Service A: kleine onderhoudsbeurt voor bedrijfswagens | Mercedes-Benz

Service A

Klein onderhoud

Maak nu uw afspraak online

Service A is een kleine beurt waarbij onze monteurs uw Mercedes-Benz bedrijfswagen op de meest essentiële punten controleren. De display in het dashboard geeft vanzelf aan wanneer klein onderhoud nodig is. Zo blijft uw bestelwagen fit en verkleint u de kans op dure reparaties. Bij uw Mercedes-Benz Servicepartner weet u dat de bedrijfswagen altijd het beste onderhoud krijgt. 

Wanneer heeft een bedrijfswagen klein onderhoud Service A nodig? 

Hoe vaak uw bedrijfswagen of bestelwagen klein onderhoud nodig heeft, hangt onder meer af van het model bedrijfswagen, type motor en gebruik. Daarom helpen we u een handje. De display van het dashboard van uw bestelwagen geeft een seintje. Neem contact op met uw Mercedes-Benz Servicepartner om een afspraak te maken voor een kleine beurt. 

Goed om te weten: is de bedrijfswagen verbonden met Mercedes me en heeft u de optie Service & Maintenance Management aangevinkt? Dan krijgt uw Servicepartner ook een melding. Zij nemen dan zelf contact met u op.  

Werkzaamheden bij Service A.

De precieze werkzaamheden en kosten verschillen per model bedrijfswagen. Uw Mercedes-Benz Servicepartner stemt dit altijd van tevoren met u af. Dit doen onze monteurs sowieso bij een kleine onderhoudsbeurt:

●      Olie verversen

●      Oliefilter vervangen

●      Remsysteem controleren

●      Bandenspanning controleren

●      Banden controleren op schade of scheuren

●      Lampen controleren

●      Ruitensproeiers controleren 

●      Controleren en indien nodig bijvullen van ruitensproeiervloeistof

●      Conditie van de accu controleren 

Verschil tussen Service A (kleine beurt) en Service B (grote beurt).

Met Service A blijft uw bedrijfswagen fit, met Service B blijft uw bedrijfswagen in topconditie. 

Want onze monteurs controleren de bedrijfswagen tijdens een kleine beurt op essentiële punten, terwijl een grote beurt een stuk uitgebreider is. Denk aan een check op de werking van alle functionaliteiten en inspectie op slijtage en defecten. Service A en Service B wisselen elkaar af, zo blijft uw bedrijfswagen probleemloos van A naar B rijden. Lees meer over Service B of maak direct een afspraak voor klein onderhoud.