eSprinter Gesloten bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

Geavanceerde aandrijving gecombineerd met beproefde sterke punten.

De eSprinter is uw geavanceerde mobiliteitsoplossing wanneer uw voertuig vooral in het stadsverkeer op planbare trajecten rijdt. Met zijn efficiënte elektrische aandrijving met een vermogen van max. 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel als u het al 25 jaar van een Sprinter mag verwachten. De eSprinter kunt u in de standaardlengte (A2) met verhoogd dak bestellen. Zijn laadvolume van 11 m³ wordt door de elektrische aandrijving op geen enkele manier beperkt. Het nuttige laadvermogen bedraagt tot 967 kg bij de standaard of tot 813 kg bij de optionele batterijcapaciteit. Met de eSprinter kunt u tot 150* km lokaal emissievrij rijden.
* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.
De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

Lorem Ipsum