Alles over elektrische bedrijfswagens | Mercedes-Benz

Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Configureer nu
Elektrisch bedrijfswagens zijn goed voor het milieu én uw onderneming. Denk aan lagere onderhoudskosten en besparen op hoge brandstofkosten. Ook zijn er subsidies die de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen interessant maken. Onze elektrische bedrijfswagens brengen uw bedrijf verder. Letterlijk.

Rijd mee met de tijd in onze elektrische bedrijfswagens.

De milieuzones in de binnenstad van grote steden zijn niet te missen. En dat is slechts het begin van de CO₂-maatregelen. Het zou zomaar kunnen dat er in 2030 geen voertuigen met brandstofmotor meer in de bebouwde kom welkom zijn. Onze elektrische bedrijfswagens zijn de oplossing. Ontdek dat elektrisch rijden ook bij u past. Of u nu een kleine of grote bv hebt, of ZZP’er bent.  

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de EQ Ready-app.

Benieuwd hoeveel kilometers u zou kunnen maken in een elektrische bedrijfswagen? En hoe vaak u moet opladen? Met de EQ Ready-app doet u net of u in een elektrische bedrijfswagen rijdt. 

Hoe? De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met de buitentemperatuur. Gewoon op basis van de ritten die u dagelijks rijdt in uw huidige voertuig. Zo weet u aan het einde van de werkdag dat elektrisch rijden ook bij úw onderneming past. Beloofd. 

Op weg naar duurzaamheid met elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

We helpen u om duurzaam en emissievrij te ondernemen. Daarom blijven wij innoveren, zodat ú er klaar voor bent. Natuurlijk met de kwaliteit die u van ons gewend bent. 

Benieuwd welke elektrische bedrijfswagen bij u past?