Alles over elektrische bedrijfswagens | Mercedes-Benz

Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Configureer nu
Steeds meer ondernemers kiezen voor elektrische bedrijfswagens om zich voor te bereiden op de toekomst. Mercedes-Benz biedt een aantal modellen als elektrische variant en we blijven het aanbod uitbreiden. Ontdek onze eVans en stel direct uw ideale eVan samen in de configurator. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van onze elektrische bedrijfswagens.

Duurzaam ondernemen door elektrisch rijden. 

De opkomst van elektrisch rijden wordt mogelijk gemaakt door nieuwe technologische ontwikkelingen, ook met het oog op duurzaamheid. Het klimaatakkoord speelt hierin een grote rol. Het centrale doel is om de nationale broeikasgasuitstoot fors terug te dringen. Zo gaan de grotere gemeenten in Nederland zero-emissie zones instellen. Later dit jaar wordt bekend welke steden meedoen. Dit kan van invloed zijn op uw onderneming. Neem contact op met uw dealer en bespreek de mogelijkheden.

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de EQ Ready-app.

Hoeveel bereik heb ik echt met een elektrische bedrijfswagen? Hoe vaak moet ik een elektrische Mercedes-Benz opladen? 

De manier waarop u de elektrische bestelauto inzet bepaalt of elektrisch rijden bij uw onderneming past.  Benieuwd of een elektrische bedrijfswagen iets voor u is? Analyseer uw dagelijkse ritten met de EQ Ready-app en krijg antwoord op uw vragen. Zo kunt u erachter komen of elektrisch rijden bij uw onderneming past. De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met temperatuurscenario’s.

Op weg naar duurzaamheid met elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Verander mee in de wereld van nu. Bij Mercedes-Benz helpen we u graag om duurzaam en emissievrij te ondernemen. Daarom blijven wíj innoveren, zodat ú er klaar voor bent. Onze elektrische bedrijfswagens hebben de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Nu is de tijd.

Benieuwd welke eVan het beste bij u past?