eVito Tourer | Mercedes-Benz bestelwagens

Tot 359 km1, 2 lokaal emissievrij rijden.

De eVito Tourer is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito mag verwachten. De uiterst efficiënte elektromotor levert maximaal 150 kW (204 pk) [eVito Tourer met registratie als personenwagen (M1). Stroomverbruik in de gecombineerde testcyclus 27,8 kWh/100 km, CO2-emissie 0 g/km]3 en heeft een koppel van maar liefst 362 Nm.

Met een actieradius van maar liefst 359 km3 is dit model ook geschikt voor ritten tot buiten de stad. De accucapaciteit bedraagt 100 kWh en kan bij een snellaadstation in ca. 45 minuten4 van 10 tot 80% worden opgeladen. In de royale binnenruimte met maar liefst 8 zitplaatsen plus bestuurder ondervindt u geen beperkingen door de elektrische aandrijving.

1 Stroomverbruik en actieradius werden vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Bovendien zijn het stroomverbruik en de actieradius afhankelijk van de configuratie van het voertuig.

2 De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.
3 De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.
De duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.