Service componenten | Financiële diensten | Mercedes-Benz Vans
Man zit achter een bureau en kijkt naar zijn computerscherm

Service componenten.

Elke dag weer gáát u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service- en financieringsvormen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste oplossing staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech. Uw dealer zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd. 

Met Mercedes-Benz servicecomponenten stelt u een pakket op maat samen, waarin u precies bepaalt wat u zelf regelt en wat u aan ons overlaat.

ServiceCare Extended Warranty (verlengde garantie).

In uw leaseovereenkomst kunt u aanvullende garantie na afloop van de fabrieksgarantie opnemen. Vind hier meer over onze ServiceCare Extended Warranty.

Reparatie, onderhoud en banden. 

U kunt reparatie, onderhoud en banden in uw leaseovereenkomst opnemen maar ook los aanschaffen. U heeft keuze uit twee Reparatie- en Onderhoudsovereenkomsten: ServiceCare Complete, ServiceCare Maintenance. Reparatie en onderhoud wordt altijd uitgevoerd door erkende Mercedes-Benz dealers. Daarmee bent u gegarandeerd verzekerd van de Mercedes-Benz kwaliteit voor uw wagenpark.
Brandstofpas Houderschapsbelasting
Mercedes-Benz Financial Services kan ook de brandstofadministratie voor u uit handen nemen. Met behulp van de brandstofpas kunt u bij vrijwel alle tankstations in Nederland tanken. Een internationale brandstofpas behoort ook tot de mogelijkheden. Ieder kwartaal ontvangt u van ons een overzicht van de brandstofadministratie.  Mercedes-Benz Financial Services kan voor u de houderschapsbelasting (HSB) van uw bedrijfswagen(s) verzorgen. Heel gemakkelijk.
MobiloVan Vervangend vervoer
Met MobiloVan kent uw mobiliteit geen grenzen. Ook bij stilstand in het buitenland kunt u op Mercedes-Benz rekenen: met een dicht servicenetwerk dat ervoor zorgt dat u snel weer op weg kunt. In de meeste gevallen kunnen onze specialisten het (technische) probleem ter plekke verhelpen en kunt u uw reis vervolgen.  Indien uw wagen stilstaat voor onderhoud of reparatie, kunt u met vervangend vervoer gebruik maken van een vergelijkbare vervangende Mercedes-Benz bedrijfswagen.