Originele Onderdelen | Originele onderdelen | Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz Originele onderdelen in één oogopslag.

Mercedes-Benz Originele onderdelen. Onderdeel van uw succes.

Mercedes-Benz Originele onderdelen staan garant voor uitstekende kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid.

Mercedes-Benz Originele onderdelen verenigen al onze expertise als autofabrikant: ze worden speciaal voor Mercedes-Benz voertuigen en de betreffende componenten ontwikkeld en grondig getest. Elke bestelwagen bestaat namelijk uit duizenden precies op elkaar afgestemde Mercedes-Benz Originele onderdelen. Zo wordt gewaarborgd dat alle schakels in de keten perfect in elkaar grijpen.

Originele onderdelen worden uitvoerig onder normale en extreme omstandigheden op betrouwbaarheid en kwaliteit getest. Alleen wanneer de onderdelen aan de strenge eisen van Mercedes-Benz voldoen, mogen deze worden verkocht.

Mercedes-Benz Originele onderdelen vormen de eerste keuze met het oog op de rijeigenschappen, het comfort en het waardebehoud van uw bestelwagen en staan, naast een lange levensduur, garant voor een hoge mate van functionaliteit en belastbaarheid.

Uw voordelen in één oogopslag:

  • Exacte pasvorm, op maat gemaakt voor uw Mercedes-Benz voertuigen
  • Uitgebreid geteste Mercedes-Benz Originele onderdelen kwaliteit voor optimale veiligheid
  • Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur voor maximale voertuigbeschikbaarheid
  • Robuuste materialen voor optimale bescherming tegen slijtage
  • Snelle, gespecialiseerde en gestandaardiseerde montage ter vermijding van lange wachttijden
  • Efficiëntie en langdurig waardebehoud van de voertuigen

Mercedes-Benz originele remmen: korte remwegen. Lange levensduur.

In geval van nood is het belangrijk om snel tot stilstand te komen: Mercedes-Benz originele remsystemen zijn perfect afgestemd op de veiligheidssystemen in uw bestelwagen, zoals ABS en ESP. De remsystemen zijn speciaal voor uw bestelwagen ontwikkeld, waardoor deze snel kunnen worden ingereden en een korte remweg is gewaarborgd, zelfs bij extreme belasting. De hoge kwaliteit van de remmen zorgt bovendien voor geringe slijtage en optimale bescherming tegen corrosie. En daar profiteert u van met lagere onderhoudskosten en meer veiligheid.

Mercedes-Benz originele luchtfilters: zuivere lucht voor een zuiver motorvermogen.

Met schone lucht werkt uw motor zeer effectief en zuinig: Mercedes-Benz originele luchtfilters combineren een krachtig filtervermogen met een hoge luchtdoorlatendheid. Op deze wijze kunnen stof en vuil onmogelijk in de verbrandingsruimte terechtkomen en levert de motor uitstekende prestaties bij een laag brandstofverbruik.  

Mercedes-Benz Origineel oliefilter: de bodyguard voor uw motor.

Mercedes-Benz originele oliefilters beschikken over een indrukwekkend filtervermogen en filteren vrijwel alle verontreinigingen uit het oliecirculatiesysteem. Hierdoor wordt gevolgschade aan het brandstofinspuitsysteem en de motor van uw bestelwagen voorkomen. De hoge kwaliteit staat garant voor een lange levensduur van het filter. Dankzij Mercedes-Benz originele oliefilters levert de motor voortdurend topprestaties, zodat u van een laag brandstofverbruik kan profiteren.

Mercedes-Benz originele bumpers: optimale pasvorm voor maximale bescherming.

Een ongeval is zo vergeten: Mercedes-Benz originele bumpers beschikken over een optimale pasvorm. De Mercedes-Benz originele voorbumper beschermt de motor, bestuurder en voetgangers bij een frontale botsing en is daarom een belangrijk onderdeel van uw bestelwagen. De Mercedes-Benz originele voorbumper is ontworpen met het oog op maximale veiligheid, aerodynamica en efficiëntie. De voorbumper beschermt bovendien de onderdelen aan de voorzijde van uw model.

Mercedes-Benz originele schokdempers: veilig rijcomfort, ook op slechte wegen.

Profiteer optimaal van comfort en veiligheid, zelfs op slechte wegen: Mercedes-Benz originele schokdempers zijn van robuuste en hoogwaardige materialen vervaardigd en hebben een hoog incasserings- en dempingsvermogen. Hierdoor profiteert u van een lange levensduur en bent u altijd veilig op weg. Omdat de schokdempers perfect op de banden en het chassis zijn afgestemd, wordt het risico op bandenschade eveneens verminderd. Mercedes-Benz originele schokdempers vormen bovendien een harmonieus geheel met de veiligheidssystemen in uw bestelwagen.