Technische gegevens | Vito Tourer | Mercedes-Benz Vans
Vito Tourer

De technische gegevens, afmetingen en gewichten van de Vito Tourer.

Wilt u direct uw Vito Tourer naar keuze samenstellen? Dat kan gemakkelijk en snel met onze configurator.

Afmetingen en gewichten.

Lengte
Max. toegestaan totaalgewicht
Aandrijving

Configurator.

Meer gedetailleerde informatie over de motoren, emissie en het brandstofverbruik vindt u in onze configurator.

Vito Tourer.

Configureer uw gewenste model.

Download technische specificaties.

Op de Technische Specificatie (TS) staat algemene technische informatie over de Mercedes-Benz Bestelwagens uit het leveringsprogramma van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Op de TS staat binnen één type in één overzicht, onder andere het eigengewicht, laadvermogen, afmetingen, motorgegevens en de uitvoering van de bestelwagen.

Voor de TS geldt dat deze is gemaakt op basis van de standaard uitvoering van Mercedes-Benz Vans Nederland B.V. Afmetingen en gewichten hebben een fabriekstolerantie en kunnen afwijken wanneer extra opties worden besteld.

Downloads bij het onderwerp.

Handleiding.

Krachtig tijdens het accelereren, zuinig wat betreft verbruik.

Zuinige motoren voor meer efficiëntie.

De Vito is efficiënt en duurzaam dankzij de viercilinderdieselmotor OM654 met 1950 cm3. De vier krachtige motoren zijn met achterwiel- en optioneel met vierwielaandrijving leverbaar.

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).