De Mercedes-Benz V-Klasse.

Vanaf € 35.905,- (excl. BTW/BPM)

Configurator

Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse ervaren avonturiers ieder moment nog intenser. Bovendien komen passagiers comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Zakelijk gebruik

Avontuur

Gezin

Highlights.

  1. Design
  2. Cockpit
  3. Stoelen
  4. Flexibiliteit
  5. Bagageruimte
Aangename ambiance.

Een belevenis voor de zintuigen – visueel, ergonomisch en qua gevoel. Exclusieve details als het mediadisplay met hoogwaardige glazen oppervlak benadrukken de hoogwaardige kwaliteit.

Ruime cockpit.

Het interieur beschikt over een perfect ontworpen cockpit die met eersteklas materialen is afgewerkt. Het panoramaschuifdak[1] verwent u met nóg meer licht en lucht.

[1] Het panoramaschuifdak is als optie leverbaar. Bij de V-Klasse EXCLUSIVE is dit standaard.

Ruimtewonder.

Met de V-Klasse kunnen tot acht personen en veel bagage worden vervoerd. Standaard zijn achter vier comfortabele afzonderlijke stoelen aanwezig[1], die op elk gewenst moment gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

[1] Naar keuze.

Ruimte voor flexibiliteit.

Met de schuifdeur aan de linkerzijde[1] beschikt het model over een extra toegang om in en uit te laden of in en uit te stappen, wat praktisch is bij weinig ruimte.

[1] De schuifdeur links is als optie leverbaar voor de V-Klasse en standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.

De ideale bagageruimte.

De Mercedes-Benz V-Klasse beschikt over een intelligent interieurconcept en uitgebreide mogelijkheden om gemakkelijk te kunnen in- en uitladen, zoals de afzonderlijk te openen achterruit. [1]

[1] De afzonderlijk te openen achterruit is als optie leverbaar voor de V-Klasse en standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw V-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Afstandspilot DISTRONIC

COLLISION PREVENTION ASSIST

Zijwindassistent

Spoorassistentiepakket

ATTENTION ASSIST

Rijassistentiepakket

Dodehoekassistent

PRE-SAFE®

Parkeerpakket met achteruitrijcamera

Parkeerpakket met 360°-camera

Led-Intelligent Light System

Verkeersbordenassistent