Elektrische bedrijfswagen opladen. 

Snel, simpel en veilig opladen.

Elektrisch rijden vraagt om verandering. Zeker op het gebied van opladen. Dat begrijpen we als de beste. Daarom maakt Mercedes-Benz elektrisch laden graag snel, simpel en veilig. Precies de reden waarom we samenwerken met laadpartner ENGIE. Samen met onze laadpartner kunt u kiezen wat het best bij u past. Hoeveel laadpalen u nodig heeft. Wat de aanpassingen aan uw elektrische installatie voor u als bedrijf betekenen. Waar u oplaadpunten het best kunt plaatsen. Kortom: alles om optimaal gebruik te maken van uw elektrische bedrijfswagen(s) van Mercedes-Benz. Uw dealer kan u hierover informeren. Of ontdek meteen wat bij u past met de pre-check van ENGIE.

Verschillende laadpalen om uw elektrische bedrijfswagen op te laden.

Laadpaal zakelijk.

Het opladen van uw elektrische bedrijfswagens kan op de zaak, thuis of onderweg. Door goed na te denken over de inzet en oplaadmomenten kunt u elektrische bestelwagens inpassen in uw huidige bedrijfsvoering. Als u van plan bent laadpalen zakelijk aan te schaffen, is de EVBox BusinessLine een geschikt model. Door de dubbele contactdoos is het mogelijk om meerdere bedrijfswagens tegelijk op te laden. Ook kunt u laadgeschiedenis inzien, achteraf laadkosten verrekenen en laadtarieven instellen.

Laadpaal thuis of onderweg.

Opladen kan ook bij de chauffeurs thuis. ENGIE helpt u om een laadpaal voor thuis aan te vragen. Als het ook nodig is om onderweg op te laden, kan elke chauffeur gebruik maken van de Mercedes me-app. Nagenoeg alle openbare oplaadpunten zijn hierin opgeslagen. De app geeft daarnaast inzicht in de beschikbaarheid en tarieven. Ook de navigatiesystemen van onze elektrische bedrijfswagens geven openbare oplaadpunten weer. Zo kunt u routes automatisch aanpassen op basis van beschikbare laadpalen indien u onderweg moet bijladen. Benieuwd naar openbare laadpalen in uw buurt? Bekijk alle oplaadpunten in Nederland. Met de laadpas van ENGIE kunt u nagenoeg overal in Nederland, België en Luxemburg terecht bij openbare laadpalen.

Uw eVan snel en veilig opladen.

De laadtijd is afhankelijk van het model eVan, het type wallbox of snellaadstation. 

De EQV bijvoorbeeld, is aan een snellaadstation van 110 kW in ongeveer 45 minuten van 10% tot 80% opgeladen. Een eVito Gesloten Bestelwagen kan doormiddel van een wallbox met een bruikbare capaciteit van 7,4 kW binnen 6 uur van 0% tot 100% worden opgeladen. In de praktijk kunnen deze waarden verschillen, aangezien een elektrische bestelwagen meestal niet helemaal ‘leeg’ wordt gereden.

 

Lorem Ipsum