Service B: groot onderhoud voor bedrijfswagens | Mercedes-Benz

Service B

Groot onderhoud

Maak nu uw afspraak online

Service B is een zeer grondige check van uw Mercedes-Benz bedrijfswagen. Zie het als een grote onderhoudsbeurt. De display in het dashboard geeft vanzelf aan wanneer groot onderhoud nodig isZo blijft u altijd zorgeloos op pad gaan en is de bedrijfswagen zelf nooit een reden voor vertraging. Bij uw Mercedes-Benz Servicepartner weet u dat de bedrijfswagen altijd het beste onderhoud krijgt. 

Wanneer de bedrijfswagen een grote onderhoudsbeurt Service B nodig heeft.

Hoe vaak uw bedrijfswagen of bestelwagen groot onderhoud nodig heeft, hangt onder meer af van het model bedrijfswagen, type motor en gebruik. Daarom helpen we u een handje. De display van het dashboard van uw bestelwagen geeft een seintje. Neem contact op met uw Mercedes-Benz Servicepartner om een afspraak te maken voor groot onderhoud. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Zo houdt u de bedrijfswagen in topconditie.  

Goed om te weten: is de bestelwagen verbonden met Mercedes me en heeft u de optie Service & Maintenance Management aangevinkt? Dan krijgt uw Servicepartner ook een melding. Zij nemen dan zelf contact met u op.

Werkzaamheden bij Service B.

De precieze werkzaamheden en kosten verschillen per model bedrijfswagen. Natuurlijk stemt uw Mercedes-Benz Servicepartner dit altijd van tevoren met u af. Dit doen onze monteurs sowieso bij groot onderhoud: 

●      Alle werkzaamheden van Service A

●      Zichtbare onderdelen van de motor checken

●      Controle van de stuurbekrachtiging, het oliepeil en de accu

●      Controle van de V-riem, remvloeistof en ophanging

●      Extra controle op de carrosserie

Verschil tussen Service B (grote beurt) en Service A (kleine beurt).

Altijd een bedrijfswagen in topconditie? Service A en Service B wisselen elkaar af. Onze monteurs controleren de bedrijfswagen tijdens een kleine beurt op essentiële punten, terwijl een grote beurt een stuk uitgebreider is. Lees meer over Service A of maak direct een afspraak voor groot onderhoud.