Mercedes-Benz V-Klasse – Mercedes-Benz bedrijfswagens

 De Mercedes-Benz V-Klasse: hét visitekaartje voor uw bedrijf. 

Vanaf € 49.025 (excl. btw/BPM)

 

Configureer nu

Zakelijk op pad met de V-Klasse.

De V-Klasse heeft standaard plaats voor 8 stoelen. U kunt de indeling naar wens aanpassen, bijvoorbeeld door de laadruimte te vergroten of juist de passagiers meer ruimte te geven. De bedrijfswagen is zelfs om te toveren tot een rijdende vergaderzaal: u kunt de passagiersstoelen namelijk tegenover elkaar zetten. Efficiëntie ten top. 

De V-Klasse is ideaal voor personenvervoer:

  •     *Aangenaam stil 

  •     *Koersvast door zijwindassistent 

  •     *Veelzijdig en uitgebreid multimediasysteem

  •     *Plek voor 7 passagiers én genoeg ruimte voor bagage

  •     *Luxe interieur: onder andere groot navigatiescherm en centraal bedieningspaneel

 

Een witte Mercedes-Benz V-Klasse staat in een loods.

Fascinerende uitstraling.

Een man bestuurt en bedient een Mercedes-Benz V-Klasse.

Opties voor optimaal comfort 

Een witte Mercedes-Benz V-Klasse rijdt door een bos.

Duurzaam – zowel in verbruik als in kwaliteit.

De V-Klasse heeft ruim plek voor collega’s en klanten.

Met plaats voor maximaal 8 personen en bagage is de Mercedes-Benz V-Klasse zeer geschikt voor personenvervoer op zakelijk gebied. Of u nu met uw collega’s onderweg bent of een event bezoekt met klanten. En heeft u meer laadruimte nodig? U kunt de stoelen tijdelijk uit de bedrijfswagen halen. Als u bijvoorbeeld alle stoelen achterin weghaalt, heeft u een laadruimte van maar liefst 5010 l (lang: 4630 l, kort: 4200 l) voor bagage of goederen.

We hebben de V-Klasse in de carrosserielengten kort, lang en extra lang. Ontdek wat bij u past.

 

Ruimtewonder.

Maximaal acht personen en bagage – de V-Klasse is uitstekend geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer. Als veel ruimte nodig is, kunnen de stoelen ook volledig worden uitgenomen. Bij een maximale laadlengte van 2565 mm in de carrosserielengte extra lang (lang: 2335 mm, kort: 2090 mm) kunt u ook omvangrijke zaken vervoeren. Wanneer alle stoelen achterin worden uitgenomen, is een laadruimte van maar liefst 5010 l (lang: 4630 l, kort: 4200 l) beschikbaar voor bagage en vrijetijdsuitrusting.

Precies de juiste lengte voor u: de V-Klasse in de carrosserielengten kort, lang en extra lang.

Carrosserielengte
Kort
Lang
Extra lang
Maximale laadlengte        
laadruimte
Carrosserielengte
Bagageruimtevolume
2090 mm
4200 l
4,90 m
610 l
2335 mm
4630 l
5,14 m
1030 l
2565 mm
5010 l
5,37 m
1410 l
Carrosseriehoogte: ca. 1,92 m. Past in praktisch elke ondergrondse parkeergarage. Bagageruimte bij maximaal 8 zitplaatsen.

De veiligheidssystemen van de V-Klasse voor zakelijk gebruik.

Stap in en geniet van elke kilometer. Dankzij de veiligheidssystemen biedt de Mercedes-Benz V-Klasse veiligheid met een uniek rijcomfort. Zoals bijvoorbeeld het optionele rijassistentiepakket. Dit helpt de bestuurder om een veilige afstand aan te houden, voertuigen in de dode hoek waar te nemen en niet onbedoeld de rijstrook te verlaten. Ontdek alle mogelijke optionele veiligheidssystemen. 

Veiligheids- en assistentiesystemen.

Altijd een behulpzame assistent aan boord. 

Het is een genot om met de V-Klasse onderweg te zijn. Maar in sommige verkeerssituaties kan ondersteuning welkom zijn. Daarom kan de V-Klasse met een groot aantal assistentiesystemen worden uitgerust die de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen.

Comfort voor maximaal acht personen.    

2 rijen zitplaatsen - talloze mogelijkheden.

De Mercedes-Benz V-Klasse groeit met u mee. Standaard zijn achterin 4 comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd, maar we kunnen zowel twee- als driepersoonsbanken inbouwen. Zelfs in de kleinste carroserielengte zijn 2 driepersoonsbanken mogelijk, wat de V-Klasse meteen tot een 8-zitter maakt. Bekijk de mogelijkheden. 

Ook geïnteresseerd in de V-klasse voor uw gezin? Ontdek hem hier

 

Impressies van de Mercedes-Benz V-Klasse.

     

Service voor de V-Klasse.

Wij zorgen altijd voor optimale bedrijfswagens. Ook na aankoop. Want met onze services blijft uw Mercedes-Benz V-Klasse in topconditie. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van verlengde garantie en/of dekking van kosten voor reparatie en onderhoud volgens de richtlijnen van de fabriek. Ontdek onze pakketten ServiceCare Complete, Maintenance of ExtendedWarranty. 

Voorraad V-Klasse.

Past de V-Klasse goed bij uw bedrijfsvoering? We hebben altijd een ruim aanbod modellen van de V-Klasse beschikbaar. Bekijk de bedrijfswagens op voorraad en kies de V-Klasse die het best aansluit op uw wensen. Dan vervoert ook u uw collega’s of klanten met de kwaliteit die u van ons gewend bent.