ServiceCare Complete pakket | Mercedes-Benz Bedrijfswagens
ServiceCare: vrouw en twee mannen voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans en een sleutel

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Het reparatie- en onderhoudspakket met complete dekking.

Goed onderhoud is de beste verzekering voor de bedrijfszekerheid van uw bedrijfswagen. Met Mercedes-Benz ServiceCare Complete kiest u voor een onderhoudscontract waarmee alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en vervanging van slijtagedelen, zijn gedekt. Voor een vast bedrag per maand1 kunt u niet alleen vertrouwen op de maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagen, maar houdt u ook grip op de kosten.

Alle kenmerken in één oogopslag.

Met ServiceCare Complete maakt Mercedes-Benz het u wel heel gemakkelijk om uw bedrijfswagen optimaal te onderhouden tegen vast budgetteerbare kosten en op goed planbare momenten.

Wat is ServiceCare Complete.

Het onderhoudspakket ServiceCare Complete dekt onderhoud en reparaties aan uw bedrijfswagen. In detail omvat dit het regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksrichtlijnen - inclusief de airconditioning. Daarbij zijn ook inbegrepen de vervanging van slijtageonderdelen zoals remmen, accu, wielophanging, etc. Tussentijds motorolie bijvullen is eveneens inbegrepen in dit onderhoudscontract. Bovendien dekt ServiceCare Complete vrijwel alle onderdelen, zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen en airconditioning. Verder is het pakket inclusief APK en MobiloVan2

Looptijd en kilometrage.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete kan worden afgesloten voor een maximale duur van 7 jaar, met een maximum van 300.000 km3 na de eerste registratie van uw nieuwe bedrijfswagen.

Voor nieuwe en Certified (tweedehands) bedrijfswagens.

ServiceCare Complete voor nieuwe bedrijfswagens.

Het onderhoudspakket ServiceCare Complete kan op elk moment tijdens de eerste 12 maanden (met een maximum van 50.000 km) na de eerste registratie worden aangeschaft. Mits het onderhoud tot dan toe is uitgevoerd conform de onderhoudsvoorschriften van Mercedes-Benz. Voor bedrijfswagens die voldoen aan deze criteria kunt u met behulp van de ServiceCare Calculator de tarieven van ServiceCare Complete berekenen. Voor voertuigen die buiten deze criteria vallen, bieden wij maatwerk. Uw Mercedes-Benz Van ProCenter geeft u in dat geval graag een op de kenmerken van uw bedrijfswagen afgestemde offerte.

Aanschaf ServiceCare Complete voor Certified bedrijfswagens.

Ook voor uw Mercedes-Benz Certified Bedrijfswagen kunt u kiezen voor ServiceCare Complete. Direct bij aanschaf van een Mercedes-Benz Certified Voertuig kunt u een ServiceCare Complete pakket afsluiten met een looptijd tot maar liefst 36 maanden, met een maximum van 100.000 km, na uw eerste registratie van de betreffende bedrijfswagen4. De omvang van het ServiceCare Complete onderhoudspakket voor een Certified bedrijfswagen is gelijk aan die voor nieuwe Mercedes-Benz Bedrijfswagens en is daarmee een alles-in-een-pakket voor onderhoud, reparatie en slijtagedelen, tegen een vast bedrag per maand.

Interesse? Uw Mercedes-Benz Van ProCenter vertelt u graag meer en maakt voor u een offerte op maat.

1 Uitgezonderd eventuele indexering.

2 MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie en geldt voor twee jaar na eerste registratie van uw nieuwe bedrijfswagen, zonder enige serviceverplichtingen en voor alle modellen. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds voor een jaar verlengd na een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz Van ProCenter, met een maximum van 30 jaar. Bekijk hier de volledige voorwaarden. 

3 De volledige voorwaarden, alsmede informatie over andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.

4 Het aanbod van ServiceCare Complete geldt alleen voor regulier transport- en service-inzet. Taxi-en/of koeriers-inzet of andere aangepaste inzet zijn uitgesloten.