Alles over elektrische bedrijfswagens | Mercedes-Benz

Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Configureer uw elektrische bedrijfswagen

Kleine of grote bestelwagen, elke Mercedes-Benz overtreft uw verwachtingen. Bovendien kiest u bij ons uit vijf volledig elektrische modellen, het grootste aanbod op de markt. Ze bieden u alle praktische kwaliteiten en het comfort dat u van het merk gewend bent, kunnen snel worden opgeladen en geven u toegang tot elke milieuzone.

Ontdek al onze eVans modellen.

Benieuwd welke elektrische bedrijfswagen bij u past? Ontdek al onze elektrische bedrijfswagens op uw eigen tempo.

Trends.

De milieuzones in grote steden zijn niet te missen. En dat is slechts het begin van de CO₂-maatregelen. Het zou zomaar kunnen dat er in 2030 geen voertuigen met brandstofmotor meer in de bebouwde kom welkom zijn. Onze eVans zijn de oplossing. Ontdek dat elektrisch rijden ook bij u past. Of u nu een kleine of grote onderneming hebt of actief bent als ZZP’er. Houdt daarmee ook rekening met elektrische bedrijfswagen subsidie of kies desgewenst een elektrische bedrijfswagen occasion.
Pictogram range

Actieradius

Elke elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz heeft een optimale batterij voor maximale actieradius.
Via uw (rij)gedrag optimaliseert u dit rijbereik.
Meer weten
Pictogram Charging

Opladen

Nergens ter wereld zijn zoveel laadpalen als in ons land. Opladen kan dus overal.
Ontdek de kosten, hoe lang laden duurt en waar u kunt laden. 
Meer weten
Pictogram maintenance

Jaar Gratis Onderhoud

Ontdek alles over onderhoud, servicepakketten en lagere kosten van elektrische bedrijfswagens. 
4 jaar onderhoud tot max. 40.000 km per jaar.*
Meer weten
*Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz geïntegreerde onderhoudspakket voor eVans.

Rijd overal elektrisch met onze eVans.

Met onze elektrische bedrijfswagens rijdt u schoner en bent u op meer plaatsen welkom. Onze Mercedes-Benz eVans stoten lokaal geen COen stikstof uit, en zijn daarom welkom in alle milieuzones. Zo is elektrisch rijden dé zuinigste en meest ecologische manier van wegtransport. Bovendien produceert een elektrische bedrijfswagen bij laden en lossen geen geluidsoverlast en uitstoot van schadelijke stoffen door de draaiende motor. Daarmee is een elektrische bestelauto van Mercedes-Benz hét groene visitekaartje van uw bedrijf.

Duurzaam ondernemen.

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaam ondernemen en verwachten dat hun partners op dat gebied ook stappen zetten. Mercedes-Benz helpt u dus ook graag om uw klanten tevreden te houden.

Efficiënt rijden.

Elektrisch rijden werkt net even anders. De aandrijving in een elektrische bedrijfswagen bestaat uit een elektromotor, hoogspanningsbatterij, vermogenselektronica en laadsysteem. Verschillende rijprogramma’s regelen het energieverbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld het energieverbruik aanpassen aan extreem koude of warme omstandigheden.

Daarnaast helpen recuperatiefases bij een efficiënte rijstijl. Dit houdt in dat het voertuig aanvullend kan worden opgeladen door energie terug te winnen als u remt. Hierdoor verliest de bestelwagen geen energie via de remmen, maar laadt het voertuig juist weer op.

Laadvermogen.

U kunt met een elektrische bestelwagen net zo veel volume vervoeren als met een bedrijfswagen op brandstof. Zo biedt de eVito een laadvolume van 6 tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot 848 kg. De eSprinter biedt een laadvolume van 11 m3 en een laadvermogen tot max. 1.000 kg. Dat is te danken aan de batterij die goed beschermd onder de laadvloer is gemonteerd, zodat er geen laadvolume verloren gaat.

app

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de Electric Ready-app.

Benieuwd hoeveel kilometers u zou kunnen maken in een elektrische bedrijfswagen? En hoe vaak u moet opladen? Met de Electric Ready-app doet u net of u in een elektrische bedrijfswagen rijdt. 

Hoe? De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met de buitentemperatuur. Gewoon op basis van de ritten die u dagelijks rijdt in uw huidige voertuig. Zo weet u aan het einde van de werkdag dat elektrisch rijden ook bij úw onderneming past. Beloofd. 

 

Pictogram Testdrive

Proefrit boeken

Aanmelden en wegrijden.
Nu boeken
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren

En zelf vormgeven.
Configureer nu
Pictogram FAQ

Veelgestelde vragen

Meer weten