De Marco Polo. Comfortabele camper.

Make your move.

MBUX en MBAC: maatstaven bij infotainment en voertuigbediening.

MBUX zorgt voor informatie, entertainment en connectiviteit in uw Marco Polo. Het is zo eenvoudig dat u zich snel ermee vertrouwd voelt en zo modulair dat u precies de functies aanschaft die u nodig hebt.

Exclusief voor campers is er Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). Hiermee stuurt u belangrijke camperfuncties aan en kunt u handige informatie opvragen – vóór vertrek, bij het kamperen of naderhand. Ook bij de bediening bent u flexibel: u bedient MBAC via het touchscreen net als via de app op de smartphone.

MBUX en Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC)

Zo nauw was u nog nooit met uw voertuig verbonden: MBUX en MBAC bieden u geheel nieuwe mogelijkheden voor het opvragen van informatie en het aansturen van boordfuncties – ook via de app op de smartphone.

MBUX met routeselectie en touch

Via touch naar uw bestemming: gebruiksvriendelijk door het haarscherpe touchscreen – en uw Marco Polo laat u zien hoe u het beste op uw bestemming komt.

Mercedes me-app

MBUX kunt u ook via de app bedienen. Dat is bijvoorbeeld erg handig wanneer u op afstand de vulpeilwaarden van uw voertuig wilt controleren.

Reis slimmer

Met Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kunnen belangrijke elektrische componenten van de camper, zoals de verwarming, het dak of de koelbox, comfortabel worden geregeld en kunt u praktische informatie oproepen.

Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC)-app

 

Dankzij de MBAC-app vindt u belangrijke informatie over uw camperuitrusting ook op uw smartphone. Zo kunt u bijvoorbeeld vóór vertrek gemakkelijker nagaan of alles startklaar is.

MBAC-dakbediening

 

Het elektrisch bedienen van het uitzetdak betekent echt een stuk meer comfort. Met de MBAC-app kunt u het zelfs vanaf uw mobiele eindapparaat openen en sluiten.

Voor sommige services van MBUX en Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) zijn optionele en betaalde services vereist, die u via Mercedes me erbij moet aanschaffen.

Met nog meer stijl op avontuur.  

De speciale modellenserie ArtVenture.

Neem de vrijheid en beleef avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Met keuze uit drie decors voor de zijkanten van het voertuig, alle in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, alsmede de eveneens aquamarijnkleurige harmonicahoes bent u stijlvol onderweg. Voorts heeft het uitzetbare dak bij het speciale model ArtVenture een grote frontruit. Daarbij komen andere design- en comfortopties – zoals de EASY-PACK-achterklep. Of het nu in de Marco Polo, in de Marco Polo HORIZON of in de Marco Polo ACTIVITY is: met dit speciale model hebt u uw individuele outfit altijd bij u.

Metallic-lakken

Het speciale model is leverbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Kleurige harmonicahoes  

De harmonicahoes is aquamarijnkleurig, passend bij de foliëring.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig kunt u kiezen uit drie optionele decors, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Grote frontruit

De grote frontruit zorgt voor veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Design- en comfortuitrustingen, optioneel  

De elektrisch openende EASY-PACK-achterklep en de sfeerverlichting aan de onderrand van het keukentje behoren tot de fraaie opties van het speciale model.  

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum