ServiceCare Complete voor uw gebruikte bestelwagen | Mercedes-Benz

  

 

Uniek van Mercedes-Benz: een gebruikte Certified bestelwagen met een compleet reparatie- en onderhoudspakket.

Rijden in een perfect onderhouden bestelwagen van Mercedes-Benz. Dat is Mercedes-Benz Certified in combinatie met de beste services van ServiceCare Complete. Voor een vast bedrag per maand upgraden wij uw bestelwagen met ServiceCare Complete: het alles-in-een-pakket voor onderhoud, reparatie, slijtageonderdelen én verlengde garantie. Ook als het een Certified occasion is!1 Met ServiceCare Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Dát onderneemt en rijdt een stuk lekkerder.

Ontdek het aanbod van onze Certified occassions. Heeft u interesse in een ServiceCare Complete reparatie- en onderhoudspakket voor uw gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt. 

Wat is ServiceCare Complete?

ServiceCare Complete is het reparatie- en onderhoudspakket met complete dekking. Met dit meest uitgebreide pakket is uw bestelwagen altijd inzetbaar en houdt u maximaal grip op de kosten. Alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en het vervangen van slijtageonderdelen, zijn gedekt tegen een vast maandbedrag.

Wat zit er in ServiceCare Complete?

  • Vervanging van slijtageonderdelen (zoals remmen, accu, wielophanging etc.)
  • Regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksrichtlijnen, ook de airco
  • Verlengde garantie dekt vrijwel alle onderdelen (zoals de motor, versnellingsbak, elektronica etc.)
  • APK en MobiloVan (24/7 pechhulp)

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz ServiceCare?

 

Reparaties en onderhoud in één pakket.

Reparaties, vervanging van slijtageonderdelen, onderhoud en onverwachte werkzaamheden buiten de garantie zijn gedekt.

Geen onverwachte werkplaatskosten.

U sluit een ServiceCare pakket altijd af voor een vast maandbedrag, er zijn dus geen extra kosten.

Uw bestelwagen altijd in topconditie.

Dankzij reparaties, vervanging van slijtageonderdelen, onderhoud en garantie blijft uw bestelwagen altijd in topconditie.

Ook voor uw gebruikte bestelwagen.

Uniek: onze ServiceCare pakketten zijn verkrijgbaar voor uw gebruikte bestelwagen met het Certified label.1

1. Een Certified voertuig is maximaal 6 jaar oud en heeft minder dan 160.000 km gereden. Het ServiceCare Complete aanbod geldt alleen voor Certified voertuigen, max. drie jaar na eerste kentekenregistratie en minder dan 100.000 km.

2. 4,99% rente op Certified bestelwagens. De maximale looptijd bedraagt 60 maanden. Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Het genoemde tarief is gebaseerd op Netto Financiële Lease. Aanbod onder voorbehoud van financiële acceptatie. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter. Actie geldig t/m 31 maart 2022.