Onder de kap: de technische gegevens, afmetingen en gewichten van de zakelijke Vito Tourer.

Afmetingen en gewichten.

Lengte
Max. toegestaan totaalgewicht
Aandrijving

Stel uw Vito Tourer samen.

In de configurator stelt u uw Vito naar eigen wens samen.

Download technische specificaties.

Op de Technische Specificatie (TS) staat algemene technische informatie over de Mercedes-Benz Bestelwagens uit het leveringsprogramma van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Op de TS staat binnen één type in één overzicht, onder andere het eigengewicht, laadvermogen, afmetingen, motorgegevens en de uitvoering van de bestelwagen.

Voor de TS geldt dat deze is gemaakt op basis van de standaard uitvoering van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Afmetingen en gewichten hebben een fabriekstolerantie en kunnen afwijken wanneer extra opties worden besteld.

Downloads bij het onderwerp.

Handleiding.

Wilt u alles weten over de Vito? Bekijk de interactieve handleiding voor meer details over de Vitomodellen.

Goed voor het budget.

Zuinige motoren voor meer efficiëntie.

De Vito Tourer is efficiënt en duurzaam dankzij de twee viercilinder dieselmotoren OM622 met 1749 cm3 en OM654 met 1950 cm3 en de uiterst efficiënte elektromotor. De dieselmotoren zijn leverbaar in 5 vermogensklassen met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving en overtuigen met efficiënte verbruikswaarden en veel trekkracht.

Motoren en verbruikswaarden.

Voertuigtype
Aandrijving
Emissienorm
*De aangegeven waarden zijn aan de hand van de voorgeschreven meetmethode berekend. Het gaat om de 'NEFZ-CO2-waarden' conform art. 2 lid 1 van het uitvoeringsbesluit (EU) 2017/1152. De brandstofverbruikswaarden worden op basis van deze waarden berekend.

Lorem Ipsum