Citan Gesloten bestelwagen

Professioneel uiterlijk en geavanceerde functionaliteit.

Met de Citan Gesloten Bestelwagen PRO beschikt u over een Mercedes-Benz bestelwagen die zich onderscheidt door zijn prestigieuze uitstraling en uitgebreide functionaliteit. Bovendien overtuigt hij bij het dagelijkse werk door zijn hoge kwaliteit en functionaliteit, alsmede zijn uitstekende variabiliteit en toepassingsgerichtheid.

Met zijn hoogwaardige uitstraling en verhoogde functionaliteit biedt de Citan Gesloten Bestelwagen PRO u veel extra uitrustingsopties vanaf fabriek ten opzichte van de Citan Gesloten Bestelwagen BASE, die bijdragen aan meer comfort.

Zo zorgen bijvoorbeeld de 40,6 cm (16 inch) designvelgen en de in de voertuigkleur gespoten deurgrepen alsmede de gespoten afdekking van de schuifdeurrail voor een representatieve uitstraling. De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, de airconditioning, het Mercedes-Benz audiosysteem en de LED-interieurverlichting dragen bij tot meer rij- en werkcomfort. De kunststofvloer in de laadruimte beschermt tegen onnodige beschadigingen en maakt het schoonmaken van de laadruimte eenvoudiger.

Twijfelt u tussen de PRO of de BASE uitvoering? Voor een geringe meerprijs rijdt u de Citan Gesloten Bestelwagen PRO waarbij onder andere airco bij de standaard uitrusting behoort.