunnen afzonderlijke zitplaatsen evenals twee- en driepersoonsbanken in de veelzijdigste varianten worden gecombineerd. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen al in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt. Als zeven plaatsen voldoende zijn, kan de eerste rij zitplaatsen achterin met een tweepersoonsbank of met twee afzonderlijke zitplaatsen worden uitgerust. Absolute uitschieter in comfort zijn de luxestoelen op de eerste rij zitplaatsen achterin. Praktische details, zoals het stoelrailsysteem waarop banken en stoelen verticaal kunnen worden verschoven of de vis-à-vis-positionering, vervullen ook veeleisende individuele comfortwensen.

Veiligheids- en assistentiesystemen.

Altijd een behulpzame assistent aan boord. 

Het is een genot om met de V-Klasse onderweg te zijn. Maar in sommige verkeerssituaties kan ondersteuning welkom zijn. Daarom kan de V-Klasse met een groot aantal assistentiesystemen worden uitgerust die de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  1. Zijwindassistent

  2. Rijassistentiepakket

  3. Led-intelligent Light System

  4. Actieve parkeerassistent met 360°-camera

  5. Grootlichtassistent plus

Impressies van de Mercedes-Benz V-Klasse.

     

* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig bij afname van een ServiceCare product, genoemd tarief is exclusief het maandtarief voor het gekozen ServiceCare product. Looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Geldig tot 30 september 2021. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum