Mercedes-Benz Financial Services | Financiële diensten | Mercedes-Benz Vans
Vrouw zit achter een bureau en kijkt naar haar computerscherm

Mercedes-Benz Financial Services.

Welkom bij Mercedes-Benz Financial Services. 

Bij Mercedes-Benz Financial Services staan we u bij elke stap bij. Daarom vindt u in deze sectie informatie over het beheer van uw overeenkomst, veelgestelde vragen en ook wat u moet doen aan het einde van uw overeenkomst.

Informatie. 

Bij Mercedes-Benz Financial Services hebben we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. En als u een bestaande klant bent: ontdek hoe u uw overeenkomst kunt beheren of wat u moet doen als u in de buurt bent van het einde van uw overeenkomst, alsook wat wij bedoelen met acceptabele schade en slijtage bij inlevering.

MBFS Customer Portal.

Beheer uw contracten online.

U kunt uw lease- en financieringscontracten heel eenvoudig online beheren – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uw overeenkomst loopt af: dat biedt nieuwe mogelijkheden.

Wij blijven voor u klaar staan.

Bijna aan het einde van uw overeenkomst? U kunt bijvoorbeeld alvast nadenken of u uw overeenkomst wilt verlengen of eigenaar wilt worden van uw voertuig. Maar u kunt zich natuurlijk ook oriënteren op een nieuwe Mercedes-Benz, of overwegen of het interessant voor u is om over te stappen naar een andere mobiliteitsoplossing die we aanbieden. Mogelijkheden genoeg.

Uw voertuig weer inleveren.

Afhankelijk van uw type overeenkomst moet u uw voertuig mogelijk aan het einde van uw overeenkomst retourneren. Mercedes-Benz Financial Services heeft hiervoor een objectief, onafhankelijk expertisebureau in de arm genomen. Ontdek hoe het innemen van uw leasewagen verloopt en wat u moet doen voordat u uw voertuig terugbrengt, inclusief voorbeelden van aanvaardbare slijtage en illustraties van eventueel te betalen schade.

Verkeersovertreding.

Als u een beschikking heeft ontvangen, kunt u via deze link uw originele beschikking inzien. Houdt uw kentekennummer en beschikkingsnummer bij de hand. U vindt de gegevens op de factuur die u van ons heeft ontvangen. 

Reactie of tips.

Mercedes-Benz Financial Services vindt het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en service. Daarom werken we continu aan de kwaliteit van onze lease- en financieringsproducten en onze dienstverlening. Laat ons weten hoe wij onze producten en dienstverlening nog beter kunnen maken.

Contactinformatie.

Neem voor meer informatie over onze diensten voor Mercedes-Benz bedrijfswagens contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een compleet advies op maat.

Ravenswade 4
3439 LD Nieuwegein
t: +31 (0)30 – 605 98 20
m: customer-mbfsnl@daimler.com