Perfect aangepast: uitrusting en accessoires voor uw Vito Tourer.

Talrijke uitrustingen in één oogopslag.

 1. Uitrustingspakketten


  Rijassistentiepakket

  Het rijassistentiepakket ondersteunt de veiligheid met intelligente systemen en kan helpen ongevallen te voorkomen en de gevolgen ervan te verminderen.

  Optie.

  Spoorpakket

  Het spoorpakket kan de bestuurder ondersteunen bij het in de juiste rijstrook blijven en bij het wisselen van rijstrook op meerbaanswegen.

  Optie.

  Sportpakket exterieur

  Het sportpakket exterieur verleent het voertuig met folie in contrastkleur, lichtmetalen velgen en andere hoogwaardige designelementen een sportieve look en meer individualiteit.

  Optie.


  Chroompakket interieur

  Met elementen zowel in chroom op het instrumentenpaneel en in de deuren voorin als in hoogglanszwart op het middengedeelte van het instrumentenpaneel1 brengt het chroompakket interieur glanzende accenten aan en maakt het zo de bestuurders- en bijrijdersplaats van uw voertuig nog fraaier.

  Optie.2

  Slaappakket

  Met het slaappakket ontstaat een comfortabele rustmogelijkheid – zonder te worden gestoord door nieuwsgierige blikken.

  Optie.
 2. Interieur


  Comfortbedieningspaneel dakconsole

  Het comfortbedieningspaneel voor de dakconsole beschikt over uiteenlopende verlichtingsfuncties en een praktisch brillenvak.

  Optie.2

  Bestuurders- en bijrijdersstoel elektrisch verstelbaar

  De elektrisch verstelbare bestuurders- en bijrijdersstoel beschikt over comfortabele instelmogelijkheden en een praktische geheugenfunctie.

  Optie.

  Stoelrailsysteem met snelvergrendeling

  Met het stoelrailsysteem met snelvergrendeling kunt u de stoelen en achterbanken variabel plaatsen en kunt u bovendien de bagage of de lading goed vastzetten.

  Optie.

  Elektrische bediening voor schuifdeuren

  Met behulp van een knop kan de schuifdeur elektrisch worden geopend en gesloten zonder dat de bestuurder hoeft uit te stappen of de passagiers dit zelf moeten doen.

  Optie.
 3. Exterieur


  Achterklep

  Dankzij de royale bagageruimteopening kan ook bagage of lading met grote afmetingen via de achterklep makkelijk worden in- en uitgeladen.


  Zwart getint glas voor ruiten achterin

  Het zwart getinte glas voor ruiten achterin schermt de binnenruimte af tegen nieuwsgierige blikken en beschermt passagiers en lading tegen te veel zonlicht en warmte.

  Optie.

  Buitenspiegels verwarmd en elektrisch verstelbaar

  De verwarmbare en elektrisch verstelbare buitenspiegels gaan beslagen en bevroren spiegels tegen en zijn comfortabel verstelbaar.

  Optie.3

  Bumpers en stylingaccessoires in carrosseriekleur

  De in carrosseriekleur gespoten bumpers en stylingaccessoires rondom verfraaien het voertuig.

  Optie.2

  Grille verchroomd

  De verchroomde grille verfraait het uiterlijk van de voorkant.

  Optie.

 4. Comfort  Bagageruimtescheider

  De bagageruimtescheider creëert een tweede laadvlak, dat de bagageruimte flexibel bruikbaar maakt en comfortabeler in- en uitladen mogelijk maakt.

  Optie.

  Stuurwiel in hoek en hoogte verstelbaar

  Het in de hoek en de hoogte verstelbare stuurwiel biedt bestuurders met verschillende lichaamslengtes een individuele en ergonomische zithouding.

  Optie.3  Panoramaschuifdak

  Het panoramaschuifdak laat veel licht en lucht binnen in de binnenruimte en zorgt voor een lichte en vriendelijke sfeer.

  Optie.
 5. Techniek
  Handgeschakelde zesversnellingsbak5

  De handgeschakelde zesversnellingsbak zorgt voor een uitgekiende verhouding tussen hoog rijcomfort en laag brandstofverbruik.  Viercilinderdieselmotor OM654

  De viercilinderdieselmotor OM654 overtuigt met superieure krachtontplooiing, voorbeeldige efficiëntie en een laag geluids- en trillingsniveau.

  Voorbeeldweergave.

  Optie.

  Automatische transmissie 9G-TRONIC5

  De automatische transmissie 9G-TRONIC houdt het motortoerental en het verbruik met zijn fijn afgestelde versnellingen zo laag mogelijk en zorgt bij het optrekken en doorschakelen voor een zeer hoog rijcomfort.

  Standaard- of speciale uitvoering.  

  Vierwielaandrijving

  De permanente vierwielaandrijving 4x4 verhoogt de rijdynamiek en verbetert de rijeigenschappen, vooral op een slecht wegdek. De aandrijvingskracht wordt over de voor- en achteras verdeeld in de verhouding 45 : 55. 

  Optie

 6. Veiligheid


  Achteruitrijcamera

  De achteruitrijcamera geeft op het display van het multimediasysteem een fotorealistisch beeld van het gebied direct achter het voertuig weer en kan helpen schade bij het parkeren en manoeuvreren te vermijden.

  Optie.


  Spoorassistent

  De spoorassistent draagt bij aan het voorkomen van ongevallen die ontstaan wanneer de rijstrook onbedoeld wordt verlaten.

  Optie.

  Dodehoekassistent

  De dodehoekassistent kan helpen ongevallen te voorkomen bij het wisselen van rijstrook, bijvoorbeeld op de snelweg.

  Optie.
1

Het middengedeelte van het instrumentenpaneel in hoogglanszwart is naar verwachting vanaf oktober 2020 leverbaar.

2

Standaard voor de Vito Tourer SELECT leverbaar.

3

Standaard voor de Vito Tourer PRO en de Vito Tourer SELECT leverbaar.

4

In combinatie met de geïntegreerde communicatiemodule is de beschikbaarheid van de services afhankelijk van de netwerkdekking van de mobiele provider.

5

De handgeschakelde zesversnellingsbak of de automatische transmissie 9G-TRONIC is afhankelijk van de motor standaard of optioneel leverbaar.

6

Het sportonderstel is alleen in combinatie met VITO Line Sport en sportpakket Exterieur leverbaar.

Slimme taxiondernemers kiezen voor de Vito Tourer.

Met zijn sobere uitrusting en robuuste materialen is het Vito Tourer instapmodel, de Vito Tourer BASE, ideaal voor inzetdoeleinden waarbij functionaliteit boven luxe gaat. Wilt u een uitgebreidere Vito Tourer? Kies dan voor de Vito Tourer PRO.

Lorem Ipsum