eSprinter Gesloten bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

Geavanceerde aandrijving gecombineerd met beproefde sterke punten.

De eSprinter is de geavanceerde mobiliteitsoplossing bij uitstek als uw voertuig vooral voor goed planbare ritten in de stad wordt ingezet. Met zijn efficiënte elektro-aandrijving met max. 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel als u al bijna 25 jaar gewend bent van een Sprinter.

U kunt de eSprinter bestellen in de lengte standaard (A2) met hoog dak. Het laadvolume van 11 m³ wordt door de elektro-aandrijving op geen enkele wijze beperkt. Het nuttige laadvermogen bedraagt tot 967 kg bij de standaard of tot 813 kg bij de optionele batterijcapaciteit. Met de eSprinter kunt u tot 142 km lokaal emissievrij rijden.*

 

* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.
De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.