Citan Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bedrijfswagens

De Citan Gesloten Bestelwagen.

De Citan Gesloten Bestelwagen.

De Citan Gesloten Bestelwagen imponeert met vele talenten: met compacte buitenafmetingen heeft hij een ruime laad- en bestuurdersruimte. Hij combineert een hoog laadvermogen met een wendbaar rijgedrag. Zijn ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel en de vele mogelijkheden om hem aan uw werkzaamheden en transporttaken aan te passen, maken uw werk gemakkelijker. 

De Citan Gesloten Bestelwagen werd gelanceerd in augustus 2021 en is inmiddels verkozen tot Van of the Year 2022. Medio 2022 komt de Citan Gesloten Bestelwagen ook als volledig elektrische variant beschikbaar: de eCitan Gesloten Bestelwagen.

 

De Citan Gesloten Bestelwagen is beschikbaar vanaf € 17.260,- (ex. BTW). De zeer complete Citan Gesloten Bestelwagen PRO uitvoering is beschikbaar vanaf € 18.320,- (ex. BTW). De Citan Gesloten Bestelwagen staat ruim op voorraad bij onze dealers en is direct leverbaar.

 

Wilt u de Citan Gesloten Bestelwagen van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

De highlights.

  1. Van of the Year
  2. Kwaliteit
  3. Functionaliteit
  4. Veiligheid
  5. Betrouwbaarheid
De Citan: Van of the Year 2022.

Tijdens de 2021-editie van de Solutrans vakbeurs in Lyon is de Mercedes-Benz Citan gekroond tot ‘International Van of the Year 2022’. De leden en vakjournalisten uit bijna alle Europese landen hebben 14 nieuwe modellen in het segment van de lichte bestelwagens getest en beoordeeld. De jury sprak met name haar waardering uit voor het innovatieve MBUX infotainmentsysteem en het uitgebreide pakket aan veiligheidsvoorzieningen. Het unanieme oordeel: plaats één voor de Citan. 

De zo typische kwaliteit van het merk, die u kunt zien en voelen.

Een aantrekkelijk uiterlijk en een hoge mate van comfort gaan hand in hand bij de Citan. Het kenmerkende design van zijn exterieur onderscheidt zich van de massa. Wanneer u instapt, wordt u ontvangen door een stijlvol vormgegeven interieur. Ook de vele voor het merk typische comfortkenmerken, die al bekend zijn van andere modelseries, maken van de Citan een echte Mercedes-Benz bestelwagen.

Voor al uw transporttaken.

In de Citan Gesloten Bestelwagen vindt u veel goede ideeën die uw werk vergemakkelijken: de variabele laadruimte heeft een groot volume en een hoog laadvermogen. Het interieur is bijzonder comfortabel en functioneel: van de robuuste stoelen tot de eenvoudige bedieningselementen en de praktische opbergvakken.

Ook als het om veiligheid gaat een prof

In de Citan Gesloten Bestelwagen zijn u en uw bijrijders veilig op weg. Een uitgebreide bescherming van de inzittenden, inclusief 6 airbags, is standaard aan boord. Als u wilt, kunt u zich laten ondersteunen door vele actieve bestuurdersassistentiesystemen. In de Citan Gesloten Bestelwagen vindt u standaard vele actieve veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen.

Als u hem nodig hebt, staat hij voor u klaar.

De Citan Gesloten Bestelwagen is zo betrouwbaar als u van Mercedes-Benz mag verwachten en overtuigt met robuuste materialen en een hoge afwerkingskwaliteit. Voordat hij in uw bezit komt, heeft hij zijn robuustheid bewezen in veeleisende Mercedes-Benz zomer- en wintertests en gedurende zware corrosietests.

De Citan Gesloten Bestelwagen is een compact ruimtewonder.

De bagageruimte in de Citan Gesloten Bestelwagen 2021 heeft een lage laaddrempel en is gemakkelijk toegankelijk, zodat u nog beter kunt in- en uitladen. Dankzij de grote laadruimtebreedte tussen de wielkasten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker pallets doorladen. In de Citan Gesloten Bestelwagen passen twee europallets*. Standaard laadt u de Citan Gesloten Bestelwagen via de asymmetrische, tweevleugelige achterdeuren. Als optie zijn links en rechts schuifdeuren, ook zijn er ruiten in de achterdeuren en een achterklep met ruit leverbaar.
Laadruimoppervlak
Laadruimvolume
Laadruimlengte
Max. belasting
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg
*Bij het beladen van twee europallets kan bij één europallet niet de volledige oppervlakte worden benut.

Ontdek de Citan Gesloten Bestelwagen van binnen.

Bekijk de bestuurders- en passagiersstoel, veiligheids- en assistentiesystemen en het zicht vanuit de Citan Gesloten Bestelwagen met deze 360º video.

Maakt u gebruik van een iPhone? Bekijk de 360º video dan op YouTube voor een optimale ervaring.

Haal de digitale wereld in uw voertuig.

U wilt uw werkdagen zo productief mogelijk doorbrengen en onderweg ook bereikbaar blijven? De modulaire infotainmentapparatuur in de Citan ondersteunt u met precies die functies die voor u belangrijk zijn. Het highlight vormt het multimediasysteem MBUX met navigatie en smartphone-integratie. 

MBUX staat voor Mercedes-Benz User Experience en laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Zo kunt u  het MBUX-multimediasysteem bedienen via touchscreen of via spraakbediening. De usb-aansluiting maakt het mogelijk om muziek van uw smartphone direct in de auto beluisteren.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Dit geldt zowel voor de uitgebreide functies en netwerkmogelijkheden als voor de vele manieren om uw multimediasysteem te bedienen.

Touchscreen

Via het touchscreen met hoge resolutie met 17,8 cm (7") kunt u het multimediasysteem bedienen zoals u dat met uw mobiele toestellen zou doen. Tevens bieden de toetsen op het multifunctionele stuurwiel een verdere invoermogelijkheid.

"Hé Mercedes“

"Hé Mercedes" is voldoende om het uitgebreide spraakbedieningssysteem te starten en het multimediasysteem comfortabel te bedienen.

Productiever werken dankzij slimme connectiviteit.

De infotainmentuitrustingen in de Citan hebben voor bijna alles een oplossing: wilt u onderweg sneller op uw bestemming zijn met behulp van de nieuwste verkeersgegevens en uw mobiele apparaat draadloos opladen? Of wilt u uw optionele MBUX multimediasysteem bedienen via het touchscreen met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraakbesturing? Alles is mogelijk. Nieuw zijn tevens de Mercedes me connectiviteitsdiensten, die uw compacte bestelwagen bijna onbeperkte mogelijkheden aan informatie en entertainment bieden alsmede extra veiligheid.

Citan Gesloten bestelwagen

MBUX-multimediasysteem

Citan Gesloten bestelwagen

Mercedes me connect-services

Citan Gesloten bestelwagen

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparatuur

Ervaar nu de Citan Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Boek nu
Pictogram Dealer zoeken

Dealer zoeken.

En in uw buurt vinden
Zoek uw dealer
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu