Mercedes-Benz Financial Services.

Welkom bij Mercedes-Benz Financial Services. 

Bij Mercedes-Benz Financial Services staan we u bij elke stap bij. Daarom vindt u in deze sectie informatie over het beheer van uw overeenkomst, veelgestelde vragen en ook wat u moet doen aan het einde van uw overeenkomst.

Informatie. 

Bij Mercedes-Benz Financial Services hebben we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. En als u een bestaande klant bent: ontdek hoe u uw overeenkomst kunt beheren of wat u moet doen als u in de buurt bent van het einde van uw overeenkomst, alsook wat wij bedoelen met acceptabele schade en slijtage bij inlevering.

Beheer uw lease- en financieringsovereenkomsten online.

Hier vindt u onze contactgegevens en alles wat u nodig heeft om uw overeenkomst te beheren.

Met de Customer Portal van Mercedes-Benz Financial Services is het mogelijk om uw overeenkomsten online te beheren. Op deze manier kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn wanneer het u uitkomt.

Dag en nacht, zeven dagen per week, kunt u onder andere:

  • Uw overeenkomsten(en) en voertuiggegevens raadplegen
  • Uw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres wijzigen
  • Een voorstel opvragen voor de voortijdige beëindiging van uw overeenkomst

Hebt u al een Mercedes me account? Dan kunt u zich direct met uw bestaande inloggegevens aanmelden. Mocht u nog geen account hebben, kunt u zich eenvoudig registreren om toegang te krijgen tot de Customer Portal.

Uw overeenkomst loopt af: dat biedt nieuwe mogelijkheden.

Wij blijven voor u klaar staan.

Bijna aan het einde van uw overeenkomst? U kunt bijvoorbeeld alvast nadenken of u uw overeenkomst wilt verlengen of eigenaar wilt worden van uw voertuig. Maar u kunt zich natuurlijk ook oriënteren op een nieuwe Mercedes-Benz, of overwegen of het interessant voor u is om over te stappen naar een andere mobiliteitsoplossing die we aanbieden. Mogelijkheden genoeg.

Uw voertuig weer inleveren.

Afhankelijk van uw type overeenkomst moet u uw voertuig mogelijk aan het einde van uw overeenkomst retourneren. Mercedes-Benz Financial Services heeft hiervoor een objectief, onafhankelijk expertisebureau in de arm genomen. Ontdek hoe het innemen van uw leasewagen verloopt en wat u moet doen voordat u uw voertuig terugbrengt, inclusief voorbeelden van aanvaardbare slijtage en illustraties van eventueel te betalen schade.

Verkeersovertreding.

Als u een beschikking heeft ontvangen, kunt u via deze link uw originele beschikking inzien. Houdt uw kentekennummer en beschikkingsnummer bij de hand. U vindt de gegevens op de factuur die u van ons heeft ontvangen. 

Reactie of tips.

Mercedes-Benz Financial Services vindt het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en service. Daarom werken we continu aan de kwaliteit van onze lease- en financieringsproducten en onze dienstverlening. Laat ons weten hoe wij onze producten en dienstverlening nog beter kunnen maken.

Contactinformatie.

Neem voor meer informatie over onze diensten voor Mercedes-Benz bedrijfswagens contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een compleet advies op maat.

Ravenswade 4
3439 LD Nieuwegein
t: +31 (0)30 – 605 98 20
m: customer-mbfsnl@daimler.com

Mercedes-Benz Financial Services Privacy beleid.

Wij stellen uw interesse in onze producten en diensten op prijs. Wij vinden uw privacy belangrijk en willen graag dat u zich prettig voelt bij de wijze waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken en delen.

  1. Privacyverklaring

Lorem Ipsum