Certified x ServiceCare Complete | Mercedes-Benz Vans

  Mercedes-Benz Certified x ServiceCare Complete.

 

Een Certified (gebruikte) bedrijfswagen met een compleet reparatie- en onderhoudspakket. Dat is Mercedes-Benz Certified x ServiceCare Complete.

Een occasion met maximale zekerheid.

Kiezen voor een Certified1 bedrijfswagen van Mercedes-Benz is kiezen voor de beste occasion die u maar kunt bedenken. Zorgvuldig gecontroleerd en in absolute topconditie. Combineer dat met de diensten van ServiceCare Complete en uw auto blijft vervolgens in de best mogelijke staat. ServiceCare Complete is het alles-in-één-pakket voor onderhoud, reparatie, slijtageonderdelen én verlengde garantie. Daarmee kiest u tegen een vast bedrag per maand voor maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten.

Interesse in een Mercedes-Benz Certified Bedrijfswagen? Via de link hieronder ontdekt u het complete aanbod. Uw Mercedes-Benz Dealer geeft u vervolgens graag meer informatie over de tarieven voor ServiceCare Complete voor uw gewenste bedrijfswagen.

Alle kenmerken in één oogopslag.

Met ServiceCare Complete maakt Mercedes-Benz het u wel heel gemakkelijk om uw bedrijfswagen optimaal te onderhouden tegen vast budgetteerbare kosten en op goed planbare momenten.

Wat is ServiceCare Complete.

Het onderhoudspakket ServiceCare Complete dekt onderhoud en reparaties aan uw bedrijfswagen. In detail omvat dit het regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksrichtlijnen - inclusief de airconditioning. Daarbij zijn ook inbegrepen de vervanging van slijtageonderdelen zoals remmen, accu, wielophanging, etc. Tussentijds motorolie bijvullen is eveneens inbegrepen in dit onderhoudscontract. Bovendien dekt ServiceCare Complete vrijwel alle onderdelen, zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen en airconditioning. Verder is het pakket inclusief APK en MobiloVan2

Looptijd en kilometrage.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete voor Certified bedrijfswagens kan direct bij aanschaf worden afgesloten voor een looptijd tot maar liefst 36 maanden, met een maximum van 100.000 km, na uw eerste registratie van de betreffende bedrijfswagen3.

Voordelen van Mercedes-Benz ServiceCare.

Met ServiceCare Complete maakt Mercedes-Benz het u gemakkelijk om uw Certified bedrijfswagen optimaal te onderhouden tegen vast budgetteerbare kosten en op goed planbare momenten. 

 

Reparaties en onderhoud in één pakket.

Reparaties, vervanging van slijtageonderdelen, onderhoud en onverwachte werkzaamheden buiten de garantie zijn gedekt.

Geen onverwachte werkplaatskosten.

Voor een ServiceCare pakket geldt altijd een vast maandbedrag. U betaalt dus geen extra kosten.

Uw bedrijfswagen altijd in topconditie.

Dankzij reparaties, vervanging van slijtageonderdelen, onderhoud en garantie blijft uw bedrijfswagen altijd in topconditie.


Zelfde dekking.

ServiceCare Complete voor een Certified bedrijfswagen is gelijk aan die voor nieuwe Mercedes-Benz Bedrijfswagens. 

1 Een Certified voertuig is maximaal 6 jaar oud en heeft minder dan 160.000 km gereden. Het ServiceCare Complete aanbod geldt alleen voor Certified voertuigen, max. drie jaar na eerste kentekenregistratie en minder dan 100.000 km.

2 MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie en geldt voor twee jaar na aanschaf van uw Certified bedrijfswagen, zonder enige serviceverplichtingen en voor alle modellen. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds voor een jaar verlengd na een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz Van ProCenter, met een maximum van 30 jaar. Bekijk hier de volledige voorwaarden. 

3 De volledige voorwaarden, alsmede informatie over andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.